Author Topic: Intrebare  (Read 141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MIHAI2008

• new users
Intrebare
« on: Friday 01 August 2008, 03:45:36 »
 Poate sa ma ajute cineva dintre voi cu niste informati?. Ma refer la toti pasii care trebuiesc parcursi de la inceput pana la obtinerea vizei. Ma refer la partea engleza.Am facut oniste demersuri printro firma dar din ce am citit pe forum sunt multi dintre voi care au ajuns in Canadafara sa apeleze la serviciile unei firme de intermediere.Am inteles ca primul pas este sa fac aplicatia pe situl ambasadei Canadei.Si apoi ce urmeaza?Adica care sunt pasii?

Offline MIHAI2008

• new users
Rãspuns: Intrebare
« Reply #1 on: Friday 01 August 2008, 05:56:35 »
Vreau sa spun care e pasul urmator evaluarii. Deci obtin punctajul si trebuie sa fac un dosar pe care sa il trimit la Viena. Cine ma anunta ca am puncatjul bun si sunt eligibil si trebuie sa fac dosarul sa il trimit la Viena?STiu ca par cam pisalog dar pentru cineva care acum incearca s aplece este destul de greu sa te descurci singur.Initial am vrut sa emigrez folosind serviciile unei firme de intermediere dar m-a speriat suma mare pe care trebuie sa o platesc avand in vedre ca daca in final obtin viza o sa am nevoie de o mutime d ebani odata ajuns acolo.

Offline MIHAI2008

• new users
« Reply #2 on: Friday 01 August 2008, 05:58:32 »
In speranta ca se va gasi cineva printre voi care si-a facut toate actele singur si care a emigrat in partea engleza astept un raspuns..SI va multumesc pentru intelegere.

Offline Rufus

• Hero Member
« Reply #3 on: Friday 01 August 2008, 11:04:12 »
desi aici pe forum gasesti mai multe info despre emigrarea in QC si nu pe partea engleza, poate gasesti mai multe info pe sectiunea specializata:

http://www.quebec.ro/forum/index.php/board,7.0.html

invata sa faci cautare pe forum utilizand cuvinte cheie, probabil vei gasi postarile altora care au pus acelasi gen de intrebari
"Aquilla non capit muscas"