ei cat de bestial e hangover?! nu mi s-a parut atat de bestial ca si comedie, it was just ok.
Pai e bestial ca am ras de m-au durut falcile si drept sa iti spun nu am mai ras asa la o comedie de multishor, ala de a scris scenariul a trait ceva ceva in Vegas. Eu l-am gasit super funny poate si pt. ca am fost prin Vegas, nu conteaza, e o comedie buna, se rade, din multitudinea de comedii ce ies pe banda e clar cea mai buna pe 2009, pana acum, parerea mea da' vad ca e si parerea unanima pe web.
Hai sa ne uitam la cateva titluri de comedii din 2009 si imi zici tu care au fost mai misto si ai ras mai tare:
- He's Just Not That Into You, am zambit, am si adormit pe alocuri, slabutz;
- Confessions of a Shopaholic, dragutzel, o comedie usoara, nu poti sa ai pretentii, subiectul e light;
- Mall Cop, dragutz, sunt ceva faze de ras, o comedie light;
- Observe and Report, slabutz, vine dupa Mall Cop care a fost mult mai funny, tema se repeta, nu i-am vazut target-ul;
- 17 Again, slab, au fost deja comedii pe aceasi tema, plictisitor;
- Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, primul a fost mult mai funny, o comedie pt. copii;
- The Proposal, o comedie buna, se rade, pe locul 2 in topul meu;
- Bruno, o porcarie;
Cam astea le-am vazut eu, mi-au scapat alde: Land of the Lost, Ghosts of Girlfriends Past, Year One.
Dintre cele care ruleaza in prezent, vreu sa vad: The Ugly Truth si Funny People. In toamna vine si comedia cu Robin Williams, unul din comicii mei favoriti, filmul se numeste Old Dogs.