Author Topic: Ajutor Social  (Read 766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taxido_mask

• new users
Ajutor Social
« on: Tuesday 22 November 2005, 14:30:48 »
Salutare

Poate sa-mi spuna cineva care a primit recent, cam dupa cat timp se primeste ajutorul social dupa depunerea cererii / actelor ??

PS: Tin sa specific celor care m-au identificat dupa nick ca nu pun aceasta intrebare pentru mine, eu m-am lecuit deja de Canada, dar cu totii trebuie sa facem aceasta experienta.

Offline stavros

• new users
Re: Ajutor Social
« Reply #1 on: Tuesday 22 November 2005, 21:25:12 »
Dupa 2 saptamani dupa depunerea actelor o sa aiba interviul cu cineva de la ei, daca il trec (asta nu e nici pe departe o certitudine-ii sfatuiesc sa aiba pe cineva cu ei care sa gavareasca repede si bine frantuza sasaita) dupa ceva timp, cam o saptamana le vine raspunsul acasa daca au primit sau nu alocatia, de regula daca da vor avea si cecul pt.luna in curs impreuna cu raspunsul, de obicei pe 1 le vor intra banii. Succes!
ps-pt cine se stie: mmm ce fain e pe banii quebonilor

Offline mihaimont

• Hero Member
« Reply #2 on: Wednesday 23 November 2005, 11:02:09 »
Salutare

Poate sa-mi spuna cineva care a primit recent, cam dupa cat timp se primeste ajutorul social dupa depunerea cererii / actelor ??

PS: Tin sa specific celor care m-au identificat dupa nick ca nu pun aceasta intrebare pentru mine, eu m-am lecuit deja de Canada, dar cu totii trebuie sa facem aceasta experienta.

Dupa doar 3 luni te-ai lecuit de canada? Cam repede...
Mama prostilor e mereu gravida.

Offline baricada

• new users
« Reply #3 on: Thursday 24 November 2005, 14:56:26 »
Dupa 2 saptamani dupa depunerea actelor o sa aiba interviul cu cineva de la ei, daca il trec (asta nu e nici pe departe o certitudine-ii sfatuiesc sa aiba pe cineva cu ei care sa gavareasca repede si bine frantuza sasaita) dupa ceva timp, cam o saptamana le vine raspunsul acasa daca au primit sau nu alocatia, de regula daca da vor avea si cecul pt.luna in curs impreuna cu raspunsul, de obicei pe 1 le vor intra banii. Succes!
ps-pt cine se stie: mmm ce fain e pe banii quebonilor
stavros nu esti intreg??  :o stii tu ceva de social?? vezi ca te dai de gooool!
baga altceva.."intreaba pe altul" sau asa,stii tu...
scuze dar trebuia sa-ti "atrag atentia". ::)