Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Câți copii? L-ai depășit pe Vlad?
2
Sa transcriu ce a înțeles Dorel din spovedania lu Agno:
Ai copii mici și te tine muiara pe care o și bați (@janine ca intotîntotdeauna drăguță) și ți s-a umbflat punga de făcut copii finca ai frecventat 3 ani de dzile băncile școlii și ai refuzat muiare străine tratament@james de fricaca faci infarct ori ceva cu inima, străinele nesuferind oamenii leneși &întreținuți de muiara.


+ Că n-ai mașină jeep și mergi cu bicicleta și ți-o fi cauzat sau te-ai dopat pt muiara straina.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by Dorel on Today at 10:06:33 »
Și eu am la tap limita de 100 cad.
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by janine on Today at 10:03:48 »

Habar n-aveam ca se poate. Credeam ca toate tap&go au limita de 100$


Am avut limita de $300 dar am sunat la banca sa schimbe. Dar cred ca o sa sun sa bag toate cardurile cu "pin only".
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by crina-ca on Today at 09:52:43 »
Eu lal tap am bagat limita de 200, mai mult nu pot cheltui decat daca bag pin. Cred ca e important sa stim ca se poate asa.
Habar n-aveam ca se poate. Credeam ca toate tap&go au limita de 100$
6
Taclaua Québec.Ro / Re: Tiganiada in Canada
« Last post by janine on Today at 08:41:12 »
Eu lal tap am bagat limita de 200, mai mult nu pot cheltui decat daca bag pin. Cred ca e important sa stim ca se poate asa.


Acum cativa ani o comandat fostul mancare chinezeasca, intr-o duminica la 6 si 14 minute o platit. Cand ma uit eu pe statement (asa, de-a-n bula, sa vad pe la ce restaurante mananca el) avea in fiecare zi a saptamanii ce a urmat, fix la 6 si 14, aceeasi comanda de platit la chinez. Sun la chinez, cica nu intelege engleza, sun la banca, rade si tanti ca cine dreq baga chinezareala la ora exacta... Se fura si asa..

7
Taclaua Québec.Ro / Re: SALUTARE -- Demult nu am mai trecut pe aici!
« Last post by Dorel on Today at 07:11:54 »
Ai folosit bicicleta de curând? Poate de acolo o fi...

Apropos de bicicliști, Lance Armstrong a settled lawsuits cu US Post, a dat 5 milioane de USD...

Live strong era societatea aia a lui... cum ca el a bătut cancerul testicular, ma întreb dacă o fi de la dopaj ori de la bicicleta cancerul ala...
8
Taclaua Québec.Ro / Re: celular la volan
« Last post by Dorel on Today at 06:59:51 »
Pierzi timpul, eu am plătit 450 plus demerit points, am dus dovezi cate vrei, nu le-a luat în considerare, desfășurătorul de la Rogers pe luna aia, fotografii cu mașina mea cu geamuri negre, luate pe o zi cu soare , am dus raportul meteo pe ziua aceea, și unghiul la care soarele cade la acea ora pe strada woodbine cu Queen,  din unghiul unde a stat politia sa le arat ca nu avea cum sa vadă înăuntru sa spună ce aveai ori făceai, mi-a luat pozele, și calculele cu azimuth de pe websitul ala de meteorologie și mi-a închis gura cu : Politia are antrenament sa vadă în mașini cu geamuri fumurii și când bate soarele din fatza...
Am rămas masca... a întrebat dacă vreau sa plătesc amânat, am zis nu, ca am bani, doar sunt dezamăgit de rulingul la ei... am plătit la casierie la Old City Hall și i-am băgat în p***a masii...
Dacă nu accepta dovezi irefutabile...ce rost are mascarada aia de judecata, toți care au avut amenda de celular nu ai fost iertați.
9
Taclaua Québec.Ro / Re: SALUTARE -- Demult nu am mai trecut pe aici!
« Last post by garlic on Today at 06:56:52 »
Bai, sa-ti spun. Am muncit la colectiv, o vara. Da' nasol, ca la kibbutz. Cand ploua, cand dadea cu soare, Iliescu-apare. Era nasol. Dar numai pina la un punct cand prapaditul ala de Clitogescu a zis ca mai bine facem sindicat, sa nu ne mai exploateze canadienii. Nu stiu daca s-a facut sau nu, ca eu am plecat la scoala. Simteam asa, in basica udului ca nu sunt bine pregatit in Romania si ca e nevoie sa ma adap la izvorul hermeneutic al educatiei canadiene. Si-am pierdut asa 3 ani. Timp in care am invatat sa folosesc un calculator grafic din anii 80s si sa merg cu bicicleta pe zapada, ba, stii ce fun e? Dupa care m-am pus pe trimis rezumee. Pe la 300 si ceva m-am plictisit, mai ales ca mi-a zis unul, roman mai vechi in Canada cu 2 decenii ca mine. Zice, ba proasta pulii, nu mai trimite aiurea ca e 2009, nu angajeaza nimeni, esti tampit? Hai la mine sa bagi pe camion. Am bagat vreo cateva luni da' bani am vazut numai in reclame. M-am dus la un arab care voia sa-l platesc eu pe el, sa ma invete cacaturi la flat bed si roll truck. Du-te ma in penisul meu mereu perenis i-am zis privindu-l in albul ochilor. Dupa ce muncisem vreo 2 luni. Noroc cu femma ca are venit bun ca mancam din gunoi ca George Costanza. In fine, m-am dus la o companie babana, nu zic care da' e una singura in toata Canada. Platea bine-a dreacu' da te alerga vreo 80 de ore pe saptamana prin toata America de Nord.  M-am hait de tropaiala continentala. Plm, eu cu familie, cu copii mici, am facut-o dar inima nu era acolo. M-am luat dupa ce-a zis maestro, God bless his shade,  ca mai trage un pic ca viata se vede ma bine cu 100,000 in contul de vacanta. Si pe-orma zic ca sa linistesc si eu la un giob 9 to 5. Mi-am luat casa cu banii jos, mai mult sa-l oftic pe dorel. Am pus rosii, am pus un tufis (acuma e o padure) de rugi de zmeura, am schimbat masini, am mers prin Europa, anul asta prin Grecia, nu ma plang. A inceput sa doara un coi de vreo 2 saptamani, astept sa imi vina programarea la MRI in vreo 3 luni. Sau ma duc s-o fac la americani in aceiasi dupa-amiaza pe 1000 de dolari. Crezi c-o sa ma deranjeze coiul ala in Grecia? Ca ma gasesc acolo cu prietenii din Romania si nu vreau sa arat a canadian cu epididymitis. Cam asta e in rezumat. Tu?

pentru durere ia niste antinflamatorii ca ai facut ceva miscari ce ti-au intins ceva ligamente pina pe sub punga. 
10
Taclaua Québec.Ro / Re: celular la volan
« Last post by garlic on Today at 06:49:47 »
Obisnuit de la manuala din ro conduc si acuma numai cu o mana iar cealalta mi-o sprijin pe accoudoir( cotiera, sau cum drac sa-i zic in romana la chestia aia cu capac dintre scaune in care iti bagi tot felul? ). celularul mi-l tin deobicei in locul pentru cana de cafea care e tot pe axul central. practic mana dreapta se odihnea pe el si la un moment dat la semafor auzisem o vibratie. deci, oprit fiind il intorc sa vad ce e. era o alerta pusa de la job. se face verde, plec, dar celularul imi ramane in mana, nu e prima data cand mi se intampla.dupa vreo 300m vad masina politiei intr-o parcare situata putin mai sus decat nivelul soselei. ei, ala statea acolo si se uita in interiorul masinilor sa vada cine utilizeaza telefonul. pozitia ii oferea o priveliste de minune, se uita practic de sus. trec de el si-l vad ca pune girofarul si vine dupa mine. ma opreste si-mi zice ca m-a vzut ca tineam tel mobil in mana dar ca nu-l foloseam. eu lasasem intre timp tel la locul lui. in conversatie mi-a zis clar ca a vazut ca nu-l utilizam dar legea zice ca nu am voie nici sa-l tin in mana. eu nu am stiut. faza tare e ca pe amenda a scris ca-l utilizam. pe mine asta ma enerveaza cel mai tare, faptul ca a scris un neadevar. de asta zic, ca azi maine ne impun tot felul de chestii si noi ca prostii le executam fara sa cracnim in bunul stil de mouton quebecois. nah, cam asta e...
normal ca asta au scris, nu-l folosesti nu-l tii in mina. o poveste de piss in the wind. cit mai e amenda?
Pages: [1] 2 3 ... 10