Author Topic: Interviu Van  (Read 10303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline admin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Location: Montreal
  • Posts: 6.164
    • quebec.ro
Interviu Van
« on: Tuesday 10 July 2012, 09:16:18 »
Salut!

Eu am ajuns la Ambasada pe la 15:28 ptr ca asa mi-a spus ofiterul de la intrarea in cladire si dupa ce am intrat acolo mi s-a spus ca o sa fiu chemat.
Am asteptat cam 20 - 25 min dupa care, o asiatica migniona draguta de altfel, m-a intrebat daca eu sunt Matei Bogdan i-am raspuns ca eu sunt si m-am dus cu ea intr-un birou pe undeva pe la subsolul cladirii.
Intai s-a prezentat, mi-a spus ca interviul va dura in jur de 40 - 45 min si ca va verifica toate documentele pe care le trimisesem confruntandu-le cu originalele.
Dupa care au inceput intrebarile.. de unde sunt? i-am spus ca sunt din Sinaia dar ca lucrez in Buc si ca stau in chirie cu fratele meu care si el avusese interviul cu fix o saptam inaintea mea, dar nu cu D-na Van ci cu D-l Camille Cote si ca totul a fost ok.
M-a intrebat unde lucreaza el, unde lucreaza fratele cel mic(eu sunt mijlociul), i-am raspuns dupa care m-a intrebat daca am mai fost vreodata in Quebec(n-am mai fost), daca am mai fost in alta tara plecat..si mai fusesem plecat in Anglia unde am obtinut un atestat de limba
Dupa aceste intrebari m-a intrebat de experienta mea in munca
Eu am terminat Ec turismului dar lucrez la o firma unde sunt Admin de Vanz.
N-a fost nici o problema..i-am spus ca lucrez de cinci ani in aceasta firma
Cand am ajuns la prietenii din Quebec mi-a spus sa vb in engleza cu ea si sa-i spun cum i-am cunoscut cu ce se ocupa ei..de cand sunt acolo..s.a.m.d.
La un moment dat m-a intrebat care este cea mai dezvoltata industrie in Quebec..i-am raspuns ca ind aeronautica, informatica si biofarmaceutica ptr ca asa ne spusese Monsieur Guy, un reprezentant al Quebecului care venise la Buc In Nov 2003]
I-a placut raspunsul dupa care m-a intrebat cu cati bani plec...mi-a cerut extrasul de cont..si a fost ok
M-a intrebat de unde ii am..daca mai am vreun alt cont in afara de acesta..i-am spus ca nu..dupa care mi-a spus ca sunt acceptat.
Va spun intrebarile au fost strict pe documente si cateva intrebari despre Quebec...ce orase mai cunosc in afara Montreal-ului...
Pe bune, nu a fost greu numai ca trebuia sa raspunzi la obiect si intrebarile pe care le pune o sa le intelegeti fara probleme
Vb rar si clar
Bafta multa prieteni..Daca stiti cat de cat cum se formeaza..trecutul, prezentul si viitorul...n-aveti de ce sa va faceti probleme.
p.s. la franceza am pus 8 - 8 desi ma gandeam sa trec 7 - 7 dar se pare ca a fost bine

The hardest part of my job is being nice to stupid people.