Author Topic: Astrologie (continued)  (Read 646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 11.472
 • [Scrie un text beton aici]
Astrologie (continued)
« on: Tuesday 29 December 2020, 15:10:54 »
Ce-avem aici.. Un loc bun pentru continuarea topicului de astrologie.


Inainte de sfarsitul lui 2020 trebuie sa postez aici ciclul de 36 de ani al lui Saturn-Pluto, in caz ca vreunul din voi apuca urmatoarea conjunctie. Poate dar copiii vostri, so make sure to give them a reminder.


O sa caut un grafic si revin
You can’t pour from an empty cup.


Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 11.472
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Astrologie (continued)
« Reply #1 on: Tuesday 29 December 2020, 15:48:03 »
Problema cu astrologia-i ca-i complicata. Multi sunt sarlatani, iar majoritatea vasta s-or oprit la nivelul de baza adica stiu si ei descrierile de cookbook ale sun signs de la Berbec la Pesti.
Dar imi pun sperante in urmatoarele:
- generatiile mai tinere n-au aceleasi prejudecati si arata mai multa curiozitate
- major hope: dezvoltarea AI. Asta o sa fie extraordinar pentru astrologie pentru ca numai AI poate face atatea comparatii si calcule ca sa stabileasca patterns. De restul, simbolistica, o sa ne ocupam tot noi oamenii.


In fine, sa reiau. In legatura cu evenimentul de anul asta, conjunctia din 12 ianuarie care ne-o lasat atatea cadouri pe prispa in 2020..bloggerii si astrologii amatori sau peofesionisti stiau si vorbeau de ani de zile de asta, dar peste 95 la suta, inclusiv eu, credeam ca ii ceva conflict major societal pentru ca suntem in Capricorn.


Mai erau si altii care isi dadeau cu presupusul saracii, si uite una care scria in 2017...
« Last Edit: Tuesday 29 December 2020, 15:50:16 by gabi200 »
You can’t pour from an empty cup.

Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 11.472
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Astrologie (continued)
« Reply #2 on: Tuesday 29 December 2020, 16:06:30 »
revenind la conjunctieee.. urmatoarea se prezinta asa:


15 iunie 2053
10 Julie 2053
2 februarie 2054


adica la aceste date cele doua planete o sa se incalece, iar planetele astea doua in astrologie nu sunt friendly deloc. triple conjunction in pisces. cum va spuneam, ultima data in triple conjunction a fost primul razboi mondial.


nu stiu ce sugestie sa dau, dar daca aveti senzatia ca va retrageti cozy pe o insula la pensie then you'd better choose that fucking place very wisely. o investitie in a cabin in the woods mi se pare must mai oportuna pentru acea perioada, si eventual cursuri de survival, visionari de episoade din Doomsday Preppers..You can’t pour from an empty cup.


Offline gabi200

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 11.472
 • [Scrie un text beton aici]
Re: Astrologie (continued)
« Reply #3 on: Sunday 03 January 2021, 18:08:32 »
Postare lunga de sfarsit de vacanta.


fucking pestii, man..
Rashida Jones o fost premiata pentru documentarul cu taica-sau Quincy (pe netflix), doi pesti..
Si acuma il intervieva pe Yuval Harari, lol un peste il intreaba pe altul ce crede..
Pestii de obicei cand apar schimba toate datele problemei, Patapievici o schimbat cum se scria in Romania, imi amintesc de Khaled Hosseini cum o explodat lumea afgana in intelegerea cititorilor, Kurt Cobain care o dus cu un gest larg toata muzica anilor 80 de pe masa la cosul de gunoi..


Pestii-s ultimul semn din zodiac, supposedly sufletul o trecut prin atatea incarnari incat o inglobat toate arhetipurile precedente si are o intelegere a naturii umane din toate unghiurile. Asta nu-nseamna ca pestii-s obiectivi, nu nu nu, sunt subiectivi pentru ca pot empatiza sau intelege orice punct de vedere.
S-or incarnat si ei ultima data si au o built in agenda sa traiasca tot tot tot, la intensitate mult mai mare ca restul. Din cauza ca-i ultimul semn si intelege toate arhetipurile, intelege toate soiurile de oameni, vezi foarte des pesti care conduc grupuri mari de oameni, popoare (lol, Iliescu, Gorbaciov), institutii, etc.
Acuma sa nu va imaginati ca oamenii astia-s f Jesus, desi cei cu ascendent in pesti au mutra aia angelica sau de Jesus. Pestii-s enorm de manipulativi emotional. Don’t get fooled, under the mellow complacency se ascunde un intelect foarte ascutit, si daca se infurie intr-o secunda in lacul lor plin de nuferi dai de ochiul mort al unul rechin care hap, te-o mancat.
Cand esti in relatie cu un peste ii important sa intelegi un singur lucru. Chiar si cand ai dreptate suta la suta tot o sa te simti vinovat ca tu ai gresit. Ii o chestie complexa pe care nu o deraliez acuma.
Rechini geniali, ca Steve Jobs; pestii obisnuiti sunt ok, depinde de cat de dezvoltati spiritual si de educati sunt.
Cu exceptia celor cu handicap mintal, nu exista pesti prosti. Dar metoda lor favorita ii sa faca pe prostii, te lasa sa vorbesti si te incurajeaza ca sa stie cat iti poate pielea si evident, cum sa te manipuleze.
Pestii din esalonul superior, geniile, au forta intelectuala sau artistica enorma.
In clasa cu mine era o fata peste care in doi ani de liceu o castigat olimpiada nationala la romana, iar in alt an olimpiada la engleza. Cand ne citea teza la romana aveam momente de disperare, neputinta, why, how, era lucrare de filosofie scrisa la 17 ani. They usually marry people that look like angels sau persoane foarte frumoase fizic.


Am mai explicat pe forum, dar asta-i topic nou, pestii sunt guvernati de Neptun, ala cu tridentul si apele. Luciul apei ii ca o oglinda, in apa toti suntem conectati, daca trece curentul ne electrocutam toti,  iar umanitatea adora sa se oglindeasca precum Narcis. Foarte foarte multi pesti sunt artisti de profestie, pentru ca Hollywood ii reflectia realitatii in a dream, in oglinda apei lui Neptun. Problema ii urmatoarea: in apa nu poti sa te separi de restul mediului inconjurator, totul ii poros, nu poti inchide usa la realitatea emotiilor altora. Artistii simt acest curent prin ei, si foarte des se lupta sa gereze psihologic imposibilitatea asta de a se separa de colectiv. Multi beau, se drogheaza sau nu pot rabda realitatea sordida a constrangerilor zilnice dintr-o casnicie. All must be a dream, asa ca isi cauta sa scape de realitate prin substante alterante (alcool droguri etc). Ii un semn prone to addiction. Unele dependente sunt legit, ca de exemplu o femeie peste din familia mea care-o fost bibliotecara, era addicted to books. Robert Kardashian ii addicted to food. Sigur ca pestii obisnuiti nu-s alcoolici, dar le trebe un mediu sau un partener de viata sa ii tina in frau ca sa nu cada in partea cealalta. Dar apa poate fi si plina de mal sau acoperita de ceata care nu se ridica niciodata. Uneori evenimente sau intamplari cand Neptun era in tranzit raman pe veci neclare, de exemplu o crima care ramane pe veci neelucidata desi oamenii analizeaza decenii intregi cazul (e.g., cazul lui Casey Anthony, o femeie pesti).


In fine, pestii sunt foarte norocosi sau ajung martiri.


Cu totii avem Neptun in harta natala. In functie de zona din harta natala (sau casa, in astrologie) unde era Neptun cand ne-am nascut, ne putem manifesta ca pesti. Daca cineva se naste cu neptun in casa a doua ii curg banii si bunurile printre degete, ca desi are noroc sa ii faca nu intelege cum sa ii tina.
Cand mai vedeti drogati sau alcoolici asa sa stiti ca sunt oameni cu Neptun proeminent in harta, dar in aspect negativ, si se lupta cu un daimon foarte greu de invins pentru ca-i devious, deceptive, a liar and a thief. Neptun distorsioneaza realitatea si o asemenea persoana nu poate sa intoarca daimonul din negativ in pozitiv decat dandu-i o functie: arta. Daca gaseste cum sa creeze ceva, il canalizeaza pe neptun pe fagas constructiv, nu distructiv. Problema cu cantaretii si actorii care au Neptun proeminent e ca se manifesta in ambele sensuri, creeaza chestii exceptionale, dar nu sunt in stare sa gereze realitatea zilnica.


Am scris cat de clar si de simplu am putut despre un arhetip foarte complex. Drink some water, not alcohol :)You can’t pour from an empty cup.