iata si un comentariu facut de unul din useri
(desi cred ca nu este nimic care deranjeaza in acest comentariu, il postez cu caracter anonim ca sa se obisnuiasca lumea cu noua regula privind comentariile cu referinta directa la poze

; stiu ca in text sunt indicii care permit identificarea celui care a facut comentariile, alta data voi fi mai atent...

)
mie mi-au placut multe, in pare rau ca am putut sa votez doar 3, in final am ales asa:
4. Boy. Girl. (3 puncte) pentru ca mi s-a parut cea mai artistica si are vintage feel si e despre copilarie si prietenia dintre un baietel si o fetita, somehow mi-a adus aminte de forrest and jenny.
apoi am ales
5. C'mon, Jump! (2 puncte), mi-a placut foarte mult ca fotograful a surprins chiar momentul dinainte ca fetita sa sara in apa, iar baietelul sta nemiscat cu caputul ramas putin intr-o parte, abia respira in anticipatie, very lovely scene.
apoi mi-a placut mult
18. Jucarica, (1 punct) fotografia e perfecta, tot asa cu vintage feel, o locomotiva antica de jucarie, a trecut timpul peste ea, e ruginita si are o roata stramba si mecanicul e fara cap, e foarte despre copilarie o jucarie asa fara cap, ca e o papusa sau un ursulet, ca e un mecanic de locomotiva ca acesta. in plus mi-au placut culorile foarte mult, culori sterse si "antice" and the setting too, lovely picture altogether.
apoi as mai fi dat premii urmatoarelor (ordinea e cum au aparut pe topic):
1. 24 Soap Bubbles, mi-a placut subiectul si incadrarea si ca baloanele au fost numarate, si eu cand eram mica, cum am invatat sa numar, cum am inceput sa numar cam tot
2. Amintiri Din Copilarie, e interesanta, despre o copilarie de demult... bineinteles ca te intrebi, cine sunt copiii din poze, dar barbatul din poze, e tatal copiilor?
3. Angel,fetita e absolut adorabila, foarte frumoasa, ochii ei albastri privesc atent in zare, ce vede oare?
11. Don't Want The Day To End, e foarte frumoasa, o fetita mesmerized de un apus frumos pe mare. eu as fi intitulat-o "The Little Girl and the Sea", parafraza dupa Hemingway
12. Happy Bubbles,iar imi place foarte mult, it's so childhood, so happy, with an amazing feeling of pure sheer joy
13. Here, You See It?, subiect perfect, culori perfecte
14. I'm The Big Sister Now!, artistica si foarte expresiva
15. In Touch, absolut deosebita, mi-a placut foarte mult "atingerea", intalnirea dintre statuia unui copil de bronz (the bronze girl is expressive nevertheless) si a unui copil real
16. Ingandurare, frumoasa si expresiva, the sweet little baby, so thoughtful already
19. Fluffy Dreams, such a beautiful picture and so peaceful... "Once in the dream of a night I stood/Lone in the light of a magical wood". now, soap bubbles and fluffy dreams, same child?
22. Motherhood,e foarte frumoasa, imi plac culorile si incadrarea si them whales, totusi e more about motherhood than about childhood, still a lovely picture nevertheless. eu as fi intitulat-o "Madonna and Child"
23. Ocean's Warm Embrace, e calda allover, parca simti apa calda, fetita pare quite comfortable, iar culorile apusului iar sunt calde
27. Piticot,exprima cu totul cumintenia de fetita, fetita zambeste cuminte, e imbracata impecabil, iar mingea sta cuminte la picioarele ei, imi place mult
28. Shall I Play For You, Pa-Rum-Pum-Pum-Pum, On My Drum?,imi place subiectul, micul tobosar, un artist in devenire
29. The Monster Bug,iar imi place, la culoare si expresie
30. The Sky Is The Limit e frumoasa, e copilarie, e despre joaca, dar si aspiratii
31. Study, fetita e picture perfect, the picture itself is perfect
32. This Is So Much Fun e interesanta si copilaroasa
apoi,
21. Mexican Dolls, 24. Picture In Picture, 25. Rock-a-bye Baby, nu sunt ele arta si tehnica, dar fiecare au un subiect mai deosebit, cel putin mie asa imi place sa cred, cool pics, yeah.