Legendara trupa de heavy metal
Judas Priest s-a oprit ieri 12 August pt cateva ore si-n satucul Montreal, unde a sustinut un concert pt promovarea noului lor album,
Nostradamus.
Tinand cont ca membrii de baza ai formatiei au acum cam 60 de ani, nu ma asteptam la ceva extraordinar. In plus, albumul Nostradamus nu m-a impresionat deloc, melodiile de acolo care mi-au placut ar putea fi numarate pe degetele de la o singura mana. Este insa vorba de o formatie simbol, asa ca m-am prezentat la spectacol. Si surprinzator, n-am regretat!
A fost un show pe cinste, timp de aproape 1h45! Ritmul a fost alert, si melodiile vechi s-au imbinat cu cele noi. Doar vreo doua melodii au fost mai lente, in rest the old heavy metal care mi-a marcat adolescenta! Vocea lui Halford nu i-a tradat deloc varsta, iar solo-urile de chitara au fost aproape la fel de curate ca in inregistrarile din studio.
Desi stilul Judas Priest nu mai este acum la moda, The Gods of Metal si-au incantat fanii si si-au onorat numele. Am ramas sincer impresionat de spectacolul oferit de batranei, pe bune!
Aveti si un clip video inregistrat cam in prima ora de spectacol. Apoi m-a cam luat valul, am inceput sa ma manifest cu camera in mana, si-am fost abordat de cei care se ocupau de securitate care mi-au retinut camera video (am recuperat-o apoi fara probleme

). Fetele palide si imobile din clip se asteptau sa vada un show cu Celine Dione, probabil
http://www.youtube.com/watch?v=38jSvVfIe8Q