Welcome! Bienvenue! Bine ati venit!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Daca ar fi sa aleg,cel mai bun sfat mi l-a dat un iranian.Mi-a spus sa fac scoala,sa investesc ceva timp si bani in cursuri de franceza si engleza,sa imi dau examenenele de echivalare ca se merita si investesc in viitorul meu.
Sfatul meu este ca daca consideri ca ai nevoie sa faci scoala aici (sa refaci, sau sa te orientezi), sa faci asta chiar de la inceput.
musai, ca pe urma iti piere entuziasmul
Cea mai importanta informatie care am primit-o de aici era, la cine sa imi asigur masina. Nu aveam la ora respectiva carnet de Quebec, asa incat unii imi cereau peste 2000 pe an. La urma am gasit cu 300 pe an asigurare de un coté.
...P.S. Imi scapa intelesul formularii "asigurare de un coté"...
"In Canada, dragul meu, hirtiile sunt cele mai importante."Afirmatia cu " stai departe de blocurile de romani" e poate valabila pentru oameni cu accent, care se erijeaza in cunoscatori, si care aplica pentru OIQ la 4 ani de la venirea in Coibec...
Care este numele acestei companii?! E chiar pretioasa o asemenea informatie!P.S. Imi scapa intelesul formularii "asigurare de un coté"...
1. Invata franceza si engleza cat de bine poti. 2. Inconjoara-te (atat cat se poate) de oameni cu o gandire pozitiva!
pai unii se inconjoara numai de copiii pe care ii dau la garderie si apoi blasfemiaza nerusinat astfel le dispare urma.....e un CETATEAN RUS intr-o zona dominata de NEGRII si mananca cacat de nu se mai9 stie cine stie franceza ei sau vecinii....sic....se vine cu parintii acum sa fie protejati ca in pruncie....iar altii ca noi suntem huliti si jigniti de o ORDINARA...protejata de qc...