Author Topic: Inginer mecanic - Inventor 2012 Certified Professional - caut colaborare  (Read 1044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AdiStratulat

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
Buna tuturor,

Ma numesc Adrian Stratulat, locuiesc in Barlad, ROMANIA.

Caut sa colaborez cu romani din Canada care au de lucru proiecte in Autodesk Inventor (2010, 2011, 2012).

Stiu ca exista colaborari de acest gen, chiar cunosc cateva persoane, dar ei lucreaza cu Solid Works 2006.
De curand am sustinut si examenele Autodesk, iar acum detin si diplomele Inventor 2012 Certified Professional si Associate. (se poate verifica la adresa: autodesk.starttest.com -> ROMANIA -> Inventor 2012 Certified Professional)

Bineinteles, mai relevanta este o proba practica.

Detin un calculator puternic, dotat cu tot ce trebuie pentru proiectare 3D.
Mentionez ca in prezent nu mai am alt job, deci sunt disponibil toata ziua numai pentru proiecte.

Pot fi contactat la :
- adistratulat@yahoo.com
- adistratulat2011@gmail.com
   tel +40 745 318900

Offline greuceanu

• new users
Re: Inginer mecanic - Inventor 2012 Certified Professional - caut colaborare
« Reply #1 on: Thursday 15 December 2011, 07:49:04 »
Pererea mea este sa-ti cauti de lucru direct la firmele de aici pe care ca IT-ist le gasesti usor...(explicandu-le cine esti si ce stii sa faci plus un CV) .
Firmele respective te vor tria, si i-ti vor trimite oferta de lucru. Pt ca cei de pe forum...cauta si ei la randul lor de lucru....Dar sa stii ca ai sanse mari in Toronto..da o cautare si trimite-le datele tale. Bafta!