Author Topic: Ade777 sau Adrian Ardelean tot una e...  (Read 789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline msanders

• Jr. Member
  • **
Ade777 sau Adrian Ardelean tot una e...
« on: Sunday 21 March 2004, 12:45:34 »
Adrian Ardelean, e un gen de ziarist diareic verbal care bate campii aici pe forum cu elucubratiile sale nascute din frustrare. Postarile sale sunt ale unui om bolnav incurabil, se pare, subiectele sale sunt fade si fara tinta, aruncate pe forum precum apa dintr-o teava sparta.  :D
Ade777 e mai scurt la vorba, vocabular si gandire restranse, isi da cu parerea atat cat poate, lumea nu prea il ia in serios, de aceea isi scrie replicile singur  :cool:

Law for ALL

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
« Reply #1 on: Sunday 21 March 2004, 12:57:56 »
msanders, incepi sa imi devii simpatic, zau asa...  :lol:
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline adrian ardelean

• Sr. Member
Re: Ade777 sau Adrian Ardelean tot una e...
« Reply #2 on: Sunday 21 March 2004, 15:48:03 »
Pentru Msanders

Quote from: msanders
Adrian Ardelean, e un gen de ziarist diareic verbal care bate campii aici pe forum cu elucubratiile sale nascute din frustrare. Postarile sale sunt ale unui om bolnav incurabil, se pare, subiectele sale sunt fade si fara tinta, aruncate pe forum precum apa dintr-o teava sparta.  :D
Ade777 e mai scurt la vorba, vocabular si gandire restranse, isi da cu parerea atat cat poate, lumea nu prea il ia in serios, de aceea isi scrie replicile singur

Domnu' Msandres, dar asa analiza nu am mai vazut de multa vreme... Intr-o viata anterioara ati fost Sigmund Freud cumva? Ca prea le ziceti la fix...

"Frustrare"? Poate, in fata MINCIUNII.

"Subiecte fade si fara tinta"? Daca cele mult peste 2000 de vizionari (in numai doua zile) ale topicului initiat de mine reprezinta o dovada ca subiectul era "fad si fara tinta", io ma abtin...
Pana acum eram acuzat tocmai de faptul ca relatarile mele erau prea "picante"... Acum sunt "fade". Da' hotarati-ve odata, domnilor...

"Ade777 e mai scurt la vorba, vocabular si gandire restransa..." Corect, sunt de aceeasi parere mai ales in ultime parte a ceea ce ai spus. Adica aia cu "gandire restransa". Si dupa cum vad ca ti-a scris ca incepi sa-i devii simpatic, cred ca e de acord si el cu asta. In sfarsit o dovada de sinceritate la ade777... E un inceput pentru toate!

Adrian "canadian" Ardelean
Adrian "canadian" Ardelean
I LIKE CANADA BUT I LOVE ROMANIA
"Romania este eterna. Noi nu." (Mihai Popescu Stoenesti, ziarist)

Offline Ronin

• Hero Member
  • no master
« Reply #3 on: Monday 22 March 2004, 14:39:50 »
Nea Ardelean, scrie domne la gazeta si lasa platitul politelor pe alta data.

Offline mihaimont

• Hero Member
« Reply #4 on: Monday 22 March 2004, 17:57:23 »
adrian ce nu ai inteles tu sint urmatoarele:
1) ai un stil plictisitor impanat cu mahalagisme.
2) faptul ca au fost atitea vizualizari ale topicului tau se datoreaza faptului ca te-ai legat de ade777 si nu datorita tie.
Mama prostilor e mereu gravida.

Offline carmen

• Full Member
« Reply #5 on: Tuesday 23 March 2004, 00:10:21 »
De acord si eu cu Mihai !  :-o

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #6 on: Thursday 25 March 2004, 07:59:58 »