Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by Ronin on Today at 19:51:42 »
12 pagini de bla-bla-bla.

Mai interesant este care din useritze este mai sexoasa, Miss Taclaua, proba de tricouri ude, bikini, stilettos, alea-alea... :evil:
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by grupalu on Today at 19:47:38 »
deci poți sa faci pași mărunți și repezi la incolonare!

acuma te conversezi cu perceptia ta despre mine ? caci eu nu ma simt implicat... Dorele, viata e prea scurta sa pierzi vreme ca sa te dialoghezi cu propriile perceptii.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi Canada...
« Last post by Ronin on Today at 19:45:37 »
Airbus preia C-Series de la Bombardier moca, Airbus a preluat 50.01% din C-series fara nici o compensatie, in 2025 are drept de a cumpara toata sandramaua. Iar joburile urmeaza sa se duca in Mobile - Alabama, ca deh Airbus doreste sa vanda C-Series in US fara taxe, inca o victorie pt. Trump.
www.cbc.ca/news/business/bombardier-airbus-cseries-tuesday-1.4358110
www.cnbc.com/2017/10/16/airbus-teams-up-with-bombardier-on-c-series-program.html

"Airbus clearly intends to leverage its global supply chain, including plans to build a secondary assembly line for the CSeries at its Mobile, Ala., site to service U.S. customers," the analysts wrote. "Importantly, Bombardier believes aircraft produced at this location would not be subject to the controversial tariffs/duties at the centre of BBD's recent trade spat with Boeing."

Noah, boii de coibeci si federali care au bagat miliarde, acum o sa vada ciuciu, C-Series a costat peste 6 miliarde numai in faza de design, nici vorba sa recupereze pana in 2025 ceva din banii aia. Mai trebuie amintit ca alde Quebec a bagat 1 miliard pt. 49% din C-Series, Airbus preia 50.01% pe ZERO, nu isi asuma nici o datorie, nimic, din condei a preluat majoritatea. Sa vina Couillard sa explice cum poti cu 1 miliard cash si 49% sa ajungi sa mai ai doar 19%. Barem Justina s-a tzepuit numai cu 344 de milioane. Stai sa vezi cand incep layoff-urile la Mirabel. Misto, in cele din urme platitorii de taxe din Coibec au sponsorizat joburi in Alabama, genial...

MUWHAHAHAHAHA!!! :laugh: :laugh: :laugh:
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by Dorel on Today at 19:33:31 »
Cum ziceam, o percep și te percep, nu înseamnă că îi realitatea, deci poți sa faci pași mărunți și repezi la incolonare!
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi Canada...
« Last post by Dorel on Today at 19:31:16 »
Acuma merg cu un VW Passat turbo diesel TDI din 2015, da ce contează ce mașina am? Contează legea ca ii pantru toți!
6
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by grupalu on Today at 19:21:20 »
percep

exact ! chestie de perceptie, de exemplu pe tine mii de insi, vreme de zeci de ani, te-au perceput ca timisorean, asa a fost, am intrebat eu de tine pe alt forum, nu stiam unde mai esti, si asa au zis, cine, Dorel din Cimishoara ?

apoi ti-ai schimbat hainele si te-ai introdus lumii ca fiind din Buchin !
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi Canada...
« Last post by christianT on Today at 19:12:25 »
Dorele dar tu ce masina conduci? Aud? Spune capacitatea cilindrica a motorului. Te-ai trezit ecologist deodata, banatean ce esti. Te-as crede daca ai conduce o Hyundai Accent... sau Smart sa arati ca ai bani.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by Dorel on Today at 19:10:39 »
Eu o percep ca o persoana cu probleme, ca și pe Grupalu de altfel. Nu i-am întâlnit  pe niciunul și nu vreau sa o fac în viitor
9
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi Canada...
« Last post by Dorel on Today at 19:08:43 »
Fah la tine la Montreal aveți benzina da ars? La noi nu e voie sa lași mașină sa idle peste 1  minut... The City of Toronto is taking another step toward improving the quality of air that we breathe.

Toronto City Council at its meeting on July 8, 2010, made changes to the City’s Idling Control By-Law. Previously, vehicle operators were allowed to idle their engines for up to three minutes. Now, engines are prohibited from idling for more than one minute in a 60-minute period.

Vehicle emissions are a contributing factor in climate change. By reducing unnecessary idling to just one minute, we are helping to improve the quality of the air in Toronto. It’s one simple way that we can all help to keep our air clean.
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Cati bani fac forumistele ?
« Last post by andram on Today at 18:59:37 »
Mie imi trebuie descultzule, la studiul meu stiintific. Nu esti singurul cu obiectia asta. Deci ipoteza mea este ca:

- nu blocurile au devastat Romania
- nu industrializarea fortata
- nu rasturnarea valorii
- nu propaganda desantata
- nu furtul generalizat

ci salarizarea masiva si rapida a femeilor de catre Dej si Ceausescu. Yep, cel mai serios motiv de inadaptare a romanului la lumea post-belica este inadaptarea la salarierea romancei.

Este o idee in premiera mondiala, sunt mandru de ea, ma raprezinta, semnez. Auzi tu ! salariile nevestelor a fost cea mai rea plaga a comunismului, cine-ar fi crezut, cine-ar fi crezut...
sau iti cauti partenera de afaceri?
Se poarta!  :-\
Pages: [1] 2 3 ... 10