Hunter, killer
Cel mai de bullshit film despre submarine si pericole rusesti.
Rusii sint prieteni cu toata europa, ukraina nu e in europa si oricum nu are simpatia mea, rusii nu au nici un aircraftcarrier functional, deci pericol zero pt orice flota, inclusiv cea iraniana, nu mai zic de americani.
Desigur pot inca transforma in desert radioactiv orice petec pe pamint gratie flotei de submarine, dar probabil ca in 2 ani daca el prezidente mai calareste mult la bustul gol in loc sa cumpere un dry dock in locul celui de pe fundul marii, ramine si fara flota si fara submarine.
Vaz ca inca nici un film nu zice cum flota chinei ii zgorneste pe theallmighty din marea chinei de sud, de se gindesc capetele luminate sa trimita un aircraftcarrier plus suportul in zona, desi nu ar vrea de loc. Pun pariu ca n o vor face, adica aircraftcarrier american in marea chinei de sud.
Dar toata lumea stie ca nu e bine sa trezesti cainii care dorm, desi se vede cu ochiul liber ca nu mai dorm ci abia mai pot fi stapinitzi.
Cine vrea sa intre in conflict cu china azi?
Doar timpitzii de canadieni scotzind castanele fierfinti din foc pt urangutanul de la sud de border.
Nu ca am avea vreo alta solutie, dar noi insine ne am pus in aceasta situatie fara alternativa.
Edit, am uitat sa zic ca navigatul prin sonar in labirintul din film e inca mai incredibil decit condusul cu parking sendors in bird box, plus ca te face "vizibil " electronic.
Cum ziceam bullshit, dar prinde la bizoni.
Bizonii lui ?!@#%S&$@ normal in caz ca cineva se intreaba cine sint bizonii si ce vor ei.