Da, este vorba de
afacerea de care vorbesti. Aspectul legal: dupa cum bate vantul: de curand am citit ca e din nou in cardasie cu legea si absolventii nu vor fi nevoiti sa isi sustina iar licenta in alte universitati. Nu cred ca ar fi fost o problema pentru 1 sau maxim 2 % dintre absolventi, dar pentru cei care au predat proiectul dupa ce au facut copy/paste de pe net (de unde nici macar n-au sters numele autorului articolului original...) si au luat note mari la licenta... da! ar fi fost nasol
Cum biznisul a functionat sub toate guvernele din 2001 incoace, de ce sa se joace cu tesla pe langa propriile
oo guvernul actual? Anul viitor sunt programate alegeri.
Concluzia: acum e legala. Daca nu s'or intelege la procente ($$$), maine s-ar putea sa auzim ca n-ar mai fi. Stransi de
oo, astia vor mai deschide un pic punga si, asa cum probabil ghicesti, va fi iar in lege! Mai departe, e simplu. Un fel de Coloana a Infinitului.
Daca vreun cititor a obtinut o echivalare MICC dupa o diploma (sau chitanta, na!) de Spiru, sa-mi spuna si mie.
Multumiri anticipate.
Pt admin: chiar e nevoie de filtrul anti-spam (ala cu litere si zgomot) de fiecare data cand postez? Ca-mi aia ochii...
The following error or errors occurred while posting this message: The letters you typed don't match the letters that were shown in the picture.