Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Cam scorojite copertile, si se vede pe ea urme de manipulare la greu, cu adevarat carte de capatai  :gum: :laugh: , of, Liliace, Liliace...  :laugh:


Recunosc, m-ai prins! [blushing]


https://www.google.com/search?q=pisica+in+cizme&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiwiYOb_KnfAhUk94MKHTDTAyIQsAR6BAgFEAE&biw=1280&bih=9132
Taclaua Québec.Ro / Re: Varza
« Last post by Mărioara on Today at 12:52:20 »
Am făcut așa: am dat drumul la pui și l-am ținut pe Verdin in brate. Evident că a vrut sa plece la pui, dar nu l-am lăsat. M-am dus cu el în brațe sa stea sa se uite la pui. Am lălăit cântecele pt pui cam jumătate de oră. Apoi i-am pus hamul și am mers afara la casa cealaltă unde a crescut. Acolo am făcut treabă (pâine și crema de galbenele și crema de craite- pt cosmetica) și taman bine că s-a întunecat și am venit acasă. Am lasat Verdinul puțin pe palier până am închis puii in colivii pt somnul de seara. Apoi a intrat și Verdinul in casa. A fost bucuros că a revenit. Ii place in casa cu pui. In cea în care a crescut a fost trist, cred că se temea că il las acolo și plec. Pe drum a văzut și atins prima lui zăpadă.
Norocul e că e un pisin bun și înțelegător.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Strada Lisabona, Banat
« Last post by Dorel on Today at 12:39:30 »
Dar tu ce cautai sa vizitezi aziluri private prin Romania ? Vrei sa iti pui parintii in azil ?
4
Ete pxla vor autostrazi, l am plimbat eu pe nasu de vreo citeva ori pe 401 la rush hour, si a reconsiderat pozitia cu 180 grade, a zis clar ca lui nu i trebuie nici o autostrada
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Strada Lisabona, Banat
« Last post by crenguta on Today at 12:25:34 »
Realitatea in Ro s-a mai schimbat fata de ce stiam si ce stiu cei care au postat mai sus.
Azilele, caminele de batrani sunt full. E o afacere care duduie sa plezneasca, nu alta. Greu gasesti locuri libere, iar in camere sunt exact cate paturi intra, unul langa altul, asta probabil in absenta unei legi care sa reglementeze ceva, volum de aer, spatiu vital, etc. Ma mir cum nu intra molima in locatari la inghesuiala aia.
Socant, cel putin pentru mine, a fost sa constat ca majoritatea batranilor au copiii in oras, probabil prea ocupati. Foarte putini sunt cu copii prin alte tari.
Vorbesc de aziluri private.
6

Primarul din Arad, liberalul Gheorghe Falca, respinge comentariile unor politicieni din PSD conform carora infiintarea Aliantei Vestului ar pune in pericol integritatea teritoriala a Romaniei.

Falca aminteste ca in 2014 s-a incercat, la propunerea Bancii Mondiale, infiintarea unui pol economic Arad-Timisoara, dar Guvernul s-a opus. Surse din PNL afirma ca mai multi primari din tara, unii care nu sunt de la PNL, au cerut sa se asocieze cu Alianta Vestului.

"Alianta Vestului este o platforma construita in spiritul Declaratiei de la Alba Iulia, adica in spiritul unitatii. Pe noi ne intereseaza dezvoltarea comunitatilor, libertatea comunitatilor, mai multa putere pentru comunitati si, evident, o stabilitate administrativa.

Regret acuzatiile unor voci din PSD, care probabil nu stiu ca in Romania mai exista astfel de asocieri. Una este in zona Tulcea, care primeste 1,2 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si se numeste ITI - Investitii Teritoriale Integrate. Dupa cum stim, Tulcea nu a plecat din Romania in alta parte... La fel s-au asociat trei primarii pentru promovare turistica, Constanta, Bucuresti si Brasov.

Mai mult, s-au asociat parlamentari din mai multe partide si au reusit sa treaca prin Parlament o lege privind realizarea autostrazii care sa lege Iasi de Transilvania. Asocierea dintre cei patru primari este pentru a atrage mai multe fonduri europene, pentru a realiza exact un instrument financiar de tip ITI, ceea ce nu este nimic grav, ba chiar este foarte bine pentru cetatenii acestor patru orase, inclusiv pentru Romania", a declarat, luni, pentru News.ro, primarul Aradului, Gheorghe Falca.

Refuz de la Guvern

Edilul aminteste ca Banca Mondiala a propus in 2014 sa fie infiintat un instrument de tip ITI sub forma unui un pol economic Arad-Timisoara, pentru atragerea fondurilor direct de la Bruxelles, dar Guvernul Romaniei nu si-a dat acordul.

"In 2014, Banca Mondiala a facut doua studii si a propus doua asocieri de tip ITI, una pentru Arad si Timisoara, un pol economic, si una pentru Tulcea. Guvernul a acceptat doar ITI Tulcea. Scopul nostru de atunci era obtinerea unor finantari direct de la Bruxelles pentru proiecte integrate, ceea ce urmarim si astazi", a spus Falca.

Primarul Aradului declara ca Alianta Vestului va prezenta Guvernului Romaniei, pana la primavara, pasii pe care ii va parcurge in continuare si se asteapta la o colaborare.

"Nu cred ca asocierea noastra va fi sabotata de actualul Guvern, pentru ca este interesul Romaniei sa atragem cat mai multe fonduri europene", a mai declarat Falca.

Pe de alta parte, surse din cadrul PNL Arad au declarat pentru News.ro ca mai multi primari din tara, inclusiv din alte partide decat PNL, au cerut sa se asocieze in cadrul Aliantei Vestului. Printre edilii care vor sa faca parte din platforma ar fi cei din Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petrosani si Campia Turzii.
7
Bietii Moldoveni, au ajuns la capatul rabdarii... vor si ei access la autostrazi, vor si ei o viata mai buna, mai multe investitii, o autostrada EST-VEST face sens clar, pentur a extinde bogatia vestului si investitiile in Moldova.

8
"Alianta "Moldova se dezvolta" vrea sa sustina realizarea Autostrazii est-vest, cu fonduri asigurate de Comisia Europeana, si Autostrada nord-sud, care sa lege Moldova de Bucuresti, autostrada necesara pentru dezvoltarea economica si sociala a Moldovei.
Semnatarii noii aliante sustin ca initiativa a aparu
t ca urmare a lipsei unei strategii coerente de dezvoltare si alocare a resurselor."
9

 :gum:Cam scorojite copertile, si se vede pe ea urme de manipulare la greu, cu adevarat carte de capatai  :gum: :laugh:, of, Liliace, Liliace...  :laugh:
10
Această alianță este o glumă, marea diferență față de Vest este că in Moldova primarii sunt din PSD, adică acel partid care a condus România mai bine de 22 de ani si nu a fost in stare sa construiasca nici macar 1 km de autostrada in Moldova.


 Dupa ce ca esti habarnist , ii mai influentezi si pe altii care nu stiu istorie .

Retine ca , tarile romane pana la Cuza nu au avut voie sa aiba moneda , sa aiba steag , nu au avut facultati in limba romana , cu exceptia unor sectii infiintate si finantate de unii romani bogati .
A venit democratia peste noi , ne imbulzeste . Daca se intampla sa cadem , nici nu ne putem scula de jos cu atata democratie ce ducem in carca . Din nefericire , avem prea multi care joaca un circ sau care sunt handicapati mintali si nu inteleg de la ce ni se trage . Daca turcii , ungurii si alte imperii ne bateau cu armatele , azi ne bat cu politicienii nostri . Adica , e ca si cum ne-au rupt o mana si ne bat cu ea la cur.
 Ca treburile sa mearga asa cum merg , in Romania , vestul si rusia s-au dat mana si ne decid soarta , sustinand coruptii nostrii , corupti care daca fac ceva ce nu-i convine occidentului si rusiei , li se flutuira niste dosare pe la nas si automat lucrurile iau o intorsatura , pe placul lor .
De la parlamentarii europeni , pana la presedinte de stat si sefi de partide politice , toti sunt santajati sa faca mersul puterilor straine.
Quote

Primarii din Vestul Romaniei : Timisoara, Cluj, Arad, Oradea nu sunt PSDisti si zonele de care apartin aceste orase au fost puternic anticomuniste / socialiste.
Ei , aici e buba :
Primarii vestului sunt folositi de occident . Occidentul nu doreste ca in cazul in care vestul romaniei  se declara autonom , sa-l ia sub protectie ca un vest ruinat .
Quote
E vorba de o schimbare a atitudinii, Moldova e cea care primeste mereu si e voturile sunt cumparate cu pomeni sociale, pe cand cei din Vestul tarii voteaza puternic impotriva FSN/PDSR/PSD .
Asta a facut occidentul si rusia .Au pus umarul la ruinarea romaniei incat oamenii din est au fost bagati intr-o foame jalnica , ia facut dependenti total de cadourile alea electorale.

Quote
iata harta voturilor pentru Presedintele Klaus Werner Iohannis de acum 4 ani
E bine de pastrat aceasta harta . Cand Romania va ajunge sa fie dezintegrata sa stim cine a pus umarul mai tare .
Pages: [1] 2 3 ... 10