Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by anacordis on Today at 22:56:44 »
still alive, pasta mission
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by anacordis on Today at 22:54:14 »
Marioara, frumoasa copila si mamica (banuiesc), pozele astea zimtate parca vin din alta dimensiune
cateva pozne tragice de la facut paste acasa: simple, cu safran si marar.
as fi facut si cu leustean da' n-am  :-\
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Cine-o pus carciuma-n drum
« Last post by anacordis on Today at 22:29:52 »

Clatite flambate, yum-yum, merci de sugestie, Gabi


Pt legume din belsug si gatite cu pasiune de un monsieur arhanghelesc, cu ochi verzi -  Pantera verde.
Au mai multe locatii in Mtl, denumiri fun in menu si excelent pt cei ce iubesc imaginarul leguminous: falafeli despuiati, tahini de lins pe buze, tempeh alb ca pielea de zeita, smothies and chai latte, sos hippie si yogi, poutine fauxmage en grains si morcovi la liber (ca la trois brasseurs odata alune free+BR)


Apai eu nu vad nicio problema cu meniul de la Portovino, legume am frigiderul plin, prepararea carnitzei e esentiala in cazul meu  :embarrass:
bine zici, cine a pus carciuma-n drum. Eu de cand am venit in Ca, am tot lucrat in downtown Mtl si chiar e tentant sa rasfeti papilele, ca restaurant sunt ca ciupercile.
Entrecote St-Jean e un bistro, pe stil vechi, asezat pe langa statia de metro Peel, podeaua din small tiles ca de dosseret, not appealing pt tocuri inalte. Personalul e foarte placut, atent si chatty but straight to the point, atmosfera la fel, meniul simplu.
Eu am luat sugestia casei, o ditamai bucata de friptura, cu un sos generos si delicios de mustar Dijon si piper, cartofi lungi prajiti, o salata verde boston cu nuci, ulei de masline si sare, 2 profiteroale bune, plus un bite dintr-o crème brulée
e  din portia vecinului, exquisite. Sosul, e cel mai bun gustat de mine, pana acum.
E nevoie de timp, nu se ajunge la desert decat dupa cateva ore de taclale, cateodata trebuie rezevare, ca la zile si ore de week-end e plin mereu.
Iesi de acolo ametit, cu gandul ca ai trait degeaba, the brain doesn't feel ins(a)lted, yet..
Digestia iti suge sangele din cap si-l trimite tot in burta, nu mai e loc pt altceva  ;) .
 
4
 
Doug urmeaza biblia lui trump
dorel ii catranit-
 ca sa dai bani la partid,
partidul s-o mierleasca
apoi sa acoperi pierderile partidului
alti bani
money $$$$$ money banateanului
 dusi pe apa garlei
ofofofofofofofofofo....vaiiiiiiiii :)
 ....................................... ........
 Utiliser votre cerveau
Prenez le contrôle
Sentez la force
Monter de l’intérieur
 
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Cine-o pus carciuma-n drum
« Last post by Agno on Today at 21:10:29 »
First World problems.
6
Cred ca de asta se sictireste lumea de tropait pe-aici. Pen'ca trol X sau Y. Pacat.
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Bravo Romania, tu fata!
« Last post by Agno on Today at 21:03:47 »
perioada de disipare cred ca depinde de % de alcool din bere

ai vre-un calculator (estimativ, desigur) care ar putea fi aplicat pt procente de alcool mai ridicate gen 6-7%? Ca sunt amator de ipa-uri

Din ce am vazut calculatoarele folosesc standard drinks ca unitati. 330 mL bere 5%, 150 mL vin 11% sau 50mL tarie de 40, asa aproximativ. Normal ca o bere de 8 grade loveste mai rau ca una de 4.5%. Mai conteaza greutate personala si sexul. Femeile au o capacitate de procesare mai mica.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Netflix
« Last post by gabi200 on Today at 20:52:32 »
atentiune, atentiune, serial interesant la orizont, se cheama Explained, ma uit la primul episod numit Monogamia
ffain
9
Taclaua Québec.Ro / Cine-o pus carciuma-n drum
« Last post by gabi200 on Today at 20:48:25 »
Topic despre baruri si restaurante de peste tot
Asteptam parerile domniilor voastre, mai ales daca-i un local unde n-om ajunge jamais
Si-acum, locul care-o inspirat topicul asta: Portovino din Brossard.
Mai, deci dupa un deceniu am ajuns si io prin Brossard la Sunday brunch-ul alora. No fucking veggies. Eram cu lume, sticle de sampanie la 10 dimineata, ies la acel bufet gandindu-ma ca pastrez proportia de legume-proteine. Pe dracu, daca erau vreo 5 legume. Valeu. Numa' fripturi, etc, etc, Cre' c-am mancat 10 oysters, nu stiu cati calmari, alte moules, 4(patru) clatite flambate cu grand marnier, o farfurie de pepene bine copt, ii grav. Ii grav. Nu va duceti in locul ala daca n-aveti self restraint.
Ii bun o data pe an de ziua cuiva, si p-orma uitati imediat ca exista...ceai verde trei zile ca mi-i rau.
Si uite-asa incepe sezonul..alaltaieri am fost la Moxie's si era ok, or inceput chiar sa aiba ceva healthy pe meniu, chestia aia cu veggie tacos, credeam c-am scapat. Pana am vazut clatitele alea si sticla de coniac langa ele. valeu..
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by corolla on Today at 19:54:33 »
prima ciorba de loboda a anului, e posibil sa fie si singura ca de obicei de acu apare marmotu rade tot
Pages: [1] 2 3 ... 10