Horrible bosses. A funny comedy. Mult mai buna decat Bridesmaids.
cinde, m-am uitat azinoapte la horrible bosses, l-am luat tot asa cu pay-per-view. omg, ce m-a stressat filmul, de la sefii aia absolut oribili pana la planurile lor sa-i omoare!

totusi intalnirile cu motherfucker, the consultant in murders care n-a omorat pe nimeni in viata lui, dar a facut a 10 ani de inchisoare doar ca a piratat un film cu ethan hawke mi s-au parut absolut funny. si jennifer aniston a fost funny, in plus jen e mai sexy si mai toned ca oricand, angelina jolie in comparatie arata these days ca o lamaie stoarsa. nu am vazut hangover I, dar pe II l-am vazut si mi s-a parut funny. recent am mai vazut 50/50, tot la cinema, tot asa ales de acelasi prieten care ma scoate din casa la film, cand mi-a zis inainte de inceputul filmului ca e comedie si ca personajul principal are cancer, eram intoarsa deja, do i really need to see a cancer patient movie, dar a fost sweet, un film dragut si cu replici bune, si cu lesson about life and real friends and family. e de ras, dar si de plans, am plans la scena inainte sa intre in operatie, in plus muzica acolo a fost absolut rascolitoare, asta e cantecul:
http://www.youtube.com/watch?v=zvTkTT_Ht80 . asadar, pe 50/50 il recomand, bridesmaids nu trebuie neaparat vazut, dar 50/50 e de vazut (imo).