Compania cu care sint pe celular m-au sunat sa-mi ofere un telefon gratis cu 24 months commitment. Mi-au oferit Apple, Huawei, Samsung, Google. Primele 2 nu ma intereseaza. Samsung S10+ pare interesant cu review-uri bune, dar are butonul ala in colt, cu care nu stiu in cit timp ma obisnuiesc si poate si alte lucruri care nu sint bune.
Nu vreau sa aud ca iPhone ar fi mai bun, pur si simplu nu ma intereseaza nimic Apple.
Huawei am o tableta mizerabila, care s-a si spart de curind, merge, ca nu e cioburi, si nici n-o folosesc mult, dar m-a dezamagit mult de tot.
Samsung, daca aveti pareri, eventual de modele diferite, desi mi se pare cel mai interesant pentru camera, ultimul model.
Google, pareri, nu am idee de modele.
Eu am One+ si sint foarte multumita, e subtirel, nu ma lasa in drum, scapat pe jos de nenumarate ori functioneaza ca nou. Cu detaliile tehnice nu ma pricep, pentru ca il folosesc ca telefon, GPS si photos, deci n-as avea nevoie de mare lucru, dar e vechiut si ma gindeam ca oricum mi-ar place o camera mai performanta.