Si totusi s-a construit foarte mult in Montreal, au aparut in toate cartierele condo-uri, se pare ca presiunea cererilor de locuinta a scazut binisor. Chiar se discuta anul trecut prin ziare ca deja casa nu mai reprezinta o investitie ...
Au aparut reclame la TV ,pe toate canalele, ale unor prestigioase agentii real estate ( care nu prea am vazut niciodata pe nicaieri, daca afacerea e infloritoare), ba chiar pretul la case e in usoara scadere de fro 2- 3 luni, iar dobinda la banci, in consecinta creste...
Lumea sta pe loc, pretul petrolului creste, preturile la produse cresc si ele, iar puterea de cumparare pe familie scade... Deci , normal, pretul caselor nu are cum sa ramina pe loc, eu cred ca gogoasa se va desumfla rapid... Ma intreb ce naiba se va intimpla cu pretul caselor la alegerile din anul viitor, cind vor veni iar suveranistii cu can-canul lor ...
Stau si ma gindesc si eu , ca si blueangel mai acum o saptamina, daca e cazul sa o iau din loc din Qebec , ca de cumparat o casa, parca nu m-as incumeta...
Astept sfaturi utile. Voi ce naiba mai ziceti ?