Author Topic: Nu furati pentru noi , pun DNA-ul pe voi !  (Read 317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline santiago

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 22.874
Nu furati pentru noi , pun DNA-ul pe voi !
« on: Sunday 29 April 2018, 17:47:35 »

 https://www.realitatea.net/ipoteza-exploziva-iohannis-ar-putea-cere-urmarirea-penala-a-lui-dancila-aceasta-ar-putea-fi-demisa_2146029.html


 Apreciez daca Iohannis ar face asa ceva dar il intreb pe Iohannis:
 -Se jefuiesc padurile romaniei , gazele naturale , rezervele de apa minerale(pe care italienii le vand sub Sanpelegrino) , sarea si alte toate rezerve naturale dar Iohannis nu cere sa destituie pe nimeni , nu cere DNA sa faca investigatii , de ce ?
 Pe Johannis il deranjeaza mai mult decizia pacaliciului de Dragnea de a muta ambasada romana de la Tel Aviv , decat jafurile pe care le fac in Romania marile corporatii germane , austriece,holandeze si unguresti.
 Daca tot a refuzat s-o destituie pe Kovesi si serveste interesele natiunii , cred ca Romania arte multe probleme de coruptie si cu coruptii , nu numai cu Dragnea si PSD si ar putea sa-i cera DNA-ului sa se ocupe si de alte cazuri.
 Cand fostul premier Tudose a facut referire la banci ca fac afaceri in Romania de zeci de ani si nu platesc taxe, sub ochii DNA si ai lui Iohannis is sa fluturat lui Dragnea pe la mustata un dosar de coruptie spunand-ui probabil:
 -Il dai jos pe Tudose sau mergi tu la "mititica" ?
Fuck you Columbus and your curiosity