Sunt și gustoase, o să fac poza în secțiune, numa bune.
Eu am făcut așa:
Ceapa roșie frageda, că e mica, tăiată, am pus oțet de mere, o idee sare și mai mult ulei măsline și am lăsat-o să o lucreze ca la Băneasa. Apoi am tocat mărunt câteva frunze mai fragede de gulii, pătrunjel frunze și iar le-am lăsat pe mana ălora. Apoi am tăiat cubulețe gulia per se, am adăugat, apoi vin piesele tari. Am pus o linguriță mustar de-al meu, doua linguri cu vârf + încă ceva de iaurt bio 3,5% grăsime, amestec iar, apoi masline Kalamata din cele mărunțele, ai! că bune-s! Apoi urda tăiată cubulețe fine și am amestecat. Apoi în mijloc am făcut loc tonului preparat ca mai înainte.
Cu pâine din poza.
Tare buna salata o ieșit!
Data viitoare pun telemea in loc de urda și o decorez cu flori de Condurul Doamnei. Au un gust ușor piperat și o aroma!
Și nu mai pun ton că nu e necesar.