Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
fugi ba de-aici in balarii cu irm-urile tale
asculta mai bine zicalele noastre geto-dace:
pizzda straina pentru c***e-i vitamina!
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by janine on Today at 22:48:10 »
Vai, dar tu il mai bagi in seama? eu il ignor cu mila.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: SALUTARE -- Demult nu am mai trecut pe aici!
« Last post by Agno on Today at 22:30:11 »
WOW...agno, ronin, gabi200...ce mai faceti ?

Bai, sa-ti spun. Am muncit la colectiv, o vara. Da' nasol, ca la kibbutz. Cand ploua, cand dadea cu soare, Iliescu-apare. Era nasol. Dar numai pina la un punct cand prapaditul ala de Clitogescu a zis ca mai bine facem sindicat, sa nu ne mai exploateze canadienii. Nu stiu daca s-a facut sau nu, ca eu am plecat la scoala. Simteam asa, in basica udului ca nu sunt bine pregatit in Romania si ca e nevoie sa ma adap la izvorul hermeneutic al educatiei canadiene. Si-am pierdut asa 3 ani. Timp in care am invatat sa folosesc un calculator grafic din anii 80s si sa merg cu bicicleta pe zapada, ba, stii ce fun e? Dupa care m-am pus pe trimis rezumee. Pe la 300 si ceva m-am plictisit, mai ales ca mi-a zis unul, roman mai vechi in Canada cu 2 decenii ca mine. Zice, ba proasta pulii, nu mai trimite aiurea ca e 2009, nu angajeaza nimeni, esti tampit? Hai la mine sa bagi pe camion. Am bagat vreo cateva luni da' bani am vazut numai in reclame. M-am dus la un arab care voia sa-l platesc eu pe el, sa ma invete cacaturi la flat bed si roll truck. Du-te ma in penisul meu mereu perenis i-am zis privindu-l in albul ochilor. Dupa ce muncisem vreo 2 luni. Noroc cu femma ca are venit bun ca mancam din gunoi ca George Costanza. In fine, m-am dus la o companie babana, nu zic care da' e una singura in toata Canada. Platea bine-a dreacu' da te alerga vreo 80 de ore pe saptamana prin toata America de Nord.  M-am hait de tropaiala continentala. Plm, eu cu familie, cu copii mici, am facut-o dar inima nu era acolo. M-am luat dupa ce-a zis maestro, God bless his shade,  ca mai trage un pic ca viata se vede ma bine cu 100,000 in contul de vacanta. Si pe-orma zic ca sa linistesc si eu la un giob 9 to 5. Mi-am luat casa cu banii jos, mai mult sa-l oftic pe dorel. Am pus rosii, am pus un tufis (acuma e o padure) de rugi de zmeura, am schimbat masini, am mers prin Europa, anul asta prin Grecia, nu ma plang. A inceput sa doara un coi de vreo 2 saptamani, astept sa imi vina programarea la MRI in vreo 3 luni. Sau ma duc s-o fac la americani in aceiasi dupa-amiaza pe 1000 de dolari. Crezi c-o sa ma deranjeze coiul ala in Grecia? Ca ma gasesc acolo cu prietenii din Romania si nu vreau sa arat a canadian cu epididymitis. Cam asta e in rezumat. Tu?
4
nu stiu de ce tre sa te bagi tu unde nu-ti fierbe oala, ca nu ti-o cerut nimenea parerea
numa faptul ca o dai ca esti om bun deja denota ca te-ai prins ca ca dovedesti contrariul
5
Taclaua Québec.Ro / Re: SALUTARE -- Demult nu am mai trecut pe aici!
« Last post by Dorel on Today at 22:19:00 »
Ce sa spun. Ca îs de acord cu ce scrii? Ca nu te-ai măritat? Ca ai obsesie cu serviciul? Ca ai slăbit? Sincer... toate astea mie nu mi se par deloc lucruri care te-au schimbat în bine. Nu impung. Nu am de ce, sunt un om bun...
6

decat sa impungi aiurea ca sa capeti atentie de ce nu scrii ceva interesant? :)
7
Taclaua Québec.Ro / Re: SALUTARE -- Demult nu am mai trecut pe aici!
« Last post by Dorel on Today at 21:52:25 »
Il intrebi pe unul care a stat in Canada 15 ani  "Cum ii place" ? are you for real ?

Imi pare rau, credeam ca eu il cel mai ramas de pe forum, dar se pare ca nu e asa...fenders, gabi200 ma intrec  :grin: :grin: :grin:
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by gabi200 on Today at 18:26:13 »
ma santiago io cand citesc ce postezi parca-i vad pe aia din Vizitatorii scapati pe forum cum se plimba, numa’ ca nu-i funny. nici bunu’ nu cre’ ca gandea asa de inapoiat.. esti intruchiparea trecutului care se retrage cu tortze :) numa nu stii..
9
Mumus!!! Ce mai faci? :) salutari multe pentru A.! Esti fericit dupa 15 ani? O meritat mai? :)
Fatza de momentul ala eu m-am schimbat asa de mult, cred ca in bine, cand ma gandesc ca daca ramaneam in Cluj habar n-as fi avut ce ii viata si cine-s io :) nu m-am maritat, dar dupa atatia ani am invatat pana la urma cum sa mananc si am slabit fatza de pozele de la intalnirile din Cluj. Am facut o usoara obsesie cu serviciul, am pierdut legatura cu clujenii de atunci, in Ro merg foarte foarte rar. Tu ce faci cum iti place?
10
Taclaua Québec.Ro / Re: celular la volan
« Last post by santiago on Today at 17:49:53 »
Eu nu inteleg ce nu e clar???

se dau amenzi unora care schimba postul de radio - ala instalat in masina! si voi debateti daca sa contestati cu telefonul in mana. Zice clar si in cartea de soferi ca mainile se tin pe volan dar voi...

 Cartea aia , i-asi recomanda celui care a scris-o sa si-o bage undeva . In primul rand , un sofer (profesionist) trebuie sa exerseze condusul cu mana stanga , iar mana dreapta pe volan la orele doua ale ceasornicului dar tinuta acolo permanent.Cu mana dreapta , soferul din cand in cand are ceva de facut si nu numai in cazul in care conduce standard. Din cartile dupa care se invata condusul , au fost scoase multe chestii in ultimii 35-40 de ani si nu ma refer la cartile din romania. Nu uitati ca in 1963 sau 1965 , Romania  a fost prima tara comunista care a adoptat semnele de conducere si regulile  internationale , pastrandu-le si pe cele care nu se gaseau in cartile internationale.
Pages: [1] 2 3 ... 10