Regulile Covid19 grecești? Cât de rău este în Grecia dupa regulile de interzicere din cauza Covid-19? În primul rând, chiar acum ... pe timp de noapte este pusa în funcțiune regula de necirculatie de la 21:00 la 5:00. Acest lucru se va schimba la 30 noiembrie, cu un timp de acoperire de 24 de ore pe zi. Ce se întâmplă pe timpul aceastei restrctii ? Practic, toate drumurile în afara casei sunt interzise sau ștampilate pentru a fi evitate .... cu excepția muncii (munca esențială) și a unui număr mic de excepții (servicii publice, servicii bancare, ajutorarea persoanelor care nu se simt bine etc, programări medicale, transportul unui soț-tzie la muncă, ducând copiii la școală, înmormântări, căsătorii etc.). Dincolo de aceste motive? Trebuie să trimita un text -SMS autorităților regionale pentru motivul pentru care iese din casă. Șansele ca un individ de la guvernamen să monitorizeze aceste mesaje text? Ei bine .... băieții din partea de sus cred că va exista un număr de persoane care vor sta și vor citi aceste mesaje text. Eu am îndoielile mele (am fost în Grecia de câteva ori în viața mea .... Pot garanta că niciun guvern nu funcționează așa cum este publicat .... vreodată). Oamenii cooperează cu situația de curfew ... carantina... Din nou, după ce am fost acolo și am văzut cum funcționează lucrurile ..... aș crede că marea majoritatea grecilor vor continua pur și simplu, sa se rada râda de un oficial guvernamental care le-ar ordona să respecte legile