Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
 Istoria romanilor si a romaniei nu a fost scrisa de istorici romani , chiar daca erau nascuti in Romania , fapt pentru care ni sa prezentat intotdeauna , ori o istorie falsa ori trunchiata ori in scoli sa predat istoria pe date/ani , fara a ni se prezenta o analiza clara , reala . Cand au existat istorici romani care ne-au scris parte a istoriei , ori au fost santajati sa recunoasca istoria cum o vroiau marile puteri ori istoria prezentata de adevaratii romani era trunchiata.
 de exemplu , toti elevii au invatat la scoala despre crudul sfarsit ce la avut brancovenii care nu au vrut sa se leapade de religia Ortodoxa dar nimeni nu vine sa ne spuna , cine domina Biserica Ortodoxa in tarile romane si ce a facut Brancoveanu , ce prejudicii le-a adus Brancoveanu strainilor care ne impusese si controlau afacerile Bisericii Ortodoxe.
 Sa ne intoarcem insa la unirea de la 24 ianuarie.
 Cum si de ce sa reusit unirea celor doua principate la 24 ianuarie 1859 ?
 Otomanii au fost alungati din tarile romane . De ce nu au fost alungati si austro-ungarii totodata si sa se faca unirea celor trei principate , in acelasi timp ?


 https://infoalert.ro/2017/02/23/fostul-sef-sri-costin-georgescu-dezvaluie-planul-de-rupere-a-transilvaniei-de-romania/


 P.S. Latratorii aiuriti sa se abtina cat si tradatorii ce vor veni sa deturneze topicul.
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Last post by grupalu on Today at 14:38:12 »
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by vali irlanda on Today at 14:29:48 »
Da dar de la 28000 de miliarde datorie sa ai plus minus 70 pe care le imprumuti la diferiti clienti, si economia merge ok sint pe plus si pe o fisie de pamint sa faci ce exista astazi in circa 70 de ani, nu poti nega ca au ambitie, din piatra seaca sa ajungi acolo este ceva,si tara aia nu este fake este reala si nimeni si nimic ,nu va putea face ceva pentru ca ei au experienta trecutului cind au fost aproape exterminati si natia si a revenit iar dupa 2000 de ani limba a inviat comparativ cu alte limbi care au murit si nimeni nu a mai auzit de ele, iar in caz de pericol iminent fi sigur ca vor folosii nucleara sa ii puna cu botul pe labe pe araboi si fututi de palestinieni.Eu am trait printre palestinieni si credema 8-9 din zece sint naspa, garantat.
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by Rian on Today at 13:42:50 »
Ce s-ar petrece, spre exemplu, daca in timp ce am sta cu toata familia linistiti la o cafea , in propria noastra casa, in gradina, intr-o zi de vara, ar intra la noi niste indivizi cu pusca in mina si ar pretinde ca ei trebuie sa-si instaleze cortul lor acolo, caci e vorba de pamantul Fagaduintei , cel din cartea lor sacra – Torah. Apoi de la un an la altul, din ce in ce mai multi, acesti indivizi inarmati pina in dinti, veniti de aiurea,  ar ocupa toata toata gradina, apoi ne-ar izgoni definitiv si din casa.  Cam asa a fost incepind din  48 cu Ben Gurion.  Rezolutia 181 a Adunarii generala ONU din 26 nooiembrie 1947  prevedea impartirea Palestinei si crearea a 2 state distincte ( statul evreu si statul arab) . Totul a fost jucat in vederea intereselor americane cu privire la ipotetice zacaminte petroliere in regiune, care apoi s-au dovedit a fi inexistente.  La aceasta a contribuit lobbyul evreiesc american printre ai carui conducatori se numara... Chaim Weissman, primul presedinte al Israelui. Evreii ashkenazi ai lui Gurion, proveniti din Germania, Ungaria si Polonia nici macar nu ar putea pretinde ca sunt la origine din Palestina, fiindca ashkenazii de fapt sunt urmasii khazarilor , asa cum bine demonstreaza A. Kostler-(Al 13-lea trib) , ce aveau un stat, pe vremea evului mediu bizantin, ce se intindea intre Caucaz si Bug. Ulterior, acesti ashkenazi, cu pielea alba, si nu maslinie precum sefarditii, au fost impinsi de valul populatiilor migratoare pina in  Germania.
Prin urmare, deplasarea populatiilor de evrei ashkenazi din Germania, Polonia, Ungaria, Rusia, in Palestina , incepind cu sfarsitul WWII , pe motiv ancestral religios este un abuz etnic , de acelasi calibru cu deplasarea populatiilor si rusificarea fortata de pe vremea lui Stalin.
Ocuparea Palestinei, prin mai mult razboaie de agresiune, incepind cu 67, sub pretextul securitatii nationale, in fapt rapturi de teritorii in fata unei populatii neinarmate, in ciuda conflictului cu Egiptul si restul statelor arabe, ramine in primul rind un act samovolnic, ilegal,care poate fi pus in paralel cu tentatia extremistilor djihadisti 2016 de a –si face un califat islamic in Siria. Obiectivul, in fond, este acelasi, adica pamantul fagaduintei biblice sau coranice- , mijloacele si ideologia insa fiind diferite.
 Asta cu privire la falsa legitimitate a existentei teritoriale actuale a statului israelian , fiind pusa in mentalul opiniei publice mondiale in legatura cu pamantul Fagaduintei. Ca ce-au facut evrei aici, bah, cand ai bani, arme si prieten tari , poti face ce vrei  vezi Emiratele arabe .
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by Ronin on Today at 13:40:41 »
6
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Last post by Ronin on Today at 13:38:32 »
Eu cred ca pe cinderella a luat-o deja valul de ceva vreme, de prin toamna lui 2008.
Poate a ramas inca la marsul femeilor din weekend. :laugh: :laugh:
www.facebook.com/80256732576/videos/10156187445893459/
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Last post by libra on Today at 12:42:29 »
Eu cred ca pe cinderella a luat-o deja valul de ceva vreme, de prin toamna lui 2008.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by grupalu on Today at 11:42:38 »
Daca romanii ar face doar un 20% din ce au facut jidanii, in Israel eram departe acum, dar nai cu cine, mai usor este sa furi decit sa muncesti.


Ma uitam prin ce se mai remarca tarile https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_top_international_rankings_by_country


Irlanda : cea mai globalista
Moldova : teren agricol, dezurbanizare, alcool.


Israel : recicleaza 90% din apa !!! terariu nene...

9
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by Ronin on Today at 11:28:34 »
...mai usor este sa furi decit sa muncesti.
Pipinel nu fura, el e doar nebun...
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Last post by corolla on Today at 07:54:31 »
Uf,  bine c-a scapat cinderella sa n-o ia valu.
Pages: [1] 2 3 ... 10