Author Topic: ajutor va rog  (Read 844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandi_cosmin

• new users
ajutor va rog
« on: Wednesday 16 April 2008, 12:19:31 »
 Spuneti-mi si mie contul in care se depun banii pentru Viena . Multumesc

Offline Cera74

• Jr. Member
  • **
Rãspuns: ajutor va rog
« Reply #1 on: Monday 27 October 2008, 14:57:14 »
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Banii parca se puneau intr-o banca romaneasca si informatiile astea le capatai de la cei ce iti procesau dosarul

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
« Reply #2 on: Wednesday 29 October 2008, 07:35:52 »
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Banii parca se puneau intr-o banca romaneasca si informatiile astea le capatai de la cei ce iti procesau dosarul

Daca esti paralel macar nu scrie mey.
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline Tacalin

• Hero Member
« Reply #3 on: Wednesday 29 October 2008, 09:16:54 »
Spuneti-mi si mie contul in care se depun banii pentru Viena . Multumesc

etapele emigrarii, un pas peste care multa lume sare fara sa-l ia in seama defel...:

http://www.quebec.ro/forum/index.php/topic,13683.0.html

Dacã achitaþi taxele prin VIRAMENT BANCAR atunci plata se face  fãrã speze pentru beneficiar, adicã dvs. plãtiþi ºi comisionul bãncii pentru ca în contul Ambasadei din Viena sã ajungã suma întreagã ºi nu fracþionatã!

Detalii despre modul de platã, contul în care trebuie viraþi banii se gãsesc la adresa pe care o puteþi accesa APASÂND AICI

Plata cea mai ieftinã se face prin CEC BANCAR în dolari canadieni! Nu trebuie decît sã sunaþi la bãnci ºi sã întrebaþi care dintre ele au cecuri bancare în dolari canadieni. Dupã aceea, la banca unde aþi gãsit cecuri va trebui sã completaþi un formular în care veþi menþiona cã cecul este pentru Gouvernement du Quebec. Acest cec se pune în plicul ce conþine toate documentele voastre.

Bafta!
Live now, pay later!

Offline rikkyy

• Jr. Member
  • **
« Reply #4 on: Wednesday 29 October 2008, 11:09:46 »

De cateva saptamani umpli doua forumuri cu aberatii ...
mQGiBEudR8IRBADvUyTQUppBzf9TWT9/zWTn72t+sAYW6tx3MeQ70x3KcCyU2cRm
cKoZ9/hMSwuMiYXGBCJ1PeK/tP519m0iZFcYix4F12Yo4IWzFPYSuE9u6yoBwmOm
h/0PMfH766PAoIw+LjWMo9MQ7ix0wnjMEAJM2JqHL6x2WcU ................................

Offline crina-ca

• Full Member
« Reply #5 on: Wednesday 29 October 2008, 11:27:05 »
De cateva saptamani umpli doua forumuri cu aberatii ...

posibil (n-am urmarit-o pe cera74 in mod special) dar tre sa recunosti ca si intrebarea e aberanta ;) .
Some days you are the bug, some days you are the windshield.

Offline Mumus

• Sr. Member
  • Servicii de emigrare in Canada
    • Emigrare CANADA prin HELLO CANADA
« Reply #6 on: Wednesday 29 October 2008, 12:06:30 »
posibil (n-am urmarit-o pe cera74 in mod special) dar tre sa recunosti ca si intrebarea e aberanta ;) .

N-am prins de ce intrebarea este aberanta.
Tu daca ai vrea sa-ti depui dosarul de emigrare, n-ai vrea sa stii in ce cont sa achiti taxa de procesare ?
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.

Offline crina-ca

• Full Member
« Reply #7 on: Wednesday 29 October 2008, 12:09:31 »
N-am prins de ce intrebarea este aberanta.
Tu daca ai vrea sa-ti depui dosarul de emigrare, n-ai vrea sa stii in ce cont sa achiti taxa de procesare ?

ba da...data viitoare cand mai vrea cineva un numar de cont unde sa depuna banii ,daca intreaba pe un forum sa le dai username-ul meu si le dau eu numarul meu de cont.  :police:
Some days you are the bug, some days you are the windshield.