Vazut fargo ieri, demential de bun, nu stiu cum mi a scapat atunci.
Si tv seriile au fost bune, dar filmul a fost uber super.
In sfirsit, greenland, miscator umanismul american in fata dezastrului, nici jesus n a fost asa de bun si blind cu poporul cum a fost the us military. Una peste alta filmul n a fost asa rau cum ma asteptam, desi clar cel mai des folosit clisheu, ala cu copilul suferind de vreo boala e nelipsit. Nu stiu cum plm din parinti uber strong si luptatori si etc, copiii au mereu cel putin astm daca nu diabet sau alte boli absolut normale la copiii din ziya de azi.
The stand, se adapteaza la ziua de azi, nu pot zice inca daca imi place sau nu, am revazut destul de recent versiunea din 96, excelenta daca o lasau mai moale cu doamne, doamne and shit. Asta nu mi place la stephen king, il iert ca e liberal si iubitor de blm, dar cind o ia pe aratura cu dumnezeu o ia rau de tot. Din fericire a scris nenumarate carti si fara sa atinga subiectul religios. Am inceput miniseria 11.22.63. Ideea din carte e asa mai mult un guide line, e ok, nu ma deranjeaza. Masinile in schimb sint dementiale, ca si faptura blonda din rolul secundar.
Ca veni vorba de king, o carte recent citita de mine care mi a placut deosebit a fost duma key.