2002 - 2019 ::: 17 ani de QUEBEC.RO
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aa, si cleaning stuff l-am schimbat, Meyer’s, Nature Clean oxygen bleah, Ecover and the likes.
Sunteti multumiti de Seventh gen la laundry detergent? Au si softner?
Am vazut ca s-a discutat pe alt topic si m-am gandit ca merita o sectiune dedicata.Meyer's este excelent, folosesc de la ei hand soap, body wash, hand lotion, multi-surface cleaner ori room freshener. Lemon Verbena si Honeysuckle sunt aromele favorite.www.mrsmeyers.com/product/Pasta de dinti fluoride-free cu peppermint de la Burt's Bees, insa sunt si altii naturali gen Tom's ori Himalaya Herbal. Astia de la Himalaya Herbal fac si alte produse excelente gen scrub ori face wash. Shampoo de la Alba Botanica, sunt multumit, alternez cu Renpure, Tea Tree & Lemon ori Hemp Oil.Pt. baie/WC ori ca freshner in casa folosesc GuruNanda Aromatherapy cu Lemongrass/Lime/Basil ori Jasmine/Rosemary, anihileaza orice miros, mai ales after #2.https://gurunanda.com/Laundry detergent, softener, dish soap and dishwasher, toilet cleaner, am mers cu produsele celor de la Seventh Generation. Au pana si baby products.www.seventhgeneration.com/ca/productsSe gasesc pe Amazon ori direct de la producator. Nu folosesc nimic ne-natural ori chimic in casa, este mai scump dar 1 viata avem de trait.
Mircica, e un topic despre produse healthy, ce faci tu in timpul si pe pielea ta, ne cam lasa rece. Ai bani de droguri, dar nu ai de o amarata de pasta de dinti sanatoasa. Da-i la catel niste Cola, poate ii este sete!
Dau banii pe ce ajuta la sanatate. Cateii de exemplu. (Sunt foarte scumpi cand sunt mici - au nevoie de plimbator la 3-4 ore pentru ca nu pot s sa se tina. Primul an de viata m-a dus spre $20,000 pentru ca lupul a avut probleme cu articulatiile si mi-a fost mila sa il omor).
de ce nu ti-ai facut asigurare?
Primul an de viata m-a dus spre $20,000 pentru ca lupul a avut probleme cu articulatiile si mi-a fost mila sa il omor).
Ca nu m-a dus mintea.....
20K cheltuiti din prostie sigur ti-au adus multa sanatate.
Doua ore de plimbare pe zi timp de zece ani aduc multa sanatate. Costa dar merita. Revine pe la $100/luna (amortizat pe 10 ani cat traieste un caine), cat un gym.Unii oameni au un Fitbit care piuie cand nu fac suficient sport intr-o zi. Fitbitul meu miauna cu disperare ca nu am plimbat catelul si alearga tot ce misca de plictiseala. Nu am scapare, daca nu ii plimb o zi doua iese un dezastru.
MC, ești dependent de marafeturi?
Ronin ma face drogat si eu fac misto.