Author Topic: Coronavirus!  (Read 200683 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline gaby

 • new users
 • Location: Montreal
 • Posts: 418
Re: Coronavirus!
« Reply #1540 on: Thursday 09 April 2020, 19:20:07 »
Ce parere aveti de mesajul asta scris de un medic pe fb (sper ca e veridic):
Serban Danut

[/size][/color]Șocant: Medic dintr-o unitate Covid-19 din Franța explică cum statul orchestrează un genocid[/font]
În calitate de medic solicitat să ajute în această criză epidemică, aș dori să vă împărtășesc ceea ce se întâmplă în spitale, care răspund orbește tuturor injoncțiunilor ordonate de guvern. În primul rând, trebuie să știți că toate spitalele publice și private din teritoriu sunt goale. În acest mare război purtat împotriva Covid-19, toate celelalte patologii sunt retrogradate pe planul doi, chiar al treilea. Ce înseamnă: toate spitalizările și intervențiile chirurgicale programate pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri au fost anulate.
Oamenii care sunt somați de guvern și mass media să rămână acasă, ajung să moară tot acasă din cauza insuficienței cardiace, de exemplu, pentru care nu vor primi tratamentul necesar într-un anumit interval de timp. Pentru că ar trebui să se știe că această panică generalizată întreținută artificial, pentru a opri propagarea unui virus care există oricum, este dublată de directive oficiale menite să împiedice o acțiune reală și organizată pe plan național, face ca toți medicii liberali, precum și generaliștii și specialiștii, să-și închidă cabinetele.
Prin urmare, pacienții nu mai văd un medic și nimeni nu poate evalua o posibilă deteriorare la pacienții cu boli cronice și, ca atare, dacă nu mor acasă, ajung prea târziu într-un serviciu spitalicesc. Așadar, de trei săptămâni, în Franța, toți medicii și chirurgii sunt șomeri!
Niciunul dintre noi nu înțelege în prezent ce se întâmplă. Cu toții ne întrebăm: unde au dispărut pacienții? Iată un exemplu care să vă arate absurditatea acestei situații: dacă un pacient sună la numărul de urgență 15 pentru că simte o ușoară durere toracică în baza dreaptă cu o ușoară tusă și puțină febră, i se va spune că acestea sunt semne frecvente ale Covid- 19 și că trebuie să rămână acasă, va trece peste câteva zile. Ghinion, este de fapt o embolie pulmonară, iar pacientul se poate găsi în șoc hipovolemic în orice moment, pe lângă necroza plămânilor.
Acum să vorbim despre singurele servicii spitalicești care continuă să funcționeze la „capacitate maximă”: urgențele sunt utilizate pentru a analiza pacienții cei mai suspectați de infecție cu Covid-19 sau pacienții care pot avea urgențe reale care pot pune viața în pericol, care trebuie îngrijiți foarte repede, ca de obicei. Rețineți că în aceste unități va fi internat un pacient infectat care este considerat a fi un „individ fragil” (fie sub 70 de ani cu antecedente semnificative, fie peste 70).
Am fost rechiziționat cu ceva timp în urmă să lucrez într-una din aceste unități. Cum arată? Serviciile spitalului sunt goale, fiind rechiziționate pentru a pacienții Covid-19. Înainte de a fi transferați de la serviciile de urgență în aceste unități, pacienții sunt etichetați: fie au sub 70 de ani și sunt etichetați ca „resuscitabili” (dacă starea se deteriorează, vom face tot ce se poate pentru salvarea lor), sau au peste 70 de ani și sunt etichetați „LATA”, ceea ce înseamnă Limitarea și întreruperea terapiei intensive. Voi încerca să explic pe scurt ce facem pentru un pacient resuscitat și ce facem pentru un pacient LATA în acest tip de situație.
Vă reamintesc că tabloul clinic al unei infecții severe „coronavirus” corespunde pneumoniei, o infecție a plămânilor care atacă alveolele pulmonare. Faza terminală a acestui tip de infecție corespunde, în general, cu ceea ce se numește șoc septic cu punct de plecare pulmonar, germenul inițial prezent în plămâni și tractul respirator trece în sânge și atacă toate organe vitale: inimă, creier, ficat, rinichi. Toate acestea duc la o comă care interferează mai mult cu respirația, tensiunea arterială scăzută, deoarece inima nu mai poate funcționa corect, o creștere a toxicității în organism (fie din cauza medicamentelor, fie din cauza deșeurilor produse de corpul nostru permanent) ) deoarece ficatul și rinichii nu mai funcționează.
Situația pacientului etichetat „resuscitabil” din departamentul nostru: ajunge cu oxigen pur în mască pentru a-l ajuta să respire, noi adaptăm fluxul de oxigen în funcție de nevoile sale (estimat prin saturarea oxigenului) și în majoritatea cazurilor: nu-i schimbăm deloc tratamentul! Aceste servicii, care sunt prezentate ca zone de război total copleșite, sunt de fapt unități de supraveghere unde nu facem aproape nimic. Nu am avut niciodată zile atât de pașnice ca de la începutul acestei crize. Dacă unul dintre acești pacienți începe să se decompenseze, pentru a intra într-o stare de detresă respiratorie acută cu hipotensiune arterială, pseudo-coma etc. protocolul ne spune să intuim, să infuzăm acest pacient cu 2 până la 3 L de soluție salină timp de 3 ore pentru a crește tensiunea arterială și a iriga astfel organele vitale, să băgăm antibiotice și noradrenalină pe cale intravenoasă dacă soluția salină nu a funcționat cum trebuie. Toate acestea pentru a stabiliza funcțiile vitale pentru a oferi timp antibioticelor să-și facă treaba.
Am petrecut suficient timp de mai multe ori în secții de urgență și reanimare, așa că știu că vârsta nu este întotdeauna factorul determinant atunci când decidem dacă resuscităm un pacient sau nu. Am văzut deja încercări de resuscitare la pacienții cu vârsta de 80 de ani, pentru că există o maximă pe care ne place să o repetăm ​​pentru conștiință: avem o obligație de mijloace, dar nu de rezultate. Ceea ce înseamnă că pentru orice pacient care ajunge în mâinile noastre, trebuie să facem tot ce putem pentru a-l salva, chiar dacă se dovedește că a pornit prost din start.
Acum să vorbim despre pacienții LATA din Unitatea Covid-19: prin urmare, ei au adesea vârsta de peste 70 de ani. La fel ca tinerii, ajung în serviciile noastre cu Oxigen pe nas, cel mai adesea cu un debit de 2 până la 3 L / min. Dacă vreodată acești pacienți bătrâni încep să necesite un flux mai mare de oxigen, de la 6 la 7 L / min (ceea ce poate fi explicat prin faptul că acești bătrâni și-au târât pneumonia de aproximativ 7 zile, de când li s-au spus să rămână acasă), se consideră că nu vor supraviețui infecției lor. 6 sau 7 L / min de oxigen este limita dintre viață și moarte în aceste Unități. Odată atinsă această etapă, va intra în joc eticheta LATA. Având în vedere că acești bătrâni vor muri oricum (din moment ce nu îi vom resuscita, salut, obligația mijloacelor…), îi injectăm cu un cocktail de Morfină și Hypnovel intravenos.
De asemenea, folosim aceste două molecule în îngrijirea paliativă: ele induc o comă artificială, un efect bine cunoscut și au și un efect depresiv respirator. Acestea au un efect relaxant muscular, în special în mușchii respiratori (diafragmă, mușchi intercostali, mușchi faringieni etc.) și, prin urmare, provoacă asfixie medicamentoasă. Medicii, dacă sunt dedicați eticii, o numesc „moarte ușoară”. Prin urmare, în aceste unități, ucidem în mod artificial pacienți care sunt condamnați imediat ce părăsesc situația de urgență. În niciun moment nu căutăm să practicăm medicină cu ei. Aceste decese sunt considerate apoi victime ale Coronavirusului, când sunt de fapt victimele medicilor francezi.
Familiile acestor victime nici măcar nu pot realiza nimic din ce se întâmplă pentru că, nu au dreptul la nicio vizită. Pacienții pe sfârșit de viață (cei care au beneficiat de cocktailul LATA) au dreptul la o singură vizită pe zi. Așadar, rudele trebuie să se aranjeze să decidă cine va merge pentru a vedea viitorul mort. Iar acest vizitator nu va avea voie să viziteze din nou în săptămâna curentă. Prin urmare, nu au cum să aprecieze progresul clinic al persoanei dragi, pentru că mai rar avem pacienți care rezistă mai mult de o săptămână pe Morfină și Hipnovel. Prin urmare, politicienii noștri orchestrează morți cu lopata în spitale și folosesc aceste decese pentru a crea o psihoză generală pentru un scop pe care încă nu îl pot înțelege?…"

:'( :0555:

[/size][/color]


Offline fenderguitars

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 33.446
 • Use It.
Re: Coronavirus!
« Reply #1541 on: Thursday 09 April 2020, 19:32:03 »
serban asta vaz ca e inginer mecanic, fost metalurg.
Vorbeste din auzitea ?  sau s-a facut medic intre timp ca nu reiese.
I will never forget the anger of the adults in the room when I said this, they wanted to believe so badly they were willing to forgot all sense of rational and critical thinking.

Offline crenguta

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 2.607
Re: Coronavirus!
« Reply #1542 on: Thursday 09 April 2020, 20:09:05 »
70 de ani e corect. ai 8 ani de pensie, ce vrei mai mult ?
sa vezi cand s-o muta linia la 60, ca oricum aia care mai au 2 ani pana la pensie o freaca fara randament.
 


Offline corolla

 • Hero Member
 • *****
 • Location: scarboro (tărâm de vis ®)
 • Posts: 17.072
Re: Coronavirus!
« Reply #1543 on: Thursday 09 April 2020, 20:12:54 »
Unde e soro pensia la 62?
I am in perfect shape for my weight.

Offline Mircea Constantinescu

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Toronto
 • Posts: 12.784
 • hOW do I WEED If I high tOO MUCHH smoke??? !!!!
Re: Coronavirus!
« Reply #1544 on: Thursday 09 April 2020, 20:15:33 »
Sunt minciuni vehiculate de ruși. Nu glumesc, au fost multe avertismente ale serviciilor secrete americane că rușii incearca sa provoace o neîncredere în guvern. O repetare a șmecheriilor prin care s-a ales Trump.

Am văzut și eu un video similar dar pe Reddit și primul comentariu era al unui doctor: are barba, nu e adevărat. Doctorii care trebuie sa poarte măști își rad barba ca sa poată fi fixată masca ermetic pe fata.
Pentru un drob reusit tava se tapeteaza cu faina (Pablo Escobar)
Si se serveste cu un pahar de Vin Mascatii (Suier - ciobanesc german)


Offline crenguta

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 2.607
Re: Coronavirus!
« Reply #1545 on: Thursday 09 April 2020, 20:21:53 »
nu stiu corolo, traiesc cu impresia ca pensia e la 62.

Offline crsv

 • Full Member
 • ***
 • Location: montreal
 • Posts: 1.134
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Coronavirus!
« Reply #1546 on: Thursday 09 April 2020, 20:36:21 »
nu traiesti , visezi  :laugh:

I Translate it

Offline crenguta

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 2.607
Re: Coronavirus!
« Reply #1547 on: Thursday 09 April 2020, 20:41:05 »

ok, google zice ca varsta normal de pensionare e 65 la Quebec.
sau never
[font=]Au Canada, il n’y a pas d’âge à partir duquel la retraite est obligatoire, sauf pour certaines professions[/font]
« Last Edit: Thursday 09 April 2020, 20:42:36 by crenguta »


Offline crsv

 • Full Member
 • ***
 • Location: montreal
 • Posts: 1.134
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Coronavirus!
« Reply #1548 on: Thursday 09 April 2020, 21:36:25 »
never nu o sa fie niciodata , dar va creste asa usor pana la 100 de ani  :evil:

Offline Mărioara

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 19.638
Re: Coronavirus!
« Reply #1549 on: Friday 10 April 2020, 02:58:54 »
Dorel, mai vinde din casele alea multe și intoarce-te la Buchini, nu ți-e milă de pământ?
Sau nu mai știi sapa și pune în pământ?
Cine mai are ceva bucate din pământul lui, o mai lungeste, cine nu la gamela la cantina!
Ce crezi, suntem departe?
Și cu molima asta, cine ar fi crezut că vine așa curând?
Trăiam pe picior și habar n-aveam.


Deci care ți-e planul?
Mori de foame cu căști pisti căști?
Bucurati-va!

Offline Mărioara

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 19.638
Bucurati-va!

Offline santiago

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 23.973
Re: Coronavirus!
« Reply #1551 on: Friday 10 April 2020, 09:07:06 »
Dorel, mai vinde din casele alea multe și intoarce-te la Buchini, nu ți-e milă de pământ?
Sau nu mai știi sapa și pune în pământ?
Cine mai are ceva bucate din pământul lui, o mai lungeste, cine nu la gamela la cantina!
Ce crezi, suntem departe?
Și cu molima asta, cine ar fi crezut că vine așa curând?
Trăiam pe picior și habar n-aveam.


Deci care ți-e planul?
Mori de foame cu căști pisti căști?

 Intoarce-te Dorel , munceste pamanul sa vina hotii paziti de politie sa-ti fure productia . Nu incerca sa te lupti cu hotii prin justitie , parte de prada ei o dau la partide asa ca nu ai nici o sansa .
Fuck you Columbus and your curiosity


Offline Mircea Constantinescu

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Toronto
 • Posts: 12.784
 • hOW do I WEED If I high tOO MUCHH smoke??? !!!!
Re: Coronavirus!
« Reply #1552 on: Friday 10 April 2020, 09:16:32 »
Se poate cadou mai mișto decât o lună întreagă de 4/20?
Pentru un drob reusit tava se tapeteaza cu faina (Pablo Escobar)
Si se serveste cu un pahar de Vin Mascatii (Suier - ciobanesc german)

Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 11.422
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Coronavirus!
« Reply #1553 on: Friday 10 April 2020, 09:46:48 »
In tot cosmarul, o victorie, cainii si pisicile nu sunt pe lista de animale care vor putea fi crescute de-acuma-ncolo in China
Doamne, este putina speranta la capatul tunelului sa se fi terminat cu ororile alea?
Poate ca animalele waged a war against us and won!
Chiar daca nu se va-ntampla peste noapte, e o schimbare in bine uriasa!
You can’t pour from an empty cup.

Offline zinedin zidar

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 5.606
Re: Coronavirus!
« Reply #1554 on: Friday 10 April 2020, 09:51:41 »
Va mai fi o victorie. Datorita masurilor de distantare sociala se/vor infecta/muri mai putini de gripa in perioada urmatoare. Posibil si pe viitor sa ramana in constientul colectiv masurile de igiena gen spalatul des pe maini timp de 20 de sec.
I approved this message.

Offline christianT

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 7.792
Re: Coronavirus!
« Reply #1555 on: Friday 10 April 2020, 09:59:09 »
Scene incredibile de gandit pana mai acum cateva luni. Imagini din mari orase ale lumii, inainte si dupa inceputul crizei pandemice, toate pe un fond muzical desprins parca dintr-un film de groaza.


https://www.youtube.com/watch?v=vFZZF39fgWM
Nu imbatranesc, imi creste valoarea.

Massther Clinic - Massage therapy

Offline gaby

 • new users
 • Location: Montreal
 • Posts: 418
Re: Coronavirus!
« Reply #1556 on: Friday 10 April 2020, 10:38:39 »
serban asta vaz ca e inginer mecanic, fost metalurg.
Vorbeste din auzitea ?  sau s-a facut medic intre timp ca nu reiese.

este un mesaj retransmis, nu el este medicul , sursa este asta:
https://democratieparticipative.me/un-docteur-dune-unite-covid19-explique-a-democratie-participative-comment-letat-orchestre-les-deces-du-coronavirus/

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 26.317
 • no master
Re: Coronavirus!
« Reply #1557 on: Friday 10 April 2020, 13:26:49 »
Morti, avem nevoie de morti, nu ies simularile cum trebuie sa tinem bizonii in case. https://www.valleynewslive.com/content/misc/Sen-Dr-Jensens-Shocking-Admission-About-Coronavirus-569458361.html?fbclid=IwAR2Q2J9iv137wpad3WHNEFCPIk2I60z66hhnJM8snjgi_zJW8PNOpfc6YRw

Usurel usurel vine si faza a 2-a, dupa hoax-ul cu Covid19, acum urmeaza foametea.
https://youtu.be/Ihp7JNx_rPc

Transportul maritim este in moarte clinica: www.freightwaves.com/news/container-lines-scramble-to-avert-life-threatening-covid-19-losses
China o suje la foc maxim, azi erau revolte in Wuhan, micii comercianti refuza sa plateasca chiriile, ehe. Intre timp Japonia pompeaza miliarde sa mute productia din China. https://www.dailywire.com/news/it-begins-japan-pays-billions-to-firms-to-leave-china-relocate-production-elsewhere?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=benshapiro

Oare ce o sa manance cei 1.5 miliarde de chinezi, coaja de copac probabil precum bretenii lor din Nord Korea.
https://asiatimes.com/2020/03/as-virus-recedes-in-china-anti-xi-revolt-spreads/


You obey, u OK! Suji Sile!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

Offline Ronin

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Caribbean
 • Posts: 26.317
 • no master
Re: Coronavirus!
« Reply #1558 on: Friday 10 April 2020, 13:31:01 »
You obey, u OK! Suji Sile!

Churchill understood the choice perfectly: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings. The inherent virtue of socialism is the equal sharing of misery.”!

Offline James Hetfield

 • Hero Member
 • *****
 • Location: in gazda la liviu c.
 • Posts: 21.977
  • http://www.metallica.com/index.asp
Re: Coronavirus!
« Reply #1559 on: Friday 10 April 2020, 13:31:37 »
Ronine, explica-mi si mie care-i scopul final al hoax-ului asta?
de ce si-ar tine occidentul de-am pulea oamenii in case si fute economia aiurea?
eu te cred ca-i hoax dar nu inteleg de ce
daca femeile ar sti cît costa un autobuz, nu s-ar mai uita dupa barbatii cu Porsche

sint un om important: am functie de conducere