deci, comentarii, nu zic de rau, de aia nu am sa o fac anonim:
"acadie toamna", mi-a placut foarte mult, the elements well integrated, really together, picture perfect, prea perfecta. eu as fi intitulat-o "a river runs through it".
"aerials", foarte frumoasa, as fi intitulat-o "what eagles see" sau "a view from above".
"ascultand enya" mi-a placut cel mai mult, e dreamy si plutitoare, the falling leafs si reflectia perfecta in apa, as fi intitulat-o "simetrie de toamna".
"asteptare", culori foarte frumoase. i se potriveste titlul, dar ar fi mers si "longing for you".
"batrana livada", imi plac cerul si norii, norii asa de aproape de pamant.
mi-a placut "blue", nice colors si reflectia in apa foarte draguta.
"habilis erectus sapiens", nice subject, crazy guys, sper ca nu a cazut vreunul.

in 4 labe, semi-erect, erect, eu as fi intitulat-o "evolutie".
"in the backyard", interesanta, kudos pentru fotograf ca s-a intins pe jos sa o faca.

dar titlul nu i se potriveste prea bine, frunzele acelea puteau fi oriunde, eu as fi intitulat-o, "fallen".
"la varful bocancului", foarte frumoasa, culorile si lumina si umbra si padurea, imaginea e foarte clara si mi-a dat cel mai mult sensul de realitate, parca eram acolo, in padurea aceea. as fi intitulat-o "tread softly because you tread on my dreams".*
"nackawic", really nice.
"recycling" e foarte frumoasa, de aia i-am si dat premiul III si i-am adaugat si un titlu mai poetic.
"spre sud", e frumoasa si pasareasca, i-as fi dat premiul IV cu mentiune.
"sur le bord du lac", interesanta.
"toamna monocroma", frumoasa si i se potriveste titlul.