asta era filmul acela cu robotele care *** oameni din poza corollei? sau ala era prichelul de la intimplare?
fah lilitho, ala iera battlestar galactica unde roboatele se muta cu uameni si uamenii cu female officers, aia fuma si bea pe nava si tot felu de blestematii, ca la rasbel, nah.
nu se compara cu filmu asta nou, battleship, unde ofiterii ie noi si pusi la dunga, si nimeni nu se mute ca se lupta cu alienii, onoare americana and shit.
acu recunosc ca n-am dat inca banii pe el, ca am cumparat bewitched, tati sezoanele sa tziu nevasta ocupata la teveu, macar pina spre iarna, ca vine acu pauza de vara la seriale.
si io nu stiu frate ce aveti cu bietu liam, ce era sa faca daca era un home depot in salbaticie si avea bratze de lemne gata taiate, adica ce, acolo in wild north nu merge credit cardu sau ce?
va legati de amanunte marunte si pierdeti de big picture.
nu ma intrebati care-i aia, ca nu m-am obosit sa-l dounlodez.
bre prietenosule, pai ie normal ma sa vie alienii cu viteza luminii stinse prin vidu intergalactic, ca nu ie decit 2-3 protoielectroni d-aia scapati de la accelerator care sa-i frineze, da apa ma are densitate mare, daca nu ma crezi intreab-o pe digeia, se opune cu indirjire bre la inaintarea navelor fie ele si aliene, adica ce crezi ca aia n-a inventat inca principiul actiunii si reactiunii?