Am 2 showuri la care ma uit desi ma enerveaza.
De fapt ma enerveaza doua personaje feminine, blonda din 100 si neagra din star trek discovery.
Ma rog la aia 100 ma enerveaza mai multi, dar cu masura, iar in ultimul sezon de pe netflix, nu in ultimul, ultimul, am inceput sa i mai inghit asa pe nemestecate ca au trecut majoritatea de 20 ani si nu mai sint teribilisti invincibili ca la 16 ani.
Bai frate, muiarele alea doua, blonda si neagra, au asa ceva in ele de trebe ele sa salveze universul, cu buni, cu rai, cu toti, dar cu toti, unul nu trebuie sa piara chiar daca vrea sa ti ia capul. Si au asa un sentiment de guildt, ca ele doua sint responsabile pt toate nenorocirile din lumea asta sci fi cu gindaci cosmici care este.
Altfel ar fi si ele oame normale, ca toti ceilalti de prinprejurul lor.
Anyway m am luat cu vorba, vazut dumbo, ca trebuia nevasta sa plinga, si eu n am batut o, deci ca sa plinga trebuia sa se uite la un film de disney.
Deja vu de la inceput.
Fetele nu suporta sa le spuna nimeni ce sa faca, sint destepte, atrase de stiinta, cu fruntea mare, inalta, nu stiu cum sa zic, si care bineinteles mormaie in barba, you can do it.
Nu ca n ar fi in stare, dar asa cum religiosii baga un doamne ajuta inainte sa se apuce de ceva, asa si milenialli din ziua de azi, baga un you can do it.
Disney mulge francizele in cel mai pur capitalistic way, nici o inovatie, nimic nou, just redoing old stuff cu tehnologii noi, spectaculoase si pline de computer animation.
Cred ca n am beut destul sa adorm si de aia ma refulez aici.