Author Topic: 4. Mai.2011.Pleaca cineva inspre Montreal?  (Read 684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blueice

• new users
4. Mai.2011.Pleaca cineva inspre Montreal?
« on: Friday 15 April 2011, 17:10:33 »
Salut
Nu am a spune prea multe in plus fata de titlu: pleaca cineva inspre Montreal/Ottawa pe 4 Mai 2011?
Ma gandesc ca cut suntem mai multi cu atat mai bine, trece timpul mai usor in avion....
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Friedrich Wilhelm Nietzsche

Offline greuceanu

• new users
Re: 4. Mai.2011.Pleaca cineva inspre Montreal?
« Reply #1 on: Friday 24 February 2012, 12:00:14 »
Adica tu erai pana in 2011 in Ro?? bluice?? ca ziceai ca esti venit si locat in Mtl demult....vai ce mancator de cacao poti sa esti....yaccc.........

Offline blueice

• new users
« Reply #2 on: Friday 24 February 2012, 12:50:51 »
Nu-mi sta in caracter sa ma angrenez in polemici pe tema asta, dar de data asta, fiind acuzat/insultat, ma vad silit sa o fac.
@ greuceanu
Nu stiu cine esti sau de unde ma cunosti sau cum iti permiti sa ma insulti.
Ma vad totusi silit sa ma apar.
Sunt aterizat in Canada de pe 27 Iunie 2007 si am locuit in Montreal pana in septembrie 2010. Mai precis, 13 Sepetembrie. Dupa aceasta data m-am mutat in Gatineau, QC. In acest interval am intreprins doua excursii in Romania, dintre care a doua in primavara lui 2011. In cazul ambelor excurii, aeroportul de plecare/sosire a fost Montreal.
Anuntul cu pricina a fost facut cu ocazia intoarcerii mele din a doua excursie, cautand la vremea respectiva companioni pentru a face timpul sa treaca mai repede in avion.

Astept scuze si retregarea acuzatiilor.

Desi, in ziua de azi, in spatele unui username se poate ascunde oricine si am serioase indoieli ca imi vei cere scuze sau ca vei retrage afirmatiile.
In cel mai fericit caz, in care nu vei arunca cu alte insulte, pot paria ca nu vei raspunde deloc.

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Friedrich Wilhelm Nietzsche

Offline admin

• Administrator
  • Sr. Member
    • quebec.ro
« Reply #3 on: Friday 24 February 2012, 13:19:53 »
imi cer eu scuze ca asemenea specimene scapa in "libertate" pe site. deocamdata este moderat, nu poate posta decat ceea ce este verificat.
o sa vedem mai incolo daca va fi cazul sa-l si banam.
Bored admin
www.quebec.ro

Offline vlad_a_anca

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
« Reply #4 on: Sunday 26 February 2012, 02:14:32 »
 :laugh:
mi-am adus aminte de un banc: melcul bate la usa ursului. ursul deschide usa, vede melcul si ii da un sut. Dupa un an melcul ajunge iar la usa ursului si bate. ursul deschide iar melcul: bai ursule ce-a fost cu faza de adineaori?

Asa s-a intamplat si cu postul asta

:laugh:

Offline greuceanu

• new users
« Reply #5 on: Monday 27 February 2012, 09:38:50 »
Pai mai bluice taty, noi am vorbit pe forum destul de mult (pe pm ) dar tu nu mai tii minte...ceva cu calculatorul..can era bb tau mic...in fine! ca doar nu ma luam de tine din senin . Am crezut ca pur si simplu (ca din ce in ce mai multi de aici!) care se dau ca sunt aici-esti si tu in Ro..atata tot.Sunt destui din astia- si sunt sigur ca si tie i-ti repugna cand ai intalnesti. In rest? cu NZ ai mai facut ceva? Salutari familiei!Si nu pune la suflet! chiar daca in cazul de fata esti indreptatit! ok?
Admine- tata! saritor ca'ntotdeuna! baiat bun.Ia zi-mi tu ai pus ochii NUMAI pe mine?? sau asa le zici celor 297 de useri ''moderati'' (a se citi cenzurati ).Din curiozitate intreb.
Sa fiti iubiti!