Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Taclaua Québec.Ro / Re: filme 5 stele
« Last post by Dorel on Yesterday at 23:41:48 »
“The Trip” film norvegian pe netflix, 2021, recomand ! Tare de tot !
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by EE on Yesterday at 19:39:02 »
Intre timp, in Saskatchewan
 
What is a Secure Isolation Site (SIS)?
A SIS is a locked facility in which persons issued a detention order under the public health act are detained. 
   
The site is neither a hospital nor a health center.  It is a detention center with a mobile health clinic.  A site may be
designated for a patients confirmed COVID19 positive, or Close contact , or both if the structure allows.  The first
functional SIS in the province is at White Birch located in located on the grounds of the Paul Dojack Youth Centre.  This
site is for COVID19 positive patients only.   Other centers may be set up during the pandemic, to accommodate
detention needs closer to outbreak communities, and/or  to accommodate noncompliant persons  who are confirmed
close contacts of COVID19.
   
https://www.saskatchewan.ca/-/media/files/coronavirus/health-system-pandemic-response/appendix-h-secure-isolation-sites.pdf
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Ronin on Yesterday at 16:03:11 »
In Australia aka North Korea, militia iti verifica recipientul in parc sa vada daca ai cafea in el, altfel iti iei amenda ori esti arestat. Ce frumos!
https://twitter.com/i/status/1449232031666225158

Militia in actiune, azi in Australia maine in Canada, unde esti tu Ceasca, jegurile astea umane te-au intrecut!
https://twitter.com/i/status/1447169440949309442
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Ronin on Yesterday at 15:51:35 »
In romania mor peste 300 pe zi. Cum procentul de vaccinare e 30% , sau sub  in functie de varsta minima luata in calcul, nu putem spune ca peste 50% din cei morti sunt full vaccinati.
Am o ruda internata chiar acum la ATI, in weekend nu se fac analize ca nu e deschis la casierie sa platesti, oxigen cumperi tu ca aia nu au, medicamente idem. Am vrut sa ii dau doctorului Ramdesivir sa ii faca, i-au zis bolnavului ca o sa faca infract daca urmeaza acel tratament. Acum fiind intubat are nici 4% sanse de supravietuire.
Spitalele din Romania sunt lagare de exterminare, nu face nici o diferenta daca esti vaccinat ori ba, ruda mea a facut a 2-a doza de Pfizer in Septembrie, nu i-a ajutat prea mult.


Daca iei Romania drept etalon la spitale si sanatate publica, atunci Canada sta inca bine. :ugly:
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Rufus on Yesterday at 15:12:29 »
Tu vorbesti din vara, s-au mai schimbat treburile, preturile

m-am intors din RO in septembrie, si la sosire se facea test gratis chiar la iesirea din aeroport (in plus de cel platit de tine ca sa urci in avion catre KKnada)

si cei vaccinati nu faceau nici un fel de test in perioada aia

e clar ca cerinta asta noua e ca sa descurajeze deplasarea, adica ai voie dar iti fut putin viata ca sa n-o faci
6
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by EE on Yesterday at 15:12:09 »
In romania mor peste 300 pe zi.
Ar trebui sa comparam cu ce se intampla inainte de pandemie, ca sa avem o imagine exacta.
 
Stire din 2017: 
Dramă în secolul XXI: Secţiile de terapie intensivă ale spitalelor de urgenţă din Bucureşti sunt sufocate de pacienţi 
https://www.zf.ro/eveniment/drama-in-secolul-xxi-sectiile-de-terapie-intensiva-ale-spitalelor-de-urgenta-din-bucuresti-sunt-sufocate-de-pacienti-16056250
 
Riscul unei persoane de 51-60 de ani sa ajunga sa petreaca o  noapte la ATI (vezi tabelul 3 din documentul UK Health Agency mai jos) e 6.6/100.000 daca esti vaccinat, si 35.1/100.000 daca nu esti, si scade considerabil daca esti sub 50 de ani. Nu e suficient de mare incat sa justifice sa vrei sa vaccinezi toti cetatenii la fiecare 6 luni cu un vaccin care nu impiedica transmisia.
 
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Rufus on Yesterday at 15:05:38 »
In romania mor peste 300 pe zi...

lumea (aka dr Lucian Duta) zice ca mor pt ca n-au nici un fel de medicamente, dupa ce in vara au privatizat sistemul de asigurari de sanatate


https://www.youtube.com/watch?v=xlRumnhbSuY&ab_channel=EVZCapital
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by crenguta on Yesterday at 14:44:01 »
In romania mor peste 300 pe zi. Cum procentul de vaccinare e 30% , sau sub  in functie de varsta minima luata in calcul, nu putem spune ca peste 50% din cei morti sunt full vaccinati.
9
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Ronin on Yesterday at 14:18:17 »
Despre Covidutz:
- Nearly 90% of young people (ages of 16 and 24) in the UK already have antibodies for COVID-19, thanks to natural immunity.
https://chemicalviolence.com/2021-09-21-young-people-uk-antibodies-covid-natural-immunity.html
Deci tinerii au imunitate naturala deja iar vaccinatii incep sa sufere din ce in ce mai multe infectari si decese, cum trec 6 luni au nevoie de booster, care booster reduce si mai mult imunitatea in general plus restul de efecte adverse cronice.

- In Mumbai, India, nearly 90 percent of the residents of the city already have COVID-19 antibodies, according to a survey that was just released.
https://www.euronews.com/2021/09/18/uk-health-coronavirus-india-survey
Stirea asta a trecut neobservata si neraportata in America de Nord, strica rau naratiunea. India a iesit din epidemia de Delta cu Ivermectina si Oxicilina, vaccinarea este la 5%, nu da bine sa raportezi imunitate de peste 90% in randul populatiei din India.

- According to the survey, 87.02 percent of people in slum areas had COVID-19 antibodies, compared to 86.22 percent of people living in non-slum areas.
https://indianexpress.com/article/cities/mumbai/over-85-mumbai-population-has-covid-19-antibodies-latest-bmc-sero-survey-7515921/
Deci aia in ghetto-uri au imunitate mai mult decat aia spalati, sistemul imunitar natural in plina actiune. Poate baga la cap si disperatii care si-au prajit palmele de la cat gel antibacterian au dat pe maini.

- Latest UK PHE Vaccine Surveillance Report figures on Covid cases show that doubly vaccinated 40-70 year olds have lost 40% of their immune system capability compared to unvaccinated people. Their immune systems are deteriorating at around 5% per week (between 2.7% and 8.7%). If this continues then 30-50 year olds will have 100% immune system degradation, zero viral defence by Christmas and all doubly vaccinated people over 30 will have lost their immune systems by March next year.
https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/
Dupa ce au renuntat sa mai raporteze in detaliu cati vaccinati mor vs. nevaxx, astia din UK tot scapa date interesante. Din ce se poate vedea din datele oficiale din UK, nu numai ca vaccines nu prea merg, insa ciclul mult trambitat de inoculare la 6 luni pt. protectie totala nu este real, la fiecare ciclu, imunitatea este net inferioara. Concluzia, undeva in primavara, vaccinatii au sa aiba sistemul imunitar la pamant. Ceea ce lasa loc pt. o noua pandemie, ceva cu mortalitate mai mare ca saracul Covidutz nu are efectul scontat, o febra hemoragica, sigur au pregatit aia din Wuhan urmatorul killer.

- vaccines do NOT merely lose efficiency over time down to zero efficiency, they progressively damage the immune system until a negative efficiency is realised. They presently leave anybody over 30 in a worse position than they were before vaccination.
https://theexpose.uk/2021/10/01/uk-health-security-agency-report-proves-covid-vaccines-dont-work/
Nici nu vreau sa ma gandesc cati morti numai de cancer o sa fie in 2022, ehe...
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Coronavirus!
« Last post by Ronin on Yesterday at 13:46:37 »
20 sunt cele rapide, PCR sunt 80+ euro
In US, Covid testing este gratis la mai toate lanturile de farmacii gen CVS ori Walgreens.
La cati bani aduna din taxe Canada, este penibil ca testarea sa coste bani, trebuia sa fie gratis.
Pages: [1] 2 3 ... 10