Author Topic: Despre JIGODIA MINCINOASA de Ade777  (Read 5477 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline nemo

• Full Member
Despre JIGODIA MINCINOASA de Ade777
« Reply #40 on: Friday 19 March 2004, 23:31:26 »
Quote from: vlad69
Quote from: nemo
vlad, stii vorba aia ...
razi tu razi harap alb a zis calul si a plecat ... pai vezi ca nu se stie ca poate te torn fisc ca faci afaceri la negru si n-ai platit taxele la stat ... :lol:  :eek:  8-)

io-ti pun bare de cupru sub masina si spui ca faci trafic cu metale rare!
sau ma arunc in fata masinii tale si tre sa ma tii tata viata ..hmm ,si te asigur ca-s scump sa nu vorbesc de nevasta si prunc.

ba, eu vad ca aiti iceput sa invatati narav prost ... toti vreti pe gratis ... si nu asa dar daca se poate cu toata familia ... da unde va credeti voi aici ? in comunisme sau pe tarlaua lui iliescu ? :-x  :lol:  8-)
*vorbitul este intotdeauna - eveniment; scrisul - document 

Je me crois en enfer, donc j'y suis.

Offline vlad69

• Hero Member
« Reply #41 on: Friday 19 March 2004, 23:36:52 »
bodo, sincer!gandeste un pic va roog mai oameni buni ca sa mor io ii primul topic care ma face sa-mi smulg parul din cap...
vin astia din romania!ii asteapta cineva, un om, necunoscut, dar ii astapta..astia dupa mii de km nu mai au un stres in plus ,obositi poate cu copii au linistea lor ca ii asteapta cineva...da si tre sa dea un ban in plus pentru asta..un ban penibil de mic.dinn aia 5o cat crezi ca ramin?...bun si dupa toate astea se apuca si-l barfesc pe omul asta..bai ce-o vrut sa ne faca!romanii!!v-am spus io sa va feriti!is niste hoti toti...ce bine ca am scapat..lasa mai adriane ca le spunem noi la astialalti si tie iti facem statuie!
...stii care va fi consecinta cacatului astuia de topic?ca nimeni nu se va mai duce si romanii nostrii vor scoate bani pe hotel.
sau poate ca adrian ardelean isi cumapara masina.
cacat.
pfuii!10-20 de dolari..sa le fie rusine la aia din calgary.
"ba priculici ada ma doua beri si zece mici, da reci!"                                                                                                                        
                                                        - unchiu lotzica-

Offline dairyman

• new users
« Reply #42 on: Friday 19 March 2004, 23:39:48 »
ba, eu vad ca aiti iceput sa invatati narav prost ... toti vreti pe gratis ... si nu asa dar daca se poate cu toata familia ... da unde va credeti voi aici ? in comunisme sau in epoca lui iliescu ? :-x  :lol:  8-)

da ba, adica ce credeati voi, ca romanul din Romania se schimba de trece Apa Mare? Nenenenenene, numa in comunisme iliescianisme si alte isme se baga ajutor gratis la alimentara. in rest e PE BANI.
Rrrrrrrrrromanii!
Nu aveti bai nene incredere in nimenea, nu faceti bine la nimenea, stati deoparte, ba nene, cand unu striga AJUTOR sau cereti BANI cu pretext ca asa v-au invatat mamele voastre acasa la Romania.
Vai de capul nostru atat va zic

Offline vlad69

• Hero Member
« Reply #43 on: Friday 19 March 2004, 23:40:30 »
Quote from: bodo
Bade, vlade69, mi se pare corect ca timpul si efortul lui ade777 au un pret. Mi se pare corect sa pretinda decontarea unor cheltuieli, nu doar pt ca e pe social, ci pt ca asa e corect.

Nu mi se pare insa corect sa nu specifice clar de la inceput conditiile si pretul. Cu asta nu mai pot fi de acord.

Restul chestiilor din povestea lui Adrian.....fiecare crede ce vrea !! Care-l simpatizeaza pe ade777, ii ia partea, care nu, i-o trage. Simplu, exact ca in viata !!

bodo! omului i-a fost jena!!!..cel putin asa cred...nu-s avocatul lui dar incerc sa ma pun in situatia asta.
noroc.
"ba priculici ada ma doua beri si zece mici, da reci!"                                                                                                                        
                                                        - unchiu lotzica-

Offline adi200

• Jr. Member
  • **
« Reply #44 on: Friday 19 March 2004, 23:41:36 »
Quote from: dairyman
ba, eu vad ca aiti iceput sa invatati narav prost ... toti vreti pe gratis ... si nu asa dar daca se poate cu toata familia ... da unde va credeti voi aici ? in comunisme sau in epoca lui iliescu ? :-x  :lol:  8-)

da ba, adica ce credeati voi, ca romanul din Romania se schimba de trece Apa Mare? Nenenenenene, numa in comunisme iliescianisme si alte isme se baga ajutor gratis la alimentara. in rest e PE BANI.
Rrrrrrrrrromanii!
Nu aveti bai nene incredere in nimenea, nu faceti bine la nimenea, stati deoparte, ba nene, cand unu striga AJUTOR sau cereti BANI cu pretext ca asa v-au invatat mamele voastre acasa la Romania.
Vai de capul nostru atat va zic

Tu, de fapt, ce-ai vrut sa spui?

Offline James Hetfield

• Hero Member
    • http://www.metallica.com/index.asp
« Reply #45 on: Friday 19 March 2004, 23:41:37 »
bai ade200 sa-ti fie rusine bre , am crezut ca ai murit si nu m-ai chemat la praznic !!!
rover, wanderer, nomad, vagabond - call me what you will

Offline adi200

• Jr. Member
  • **
« Reply #46 on: Friday 19 March 2004, 23:43:13 »
Quote from: James Hetfield
bai ade200 sa-ti fie rusine bre , am crezut ca ai murit si nu m-ai chemat la praznic !!!

Bai Hatfield, pe mine ma cheama adi200, nu ade...ca io nu iau banii de la sarmani...iau de la toata lumea si sarmani, si bogatani... :D  :D

Offline dairyman

• new users
« Reply #47 on: Friday 19 March 2004, 23:43:16 »
vai natiune halal te du si te culca
si baaaaaaarraaaaaaaaa! iaraaaaaaaaaaa!
iaaaaaaraaaaaa ratalaiii, puteau da n-au facut

ajutor pe bani :-o  :-o  . Am zis.

Offline bodo

• Jr. Member
  • **
« Reply #48 on: Friday 19 March 2004, 23:49:38 »
Bade, era o vorba : " Cu rusinea, mori de foame ! ". De ce sa-i fie rusine sa ceara bani ? Ca aia puteau sa accepte sau nu ! Dar nu erau pusi in situatii penibile, nici ei, nici ade777. Ca asta rezuma situatia ! Penibil !!

Dar haideti, in virtutea faptului ca ade777 este membru vechi al forumului, sa-i acordam cicumstante atenuante. Sa-l lasam sa se apere, pt ca acuzatiile sunt grave pt cineva care incearca sa-si cladeasca imagine de om saritor.
Vreau sa cred ca la mijloc e o mare neintelegere ! Ar fi pacat sa se dovedeasca ca nu-i asa !

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #49 on: Friday 19 March 2004, 23:53:47 »
Bodo, merci, esti un dragut.8-) .. Eu nu am nevoie sa ma apar, caci faptele vorbesc de la sine... In plus, daca citesti cu atentie tot ce s-a scris de la prima pagina si pana aici, vezi clar CINE ar trebui sa se apere.... Somn usor. :eek:
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline Bog

• Jr. Member
  • **
« Reply #50 on: Friday 19 March 2004, 23:55:55 »
Quote from: bodo
Bade, vlade69, mi se pare corect ca timpul si efortul lui ade777 au un pret. Mi se pare corect sa pretinda decontarea unor cheltuieli, nu doar pt ca e pe social, ci pt ca asa e corect.

Nu mi se pare insa corect sa nu specifice clar de la inceput conditiile si pretul. Cu asta nu mai pot fi de acord.

Restul chestiilor din povestea lui Adrian.....fiecare crede ce vrea !! Care-l simpatizeaza pe ade777, ii ia partea, care nu, i-o trage. Simplu, exact ca in viata !!

Nu e vorba sa i-o traga sau nu..este vorba ca sunt doar fucking 50$ cu care nu faci nimic.  Si orice om simtit ce ai fi...daca cineva te-ar lua de la aeroport si ti-ar gasi casa, n-o sa stai sa te gandesti ca e dreptul tau. E timpul sacrificat al unui om, care nu are nici o datorie fata de tine. (cum a zis vlad, ca nu-ti este frate si nici parinte).
Trebuie sa-l recompensezi intr-un fel. Si nu numai ca trebuie dar este si mai sanatos asa. Pentru ca cel care te ajuta, ar putea sa aiba apoi pretentii la tine cat casa, care sa depaseasca acei 50$ si o sa fii pus in situatia sa nu poti sa spui "nu", pentru ca te-a ajutat odata...si o sa tragi de coada aceste datorii toata viata. Si sa stiti ca sunt multi. Fac ceva ca sa te indatoreze si apoi te pun sa joci cum vor ei...sunt 'n" cazuri, dar oamenii nu vorbesc si de aceste lucruri..din prea mult bun simt.

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #51 on: Saturday 20 March 2004, 00:00:28 »
Quote from: Bog
Trebuie sa-l recompensezi intr-un fel. .

:-(  Nu e vorba de recompensa, se pare ca inca nu s-a inteles esenta discutiei... Eu cerusem doar decontarea unei parti a cheltuielilor, nicidecum realizare de profit... Ma rog, fiecare intelege ce vrea si cum ii place... Oricum, eu nu m-am simtit recompensat ci am simtit ca am ajutat ca un om normal niste oameni normali... Anormala a fost prima postare a acestui topic, in rest, sanatate si o  8-)  tuturor.
P.S. Restul postarii tale e OK, Bog, sunt de acord cu ea, dar am tinut sa precizez chestia cu "recompensarea"....  :-x
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline dairyman

• new users
« Reply #52 on: Saturday 20 March 2004, 00:01:09 »
bai nene, e de kkt si pute din toate partile.
Ba insecta da tu de ajutatul de Om gratis de sufletu si inima albastra si sireaca ai auzitara ? ca-ti fileaza lampile numa bani, ba, pentru unu venit aicea 50 de dolari e Mult ba Show Realitatea TV ce esti

Offline adi200

• Jr. Member
  • **
« Reply #53 on: Saturday 20 March 2004, 00:02:39 »
Ba insecta da tu de ajutatul de Om gratis de sufletu si inima albastra si sireaca ai auzitara ? ca-ti fileaza lampile numa bani, ba, pentru unu venit aicea 50 de dolari e Mult ba Show Realitatea TV ce esti

Ce idiot esti!!! Si mai esti si fraier, in plus!!!

Offline ade777

• Hero Member
« Reply #54 on: Saturday 20 March 2004, 00:03:04 »
Ba insecta da tu de ajutatul de Om ai auzitara ? ca-ti fileaza lampile numa bani, ba, pentru unu venit aicea 50 de dolari e Mult ba Show Realitatea TV ce esti

Asa e, dar fa si tu socoteala, cu 500 de CAD cat primesc de la stat as putea ajuta maxim 10 pe luna, dar eu nu as manca si nu as plati chirie si nu as plati internet si nu as plati benzina si nu as mai plati nimic... Nu as mai avea cu ce... Acuma tu ori nu gandesti, ori nu poti... una din doua...

Offline ade777

• Hero Member
« Reply #55 on: Saturday 20 March 2004, 00:03:27 »
Quote from: adi200

Ce idiot esti!!! Si mai esti si fraier, in plus!!!
:eek:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Massther Clinic - Massage therapy

Offline uNICK

• Full Member
« Reply #56 on: Saturday 20 March 2004, 00:07:26 »
Quote from: ade777
500 de CAD cat primesc de la stat ..

500$ pt toata familia?
2012 c'est mon année!

Offline dairyman

• new users
« Reply #57 on: Saturday 20 March 2004, 00:08:03 »
da ba scarbe zgarcite sint

Offline ade777

• Hero Member
« Reply #58 on: Saturday 20 March 2004, 00:08:14 »
Da, piscotico, la mine ma refeream, tu la cine credeai?  :???:
P.S. Ti-ai modificat postarea, piscotico, ?  :???:

Offline Bog

• Jr. Member
  • **
« Reply #59 on: Saturday 20 March 2004, 00:09:22 »
Recompensa poate fi mai jos de ceea ce ar trebui sa fie de fapt.
In orice caz am aparat un principiu. A ajuta un roman, inseamna poate si a cumpara ceva de la el, daca produsul lui se ridica la calitatea pe care o vrei tu, bineinteles.
A nu lucra pe gratis inseamna plus-valoare intr-o comunitate, care la un moment dat se poate materializa intr-o investitie care sa aduca niste locuri de munca sau alte lucruri bune pentru comunitatea respectiva..ma rog...pentru unii e mai bine sa stam toti in groapa, decat sa se ridice unul care sa dea o mana de ajutor pt a se ridica si ceilalti.(generic vorbind).