Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Taclaua Québec.Ro / Re: Sa ne radem, azi iar US...
« Last post by corolla on Today at 07:54:31 »
Uf,  bine c-a scapat cinderella sa n-o ia valu.
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by vali irlanda on Today at 07:34:13 »
Daca romanii ar face doar un 20% din ce au facut jidanii, in Israel eram departe acum, dar nai cu cine, mai usor este sa furi decit sa muncesti.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by grupalu on Yesterday at 21:37:48 »
Daca tot vrei sa faci un discurs antisionist, macar fa-o si tu folosindu-te de surse mai serioase mai grupale. Pai tu imi pui mie linkuri din ce spun cei de la Neturei Karta din cartierul Mea Shearim de la Yerushalayim?? Altii nu ai gasit? Vezi ca i-ai uitat pe pe evreii hasidimi din dinastia Satmar, secta hasidica originara din Romania si care sunt la fel de antisionisti ca si cei din Neturei Karta. E Outremont din Montreal plin evreii  din Satmar, du-te si tu, ia-le un interviu, fa ceva serios nu-mi pune linkuri din Neturei Karta.


Mishto faza cu Satmarenii  :laugh:  nu am stiut. Cred ca glumesti cu interviul profesional, va trebui sa ma platiti din greu sa fac asa ceva pentru forum.


asa, si rogu-te ai grija la cuvinte cand etichetezi, pentru ca unele din ele sunt n-words pentru o anumita parte a forumului  :laugh:  obraze subtiri deh, spirite luminate.


si despre Quebec am spus ca este o Republica Hidraulica (dupa ce a fost Dictatura Religioasa) despre Canada ca este o colonie americana, despre Romania ca este Puscarie Libera, (misto si "democratia fanariota") fara ca asta sa insemne ca as fi anti-x, anti-y sau anti-z.

4
In legatura cu sportul, oriunde pe glob / Re: Simona Halep
« Last post by Rufus on Yesterday at 21:15:47 »
adevarul e ca dupa un meci de 3h45 pt runda 4 a openului australian nu s-ar zice ca e numarul 1, ar fi trebuit sa zburde in primele runde

oricum, bravo ei ca a reusit sa treaca si de Osaka dar nu stiu cata energie o sa aiba pt meciurile chiar de top care urmeaza
5
Taclaua Québec.Ro / Re: 2018 e anul câinelui
« Last post by corolla on Yesterday at 18:31:41 »
un virus imi face ravagii in computadora, as imprumuta un caine de la viciosu pt devirusare
6
Taclaua Québec.Ro / Re: 2018 e anul câinelui
« Last post by corolla on Yesterday at 18:27:08 »
boii de pamant sint cei mai boi, urmeaza boii de lemn si boii de foc.
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Proteste in Romania !
« Last post by corolla on Yesterday at 18:24:41 »
rezervele uriase de petrol sint deja livrate companiilor straine occidentale, in proportie de peste 65%.
restul de 35% se livreaza in max 2 saptamini.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Israel - a fake country
« Last post by corolla on Yesterday at 18:20:52 »
si eu am citit acilea pe forum ca israelu maninca copii.
groaznic.
israelu adica statu israel, nu poporu, sa fim clari.
9
Taclaua Québec.Ro / Re: Proteste in Romania !
« Last post by vlad69 on Yesterday at 18:19:00 »
Santi, tu t-ai mancat compolotul azi?
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Proteste in Romania !
« Last post by santiago on Yesterday at 17:32:22 »
A mirosit doar oportunitatea sa fie Ceasca 2. In ce priveste politica internationala, este ZERO, e o liniste mormantala din Decembrie 2016 si pana acum.
Dragnea nu stie politica interna sau externa constructiva dar cat priveste politica de borfas e meseriasi . Razmerita din Romania creata sub Dragnea ia dat lectii  lui iliescu , Roman sau Nastase , care au fost pregatiti ani de zile de moscova cum sa distruga Romania.
Quote
Numai fraierul ala de japonez a facut prostia sa dea pe la Bucuresti, si limbistii lui Dragnea i-au dat muje, nu l-a primit nimeni, doar loaza de Kiolhannis care este mana moarta. A fost saracul PM al Japoniei in vizita la Muzeul Satului ca era de papagal prin Bucuresti, o mega gafa politica mondiala.
Comp0lotul impotriva acelei vizite a fost pus la cale de toata gasca , impreuna cu Iohannis. Ma tem ca Iohannis a avut un rol principal in sabotarea acelei vizite , vizita deloc dorita de occident. Pentru Dragnea si falitii lui , banii nu au miros . Ca sug de la pro americani sau pro rusi , vreau sa spun ca daca ne vand pe nimic unora sau altora , pentru ei e tot una.Iohannis insa a complotat impotriva intereselor romaniei favorizand occidentul , in special germania si olanda care vor sa puna mana pe portul Constanta.
Quote
In rest nu vine nimeni sa se vada cu Daddy Dragnea & Co., chiar nimeni. Cati sefi ori PM din tarile UE ai vazut in vizita in Romania dupa ce a castigat PSD-ul alegerile?
Exact asta e interesul vestului sa nu se intalneasca nimeni cu oficialitati precum Dragnea . Romania este furata de compani oocidentale despre care nici nu se anunta ca au fost in tara noastra. Dupa unele articole aparute in presa recent , se pare ca rezervele/bogatiile romaniei au fost vandute la preturi de nimic in proportie de peste 65% din totalul lor. Nu am auzit in parlamentul romaniei nici un politician, fie psd fie pnl, sa se opuna vehemet vanzarilor de pamanturi , rezerve naturale etc , desi acestea se pare ca sunt ca si vandute in mare proportie.
 
Pages: [1] 2 3 ... 10