Author Topic: Sherbrooke  (Read 3030 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline oanaq

• new users
Re: Sherbrooke
« Reply #20 on: Wednesday 12 July 2006, 17:00:55 »
NU inca, man, dar am vazut un post si ma intreb daca merita sa imi complic viata prin orasele de-astea mici, stii tu lectia.

Vezi ca poti sa trezesti niste sentimente neplacute oamenilor care traiesc in orasele mici. No offense, hai aici, vezi daca-ti place si decide. Noi putem sa-ti spunem de toate culorile, formele si pozitiile dar imaginea pe care noi incercam sa o transmitem poate sa nu fie tot aia cu ce se naste in capul tau, stii si tu ca pari baiet destept. E vara si nu ti-ar strica un weekend in zona, poate camping vreo 2 zile pe undeva langa She. N-ai cum sa-ti complici viata decat daca dai de vreo sherbrookoaza rupatoare de inimi altfel nu te leaga nimeni aici decat daca vrei   :P.

Mo Gul

• Guest
Re: Sherbrooke
« Reply #21 on: Wednesday 12 July 2006, 18:50:04 »
Vezi ca poti sa trezesti niste sentimente neplacute oamenilor care traiesc in orasele mici. No offense, hai aici, vezi daca-ti place si decide. Noi putem sa-ti spunem de toate culorile, formele si pozitiile dar imaginea pe care noi incercam sa o transmitem poate sa nu fie tot aia cu ce se naste in capul tau, stii si tu ca pari baiet destept. E vara si nu ti-ar strica un weekend in zona, poate camping vreo 2 zile pe undeva langa She. N-ai cum sa-ti complici viata decat daca dai de vreo sherbrookoaza rupatoare de inimi altfel nu te leaga nimeni aici decat daca vrei   :P.

Da, imi dau seama ca nu am reusit sa fiu prea diplomat. Scuze celor din Sherbrooke, nu am vrut sa va ranesc sentimentele. Ideea cu un w-end la Sherbrooke mi se pare ok; poate chiar week-endul asta. Nu sunt neaparat tipul caruia ii plac orasele linistite, insa imi place plein-air-ul destul de mult; asta ar putea compensa...o vreme. Cand vorbeam de complicatii ma gandeam la oportunitatile de cariera.

Multumesc pentru sugestii si informatii.