io sunt tare curios care sunt criteriile voastre de clasificare a filmelor (sa nu ziceti ca deschid imdb si citesc ce e acolo).
fiecare are o lista bine definita si io imi sparg capul si nici macar nu pot sa gasesc criterii daramite sa zic asta e primu ala al doilea.
as putea sa spun ca filme bune sunt alea pe care le-am vazut cu ochii cascati de mai multe ori (unul din ele ar fi camping sauvage care nici macar nu are nume la imdb ii zice happy camper).
mai aproape am vazut departures care m-a prins cu garda jos si m-a lovit nemilos. asa ca ...
hai sa facem un clasamentpe criterii de genul cele mai bune peisaje, cea mai buna imagine, cea mai cea intriga politista, cel mai bun film cu bataie, etc.
asa
pai cum ai zis, daca dau de unul care imi place, urmaresc regizorul, , actorul, genul, tema, subiectul, etc
recent am vazut un film bun rusesc, asa ca am cautat niste filme rusesti pe internet, am gasit niste topuri pe ici pe colo, am extras cateva titluri.
acu' catva timp am vazut un film excelent despre o grupare terorista germana de prin anii 70- RAF: The Baader Meinhof Complex (2008). apoi am cautat alte filme cu grupari teroriste. am gasit filme cu brigazile rosii italiene, cu rapirea lui aldo moro si alte filme cu si despre terorism. in felul asta caut eu filmele.
apropo de filme de 5 stele. 5 stele din cate? din 10?