Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
... dupa 20 de ani de existenta forumul Quebec.Ro isi va inceta prezenta online incepand cu 31 ianuarie.
Trist, dar adevarat.
Actualul serviciu de hosting ne-a anuntat ca isi inceteaza activitatea si intrucat este foarte greu de gasit un hosting bun pentru o baza de date de 1.5GB am decis sa facem un backup si sa ne ducem la nani pe termen nelimitat.


Nu-s multe de spus, am trecut impreuna si prin rele si prin bune, avem o gramada de amitiri placute impreuna, am legat prietenii, ne-am cunoscut face 2 face, am pierdut oameni frumosi, au aparut oameni noi... am creat amitiri in toti cei 20 de ani de existenta.


Ramaneti sanatosi si neschimbati!


Acestea fiind spuse... va multumim pentru prezenta si va pupam!
ba sunt foarte multe de spus, enorm de multe...
Was fun majoritatea timpului, however, daca trebuie lovele ca sa-l inviem let me know, I will support it.
Tuturor va doresc succese nebanuite si o viata buna, libera de idioti, prosperitate si minte limpede.
Bafta.
2
admin, imi pare rau de hotarirea luata, dar bineinteles ca o inteleg. Sint destul de multi ani de cind grupurile se risipesc peste tot si fiecare se retrage unde ii e mai bine. Grupul asta a ramas mic, dar ceea ce-mi placea era ca nu a existat consens, in cea mai mare parte. Locurile unde toata lumea aplauda orice se spune sint total neinteresante.

Daca stiti alte locuri unde oamenii comunica, stiu ca nici aici n-a fost foarte mare comunicare in ultimul timp, dar mi se pare mult mai decent decit sa punem doar linkuri si sa primim like-ri.

Bafta la toata lumea.
3
Se pare că nici grupul montreal.ro nu mai există. Așa că rămâne Facebook sunt destule grupuri acolo unde ne putem porcii în liniște  :grin:
4
Înainte de a pleca pe montreal.ro puteți sa va va porciți unu pe altu aici ca deobicei, ca să va simțiți după aia mai bine
Eu nu am avut nimic cu nimeni pe aici deci nu ma da de exemplu. Mai băgăm câte o opinie personală despre câte o situație dar am respectat părerea fiecăruia chiar dacă nu o împărtășeam.
In concluzie va urez libertate ca se pare ca o sa ne-o dorim înaintea sănătății chiar, pt ca de sănătate ne îngrijim fiecare cu șansa noastră!
PS. Montreal.ro a murit de mult , de asta am întrebat adminul dacă Quebec.ro pleacă după el!
5
Corolla , as vrea sa am coordonatele tale, ori mă iau după mansionul cu cupola aurita din Scarboro?
6
Va duceți după Montreal.ro?


Înainte de a pleca pe montreal.ro puteți sa va va porciți unu pe altu aici ca deobicei, ca să va simțiți după aia mai bine
7
fii serios James..."sa dam" ...o sa inceapa discutaille interminabile ca se imbogateste admin pe banii noștri.
MA înjuri pe banii mei????


asta e. trecem in metaverse.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Reparatii hidroizolatii acoperis
« Last post by vlad69 on Today at 13:09:53 »
Dacă te interesează țiglă din polipropilena cunosc eu un producător. Arata foarte bine, este garantat pe viață însă este mult mai scump ca și bardeaux fiindcă membrana care la o casa cu bardeaux este doar 4  ft pe capete aici este peste tot, iar țiglă ca atare și prinde fiecare cu șurub  și garnitura. Instalatul este laborios.
9
imi pare rau tare, e trist rau de tot
pacat, mare pacat, dupa atatia ani sa treaca totul in uitare

nu exista chiar nici o solutie? ceva la modul de exemplu sa dam cativa lei pe luna fiecare care vrea sa pastreze forumul sa mearga si sa poata functiona in continuare?
10
Va duceți după Montreal.ro?
Pages: [1] 2 3 ... 10