adevarul este ca Bianca a avut un traseu relativ usor in comparatie cu Haleapa care a avut de invins si frustrari pe plan fizic cu chirurgia pt reducere de sani
Halep s-a tot calificat timp de 3 ani la turnee de Grand Slam pana cand a prins o finala, cea cu Sharapova si aia pierduta. Bianca a dat lovitura din primul an
Bianca a eliminat numai nume grele de la Indian Wells pana la Toronto si acum la US Open, nu a avut parcurs usor la nici o competitie anul asta.
Halep a irosit sansa sa ia RG-ul cand a pierdut prosteste la o pustoaica pe vreme aia Ostapenko. Bianca a pensionat-o pe Serena, poate cea mai buna jucatoare in era moderna care de la copil incoace a prins 4 finale de de GS. Halep fara o sarcina si copil ca sa nu mai zic nici de extra kg nu a prins atatea finale de GS in 2018 si 2019 cat Serena. Bianca a avut sansa ei si nu a ratat-o, cum nu a facut-o nici Osaka si nici Sloane Stephens.
Am mai spus-o, Halep nu prinde in Nord America, nu are sponsori de calibru, nu exista nici un hype in jurul ei, are un comportament anti-social, market limitat, fani limitati, ce kkt sa vinzi cu Halep pe tricou, nimic. Bianca nu are complexe, vorbeste engleza perfect, este Canadianca, are toate avantajele, pana la urma nu e numai tenis, este si marketing, e un business.
Nu am nimic cu Halep, este o mare campioana, 61 de sapt a fost 1 WTA, 2 titluri de GS, insa cred ca steaua ei este in coborare, poate ma insel, vedem ce face la anul insa ma indoiesc ca mai prinde 1 GS.