Author Topic: IATA DE CE L-AM "LAUDAT" PE ADE777  (Read 2024 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Gabriel.Hoidrag

• Sr. Member
IATA DE CE L-AM "LAUDAT" PE ADE777
« Reply #40 on: Monday 22 March 2004, 12:27:59 »
Dle Admin, va rog...un locked pentru linistea noastra!

Merci anticipat!   :D
Doamne`Ajuta!

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #41 on: Monday 22 March 2004, 14:35:38 »
Quote from: gabriel.hoidrag
Dle Admin, va rog...un locked pentru linistea noastra!

Merci anticipat!   :D

Perfect adevarat Gabi da stai sa zi si yo 2 vorbe! :lol:
Ade nu fi suparat, scandal e peste tot, ajuta pe cine vrei tu si asa cum poti tu, oricum e mai mult decat fac multi altii... Multa sanatate la sotie, nu stiam ca e bolnava desi nu pe forum era locul sa apara detalii de genul asta, bafta multa la cautat job, sper sa bem o berica acolo si asemenea incidente sa fie de mult uitate. :eek:
Nea Ardelean, yo zic sa scri si la gazeta, sa faci un reportaj TV, eventual o stire si prin presa din RO, poate nu stie si tanti Mitza din Baicoi de problema. Din tantar ai facut armasar pt. o chestie minora ce putea fi rezolvata la un paharel face 2 face, mi-a lasat un gust amar toata povestea, oricum de la un jurnalist au venit cuvinte prea dure si eu unul daca eram admin iti radeam un ban de cel putin 1 sapt. pt. limbaj, in rest faci ce vrei si esti liber sa scri ce vrei, adevarul nu e la tine si eu zic ca ai facut mai mult rau decat bine, dar asta e parerea mea, fiecare e liber sa creada ce vrea, sanatate! :mad:

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #42 on: Monday 22 March 2004, 17:17:23 »
Ronine, mi-a facut mai mult bine decat m-as fi asteptat chiar eu insumi... Nu detaliez acuma, dar te asigur ca sunt mai mult decat multumit de aiurelile care s-au scris despre mine... Daca as sti ca nu deranjez ceilalti forumisti cu treaba asta, as cere inca o portie, fara gluma... Rog adminul sa ma ierte pentru aceasta postare, dar.... nici eu nu m-am putut abtine, prea da din mine de bucurie..  :sd:  :sd:  :sd:
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline Gabriel.Hoidrag

• Sr. Member
« Reply #43 on: Monday 22 March 2004, 17:24:57 »
ade777, pls...nu mai pune gaz pe foc!  

:-(  :-(  :-(
Doamne`Ajuta!

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #44 on: Monday 22 March 2004, 18:20:12 »
Quote from: gabriel.hoidrag
ade777, pls...nu mai pune gaz pe foc!  

:-(  :-(  :-(

OK.  :eek:
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #45 on: Thursday 25 March 2004, 08:00:28 »
Topic inchis. Off-topic
Bored admin
www.quebec.ro