Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Taclaua Québec.Ro / Re: Nunta regala!
« Last post by fenderguitars on Today at 02:15:17 »
In schimb, am avut profi faini la stiintele exacte: ei m-au invatat sa chestionez orice, sa fac cross-reference-ul oricarei informatii, sa ma iau la tranta si cu Dumnezeu daca am dreptate si... sa pun mana sa citesc Biblia inainte de a-mi face cu adevarat o opinie despre darwinism.  :)


ar cam trebui.
stiintele exacte....you gotta love this. Mie imi plac stiintele aproximative.

daca nu sti cine e von Braun si care e psalmul 19:1, sa-mi zici.
2
Taclaua Québec.Ro / Re: Nunta regala!
« Last post by Mărioara on Today at 00:26:27 »
Mihai a fost și a rămas toată viața foarte mâhnit de felul cum a fost vândută și abandonată Romania - regat la vremea aia de anglo-americani.
Se vedea așa de bine in interviuri.
Iar faptul că rudele lui împărătești l-au lăsat în voia sorții, iar e o mâhnire, dar asta nu mai spunea.
Așa că rușinos, pidosnic as spune, casele regale sa le ia dracu, dacă n-au fost capabile să facă nimic pentru unul de-al lor.
Mă refer la aia britanică in special. Iar pe Charles sa-l futa câinii bagabonti, că s-a trezit el acum cat de draga ii e lui țara mea.
Niste josnici și josnice cu pălăriuțe.
Fuck them cu nunțile lor de papagali.
3
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by Mărioara on Today at 00:17:36 »
Nu știam ce chin pe agricultori acolo.
Totuși cum ajunge Parasuco să facă bulion și toate alea?
4
Taclaua Québec.Ro / Re: Destination Wedding
« Last post by Mărioara on Today at 00:15:13 »
Pixele, iar te certi cu duhurile  :)
Devine îngrijorător cum toci apa-n piua și ce fixații, taică!
Mai e nițel și te apuci sa iei gatul la cat mai multe whores.
O sa să aibă și românii un cremenal in serie.
5
Taclaua Québec.Ro / Re: Nunta regala!
« Last post by shugharitza on Yesterday at 23:57:31 »
G20 e pentru developing world.

Iar imi dai de citit: acuma trebuie sa iau la purecat tot ce e pe net despre G20. O sa te contrazic dupa ce ma documentez, dar parca retinusem ca aia G20 raspund de mai mult de trei sferturi din toate tranzactiile din lume. Oricum, e neimportant pentru subiectul topicului.
Ma omori cu diferentele dintre femei si barbati. Sigur ca sunt diferente: barbatii au cam cu 30% mai multa masa musculara decat femeile. Asta-i fact, nu-i interpretare sociologica. Se zice (nu-mi cere referinte ca-i tarziu si e forum, nu aula universitara aici), deci se zice ca barbatii-s mai buni la vederea spatiala si ca interpreteaza mai bine draciile-n miscare, de unde si apetitul lor pentru masinarii si orientarea mai buna in teren. Ca si contraargument la aceasta «supercalitate» masculina, vin cu informatia, validabila usor pe net, ca printre tragatorii de elita vei gasi foarte multe femei (vezi eroinele rusilor din batalia pentru Odessa samd), printre campionii la tir iarasi vei gasi multe femei, mai bune decat barbatii. Biologic vorbind, vederea in spatiu nu-i mai breaza la barbati decat la femei. Ce e totusi diferit e ca, intr-adevar, barbatii vor lua ca repere pentru interpretarea spatiului FORMELE, iar femeile se vor baza pe CULOARE, deoarece au o perceptie a culorilor mai buna decat barbatii (in special pentru nuantele de rosu, culoarea fructelor coapte de pe vremea cand omenirea abia se ridicase din leagan). Iar fraza asta te pune sa te intrebi de ce multi ( imensa majoritate) a pictorilor au fost barbati. Dincolo de piedicile puse de misogini si de popi. Iar lipsa de apetit a femeilor pentru formele si miscarile corpurilor este contrazisa, printre altele, de faptul ca nu doar barbatii au dovedit spirit ingineresc. Ex, masina de spalat vase , prietena mea, a fost inventata de o femeie. My point in argumentele si contraargumentele astea e ca n-are rost sa cauti sa demonstrezi diferentele dintre sexe. Exista, dar sunt nesemnificative pentru specie. Pentru ca puii de om mostenesc gene si de la tata si de la mama, fie ca puii astia-s fetite sau baieti. Asadar, a sustine ca femeile-s mai putin inteligente decat barbatii inseamna sa spui ca fiul unei asemenea femei este mai putin inteligent decat barbatul. Finally, ajungi la concluzia ca barbatii-s mai putin inteligenti decat ei insisi si mai putin inteligenti decat femeile. Adica, ajungi sa te invarti in jurul cozii. Lasa-i in pace!
6
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by shugharitza on Yesterday at 23:26:22 »
Tine minte ca trebuie sa copilesti la toamna. Maxim 4..5 curpeni de crown. Prea multi si nu fac fructa ca-s competing in development. Si apa la anul, cand astepti rod. Daca ai o saptamana uscata arunca 5 minute apa. In natura cresc in paduri, in zone cu pamant umed.

Also, nu le lasa sa se indeseasca. Daca nu mai circula bine aerul intre corzi sa stea uscate face mold si strica frunza, fruct. Cand vezi ca incep sa creasca offshoot-uri una langa alta, pune un foarfec de gradinarit si curata zona de la pamant.
Copilitul il stiam la rosii. Trebuie si la zmeura?!?!?!
Ce intelegi prin curpeni de crown?
Sa nu se indeseasca mai mult de..., adica la ce distanta sa-i las. Intentia mea, precum ti-am spus, e sa fac gard verde cu asa ceva. Asa ca puii aia de le spui tu offshooturi intentionez sa-i scot de langa trunchiurile-mama si sa-i replantez mai departe, frumos, in linie.
Multam de idei.
7
Taclaua Québec.Ro / Re: Legumele
« Last post by Agno on Yesterday at 22:48:29 »
Ramane de vazut. Dar, chiar si asa, daca face frunze si imi inchide vizibilitatea catre vecin, eu ma declar happy.

Tine minte ca trebuie sa copilesti la toamna. Maxim 4..5 curpeni de crown. Prea multi si nu fac fructa ca-s competing in development. Si apa la anul, cand astepti rod. Daca ai o saptamana uscata arunca 5 minute apa. In natura cresc in paduri, in zone cu pamant umed.

Also, nu le lasa sa se indeseasca. Daca nu mai circula bine aerul intre corzi sa stea uscate face mold si strica frunza, fruct. Cand vezi ca incep sa creasca offshoot-uri una langa alta, pune un foarfec de gradinarit si curata zona de la pamant.
8
Taclaua Québec.Ro / Re: Nunta regala!
« Last post by Agno on Yesterday at 22:44:47 »
Anyway, my point is ca si Argentina si Kazakhstanul sunt deasupra Romaniei la capitolul putere economica. Romania ce asteapta la coada?

G20 e pentru developing world. La gramada cu Indonezia sau Mexic. Stacheta e foarte joasa. Si dupa cifrele CIA, Argentina are GDp pe cap de vita furajata sub Romania. Aproape de Gabon si Bielarus.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2004rank.html

Lucru rar intalnit la femei... Rar, pe naiba. Nu stiu cu cine ai stat tu de vorba in viata ta, dar eu am intalnit foarte multe femei cu o viziune mai sanatoasa decat a multor barbati. Ma rog, o fi chestie de anturaj.

Probabil. Eu am umblat mai mult cu golanii prin zonele scufundabile ale Galatiului. Dar iarasi argumentul e pufos. Sa ai o viziune despre viata mai sanatoasa la femei comparativ cu la barbati e datorat mai mult efectului de scattershot in distributia trait-urilor masculine comparativ cu cele feminine. Namely caracteristicile masculine sunt imprastiate mult mai larg decat in cazul femeilor. Motivele sunt evolutionare, femeia alege si barbatii ofera, mecanism prin care cele mai avantajoase gene sunt perpetuate, in fine e o discutie lunga, simplu spus femeile si barbatii au IQ-uri normalizate de 100, dar femeile sunt mult mai stranse in jurul medianului in vreme ce la barbati poti intalni insi de geniu sau complet idioti. Femeia alege din oferta.

De aia nu-s multe femei cu IQ peste 130 dar sunt destui barbati (intalnirile Mensa sunt in general barbati) dar in acelasi timp nu-s multe femei la fel de proaste ca multi barbati. De aia exista campionat de sah pentru femei, nu pentru ca ar exista vreun muschi mai puternic la barbati ci pentru ca acolo concureaza persoane din fustele de dreapta ale clopotului Gaussian.

Un exemplu de la Peterson cu impinsul la extrem al traiturilor intre sexe e agresivitatea. Dintr-un esantion din populatia generica barbatii sunt cu 20% mai agresivi ca o femeie medie. (60% barbati, 40% femei). Daca insa te duci la puscarii, 90% din locatari sunt barbati.

Am scris toate astea inainte sa sara gabitza cu mesajul ei preferat de misoginitate. Ambele sexe masoara acelasi IQ mediu, dar distributia difera. Ai mai multe femei de bun simt decat barbati de bun-simt dar mai putine genii feminine si mai multi childish male adults.9
Taclaua Québec.Ro / Re: Testamentul lui Corneliu Coposu
« Last post by shugharitza on Yesterday at 22:28:51 »
:surprise: chiar nici un comment?
Intai si-ntai, unde-i comentariul tau? Darlin'.
10
Taclaua Québec.Ro / Re: Despre parale ....
« Last post by corolla on Yesterday at 22:24:09 »
well dorele, tu chiar crezi ca nu m-am gindit, numa un samsung de la homedepot indeplinea conditia de adincime sub 30 si lat de 36 si era o hidosenie.
am crezut ca gasesc ceva mediu, lat de 33 si adinc de 30 da nu se exista, toate erau de 32-33" deep.
aia e, la urmatoarea renovare peste 30 ani darimam "usa" si facem open concept ca acu nu e destul de open cu doua "usi si o "fereastra".
Pages: [1] 2 3 ... 10