Author Topic: Ville de Quebec - unde cautam locuinta?  (Read 1778 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mediariot

• new users
    • A visual and interactive one man army
Ville de Quebec - unde cautam locuinta?
« on: Sunday 01 August 2010, 18:37:33 »
Buna ziua tuturor

Suntem o familie din Brasov (2 copii) foarte aproape de interviul de la Bucuresti.
Am vrea Quebec City si am vrea sa fim foarte informati la acest interviu legat de cat mai multe aspecte.
Intai de toate, v-am ruga sa ne spuneti care sunt cartierele/zonele Quebec City si care dintre ele sunt ideale pentru familii si de ce.
Daca s-a mai discutat in vreun post, ne cerem scuze si va rugam sa ne dati un link catre acel post, se pare ca nu-l putem gasi.

Mii de multumiri

Mihai si Delia
A visual and interactive one man army
http://www.revolver.ro

Offline Quo vadis

• new users
Re: Ville de Quebec - unde cautam locuinta?
« Reply #1 on: Monday 02 August 2010, 04:48:10 »
...
Daca s-a mai discutat in vreun post ...
S-a discutat subiectul stabilirii in Qc, nu mai stiu daca s-a vorbit si de cartiere  ...
Pe scurt  concluzia e ca, mai ales pt nou veniti, Quebec City nu e cel mai potrivit oras.Daca v-ati hotarat pt PQ, mai indicat (cel mai indicat) e Montreal (si imprejurimile) ... Nu conteaza ce-i spuneti omului la interviu, de stabilit va stabiliti unde vreti, nu e nici o obligatie din partea voastra.
Bafta la interviu !

Offline mihai_cotovanu

• new users
« Reply #2 on: Tuesday 10 August 2010, 05:39:09 »
Eu stau in Quebec, in Sainte-Foy, daca vrei amanunte despre ville de quebec , cauta mai intai pe www.ville.quebec.qc.ca pe rive nord si http://www.ville.levis.qc.ca/Fr/Index.asp pe rive sud. Toate cartierele au si bune si rele. Evita-le pe cele din centru ( de ex Vanier, Limoilou), dar e greu de pus etichete pe intregul cartier (bun sau rau, ideal, rau famat etc). Ce varsta au copiii, sa-mi dau seama la ce scoala merg (primara, secundara, colegiu, facultate :embarrass: ).
Daca mai ai intrebari, vas-y!
Voi raspunde cu placere

Mihai
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.

Offline ankpalade

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
« Reply #3 on: Sunday 16 October 2011, 09:48:14 »
Buna,Mihai
Si noi vrem sa venim in Ville de Quebec,nu avem pe nimeni acolo,si am vrea si noi mai multe informatii despre cum e viata acolo,pentru ca pe forum am tot gasit fel de fel de postari.Oricum,nu stiu cum va fi cu gasitul unei locuinte,nevand pe nimeni care sa mearga pentru noi sa caute un apartament.Dar,ma rog,asta e o alta poveste.Ne poti ajuta cu cateva informatii?

Offline hotziu1

• new users
  • 1.e4±...si negrul cedeaza!!
« Reply #4 on: Wednesday 26 October 2011, 22:08:01 »
Replica pentru Mihai,
   Eu locuiesc in prezent in Limoilou, nu poti cataloga tot cartierul ca fiind unul rau famat. Exista unele strazi cu emigranti, dar asta nu este valabil pt tot cartierul.
   Este ca si in viata, nu toate sunt rele, sunt si exceptii.
  Stau pe o strada linistita, avem parcul aproape, scolile si gradinita sunt aproape ....... eu sunt multumit, insa nu m-as muta mai aproape de centru chiar daca am gasit un ap. mai ieftin, prefer linistea de aici, deocamdata nu ma gandesc sa ma mut......

Offline mihai_cotovanu

• new users
« Reply #5 on: Tuesday 13 December 2011, 19:54:34 »
Replica pentru Mihai,
   Eu locuiesc in prezent in Limoilou, nu poti cataloga tot cartierul ca fiind unul rau famat.

Nu am spus asta, am spus ca e fiecare cartier  are si bune si rele  si ca e greu sa pui etichete de rau, bun etc.
Si eu am stat in Limoilou.
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.

Offline mihai_cotovanu

• new users
« Reply #6 on: Tuesday 13 December 2011, 19:57:35 »
Buna,Mihai
Si noi vrem sa venim in Ville de Quebec,nu avem pe nimeni acolo,si am vrea si noi mai multe informatii despre cum e viata acolo,pentru ca pe forum am tot gasit fel de fel de postari.Oricum,nu stiu cum va fi cu gasitul unei locuinte,nevand pe nimeni care sa mearga pentru noi sa caute un apartament.Dar,ma rog,asta e o alta poveste.Ne poti ajuta cu cateva informatii?
Ce anume te intereseaza despre Quebec ?

Offline hotziu1

• new users
  • 1.e4±...si negrul cedeaza!!
« Reply #7 on: Tuesday 13 December 2011, 23:57:28 »
quebec este alegerea castigatoare.toti opteaza pt montreal sau toronto.dar quebec este amestecul de civilizatie cu viata boema.am mai zis,raportat la populatie ofera mai multe locuri de munca decat montreal si este in plin boom economic,resurse suficiente pentru urmatorii ani.aveam amici care vroiau sa se mute in montreal sau toronto,dupa ce s-au intors au zis ca tot in quebec vor sa ramana.aici ai tot,universitate buna,cegep-uri pt tehnic si profesionale.parcuri nenumarate,si imprejurimi superbe.in plus nu ai multi imigranti ca in montreal,nici infractionalitate ridicata.traficul functioneaza,nu sunt blocajele din montreal.asta pentru cine stie...