Author Topic: lamurire taxe la cumparare auto  (Read 5476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline parasuco

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 12.312
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #20 on: Monday 28 March 2005, 22:02:47 »
As avea cateva precizari de facut:
Remus a scris
Quote
Pentru ca m-ai suparat
...Sa zicem ca am o idee de ce te-am suparat  :???:  ..Si deasemenea de ce te supara si Lemonaid-ul ...
Quote
..daca tu dupa 15 ani de Canada inca mai cumperi masini cu
LemonAid-ul in mina, inseamna ca nu ai avut prea multe masini de cind esti aici


Pe scurt cred ca am avut atatea masini cate mi-am dorit, poate prea multe de fapt :(  Lectiile care le-am invatat insa probabil ca mi-au folosit. Una dintre ele e sa nu ai incredere niciodata intr-un vanzator de masini uzate  :D . De curand politicienii le-au furat locul intai in topul 'lipsei de incredere' a populatiei. ..

Iar despre H. Gregoire :

Un link

Altul

Situl Apa

UN forum de automobilisti

In rest sa auzim de bine . Remus , daca continui sa informezi lumea ca in partea postului cu leasul esti ok :eek:

PS sper ca nu ai nimic de a face cu numitul Cetateanu care trage tzepe la romani :sd:  :-(
PS2 fii si tu mai dezinvolt si nu te mai ataca asa :D  :D  :lol: . Ce vrei nu eu ti-am ales meseria asta :???:


Offline Remus

 • Jr. Member
 • **
 • Location: Acasa
 • Posts: 775
  • Imobiliar.ca
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #21 on: Tuesday 29 March 2005, 00:06:13 »
Parasuco... hmmm.... cum sa-ti spun eu tie. Nu vreau sa iau apararea lui Gregoire. Azi sunt acolo miine poate voi fi in alta parte. Si atunci ce am sa fac, am sa spun lumii ca Gregoire nu este bun si ca cel mai bun este cel unde voi fi? Nicidecum. Ceea ce vreau eu sa subliniez este o idee gresita pe care foarte multi si-o fac legata de cele spuse de tine in site-urile de mai sus. Firma asta a vindut in doi ani de existenta aproape 25,000 de masini. Ce zici acum? Hai sa luam procentual numarul nemultumitilor de serviciile oferite, sau al cazurilor citate in comparatie cu orice alt dealer ca are reclamatii la OPC. De exemplu, nu am avut timp sa citesc, cam cite reclamatii are acolo Montreal AutoPrix, sau AutoPublic sau PB Liquidation, firme mari insa care nu reusesc sa livreze mai mult de 200 de masini intr-o luna? Comparativ Gregoire livreaza aprox. 1200/luna. Cred ca stii mai bine decit oricine ca este imposibil sa multumesti pe toata lumea.
Eu asta incerc sa spun, daca va luati dupa generalitati ajungeti sa platiti mai scump pentru ceva care nu face banii. Cataloage de genul LemonAid sau orice altceva exista cu sutele, la fel cum exista site-uri de specialitate cu miile.
Si pentru ca vad ca nu reusesc sa va conving decit cu exemple, iata inca unul: un amic vroia sa-si cumpere o Toyota Corolla din 2001, pentru ca, citise el ca asta ar fi printre cele mai fiabile masini de pe piata. Pret de vinzare, aprox 10,000 CAD, masina, estetic vorbind, din pct meu de vedere un gunoi. Pina la coada si-a luat un Ford Focus din 2002 cu 2500 CAD mai putin. De ce? Foarte simplu, calculind reparatiile pe care le vei face la Focus in 5 ani in care il vei pastra, in orice caz nu vei baga niciodata in el 2500 CAD in reparatii diferite de cele de la Toyota (pentru ca si la aia tre' sa-i schimbi niste frine si niste bucsi din timp in timp, ca astea se considera uzura normala). Concluzia...?
IMOBILIAR.CA - Pentru ca trebuia sa existe un punct de inceput

Offline parasuco

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 12.312
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #22 on: Tuesday 29 March 2005, 10:22:37 »
Io ce voiam sa spun e ca , per global, mai bine lucrezi pentru tine decat pentru o cutie ca oricare din cele mentionate. Nu cred ca iesi mai slab. Am o cunostinta (qbc) cu care te pot pune in legatura, asta face sa minta toate statisticile...E drept ca a avut nevoie de un pic de cheag sa depuna nu's ce garantie..dar lucreaza pe cont propriu, vinde mashini incepand cu familia extinsa, la prieteni, la prietenii prietenilor...Odata reputatia facuta toti se inghesuie sa te recomande ..Ca doar mashini, ca vrem sau nu, tot ne cumparam.. :???: Cum ziceai si tu, azi aci (greg) maine'n Focsani...de ce nu pe cont propriu :eek:

Imi pare rau ca am sarit cam sus, dar eu tin f.mult la informarea intr-un cerc de prieteni si in necesitatea ca sa fie intr-un grup de cunostinte prieteni competente variate..Si noi romanii chiar avem nevoie de ceva deosebit. Cineva care sa iti vanda o masina si sa iti explice ca masina aia nu e perfecta, ca poate sa cada SI DE CE, care sunt riscurile pe care le ai si pe care le suporti. (Lemon Aid chiar demonteaza mitul cu masina anului Doge Neon)  Cei nou veniti din pacate nu au notiunea gestiunii riscului si pot vedea in orice cablu ruginit si rupt la o masina de zece ani o tzeapa. Dar relatia intre cei 600 care i-a dat si riscul atashat...nu i-l explica nimeni.
Pe de alta parte vanzarea repetata a vanurilor Chrysler cu adaosuri relativ mari , in general la familii cu copii si care nu si-l pot repara ca pe Dacie...e frustrant.  

Eu as vedea buna o zona speciala (nu in mica publicitate) dedicata subiectelor care ne interpeleaza tot timpul: cumparatul unei mashini, cumparatul unei case (ma refer la o zona de sticky sa zicem la  mica publicitate respectiv la imobiliar). Acolo cei ce au cunostinte si sunt gata sa le puna la dispozitia celorlalti pot posta..Increderea si respectul se castiga , usor usor  :???:

In rest...pace..Sper ca m-am explicat un pic ...Se pare ca nu esti baiat rau , si unii zic ca nici eu nu sunt un baiat rau
 :D  :D  :D  

PS odata pe cont propriu si de succes poate o punem de o sponsorizare care sa dea vizibilitate in cadrul unor evenimente pe Quebec.ro 8-)  :???:  :D  :lol:


Offline epsiloncaprolactama

 • new users
 • Posts: 327
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #23 on: Tuesday 29 March 2005, 21:46:45 »
Quote from: parasuco
Am o cunostinta (qbc) cu care te pot pune in legatura,

Salve Parasuco! E vorba de Claude Pelletier? :)

Offline parasuco

 • Hero Member
 • *****
 • Location: Montreal
 • Posts: 12.312
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #24 on: Wednesday 30 March 2005, 00:01:33 »
Nope Dane , e tatal unui pretin d'al lu fi'miu..Baiat de gashca :eek: Claude este tot asa ok?


Offline epsiloncaprolactama

 • new users
 • Posts: 327
lamurire taxe la cumparare auto
« Reply #25 on: Wednesday 30 March 2005, 00:10:57 »
asa pare. :) ..am pus un anunt pe lespac sau nu mai stiu pe unde.... si m-a sunat ...e quebecos, cica are prieteni romani (gimnasti parca) ...a fost pe la Bucuresti si Ploiesti :) ..

zicea ca poate gasi aproape orice masina, garantat la 1-2000 mai ieftin decit la dealeri ...cica are acelasi acces la database ca si ei...fiecare saptamana....