Cu bricheta pe forum, nu alta, sa nu ma lovesc cu capul de barne, paianjeni, sange si alte intestine spoite pe pereti. Pacatele mele de ochi sensibili. Agno, cu ce te alegi dupa vizionarea unui astfel de segment, epistemiologic sau axiologic vorbind?
@Mihai Vasile, am apreciat Bullet Head, un Antonio Banderas inedit si autentic jucat. Mi-a fost greu sa ma dezbar de rolurile lui anterioare de charming-suav, apparently bad guy image. Dar mai ales, am iubit perspectiva prin campul vizual al cainelui, limitata, blurred, straight-on dog-fighting survival lens. Malkovich, adorabil ca de obicei, lenes la corp, vicios la minte si intelept cat a putut in conditiile branzei bune in burduf de caine. Si pustanul cu nasul in prafuri, care inota, la figurat, cu piatra legata de gat, a jucat de zile mari. Mi-a amintit de controversa dualitatii valorii instrumentale (caine si dog fighting owner) si intrinseci (Brody si Malkovich), parca sa zic Platon, Kant, Moore, Hobbes si altii care le-au tocat frumos.