Author Topic: Primii pasi..  (Read 1932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline furdi

• new users
Primii pasi..
« on: Wednesday 03 September 2003, 18:10:42 »
Am ajuns... Cu scuzele de rigoare ca am intirziat deja 2 zile, iata va spun citeva cuvinte... Amplecat in timp din Bucuresti cu cursa KLM si doar cu 5 minute intirziere din Amsterdam dupa o UCIGATOARE asteptare de 7 ore in aeroport!!! In fine, amajuns in Dorval unde totul a durat doar 35 minute!!! Surprinzator! Am trecut de controlul sumar al pasapoartelor si al formularelor completate in avion si am ajuns la Canada Immigration. Acolo ni s-au completat formularele primite odata cu Viza de la amabasada si am fost trimisi mai departe la Quebec Immigration unde un corean simpatic ne-a explicat ce si cum in circa 10 minute. Apoi am luat bagajele si hop la baggage control! Acolo era un super grasan care scotocea in bagajele tuturor. A urmat un moment de panica dupa care am constatat ca exista si alti vamesi. Am nimerit la o tipa super simpatica care dupa ce a completat formularul cuonform propriilor noastre declaratii, ne-a urat bun venit in Canada si ne-a aratat usa!!! Asta a fost tot!!! Acolo ne-au asteptat super prietenii nostri care ne-au luat de la aeroport si ne-au dus la casuta noastra care este SUPER!!!!! Acum trebuie sa fug la aeroport sa recuperez cutiile de la cargo si in circa 5 zile revin cu detalii!!! va salut pe toti si va doresc aterizare usoara tuturor!!!

Offline adrian_one

• new users
    • http://www.e-profile.as.ro
Primii pasi..
« Reply #1 on: Wednesday 03 September 2003, 20:01:46 »
Salut!

Bafta in noua viata !  :eek:

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
Primii pasi..
« Reply #2 on: Wednesday 03 September 2003, 22:56:01 »
Salut Furdi,

Ai primit mailul de la mine ?

Oricum BINE ATI VENIT !!!

Sper sa ne revedem in curand... :sd:
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
Primii pasi..
« Reply #3 on: Thursday 04 September 2003, 15:46:16 »
FURDI, NE BUCURAM IMENS PENTRU TINE.,..BAFTA DEPLINA IN NOUA TA VIATA CANADIANA... :eek:  8-)
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline bluelion

• Jr. Member
  • **
Primii pasi..
« Reply #4 on: Friday 05 September 2003, 00:53:54 »
Felicitari Furdi si mult succes in continuare !
Va doresc numai bine !

Offline chiri_chiri

• new users
Primii pasi..
« Reply #5 on: Friday 05 September 2003, 15:28:51 »
Succes pe mai departe si in legatura cu casa ,ne-ai facut foarte curiosi.Cum arata?

Offline BowWowWow

• new users
Primii pasi..
« Reply #6 on: Saturday 06 September 2003, 17:31:39 »
Bine ati ajuns!  :eek:
Nu uita sa schimbi locationu'!
 :lol:  :lol:  :lol:

Offline furdi

• new users
Primii pasi..
« Reply #7 on: Saturday 06 September 2003, 19:19:13 »
Multumesc tuturor pentru urari!!!! Casa arata super dar inca este goala cu exceptia bucatariei si a dormitorului...
In rest, incet, incet, ne adaptam la noul ritm... Ne-am luat masina ieri si suntem foarte fericiti ca putem 'umbla pe propriile picioare'...

Inca nu am internet, sper ca marti sa imi dea drumul si de asta sunt cam zgircit la 'vorba'.... Dar imi revin eu de saptamina viitoare cind am sa va povestesc pe larg ce si cum.

Bafta tuturor si poate ne si vedem, cei de pe aici...

Offline pepsi

• new users
raspuns
« Reply #8 on: Friday 19 September 2003, 17:39:58 »
bravo, si mult succes!!! 8-)

Offline vianne

• new users
Primii pasi..
« Reply #9 on: Monday 22 September 2003, 01:50:00 »
Mult succes Furdi si integrare vesela!
Nu ti-ai pus inca internetu' ala? :eek: