comentariu din partea unui user:
(comentariul a fost putin editat ca forma, continutul a ramas acelasi)
"I want you"#7 este fotografia mea cea mai draga...imi plac culorile vii, pline de optimism, plina de viata...regasesc ceva din spiritul meu aici..
Dar mi se pare tot atat de relevanta temei concursului Adulthood, cat si o presupusa fotografie a unui barbat cu o streaperita peste el, holbandu-se la sanii ei. Barbatul adult, matur, este cel care are initiativa... Barbatul din fotografie pare fie imatur, fie cu tare din copilarie...mama dominatoare,...a asistat "deseori la pusul la colts" al tata-lui cand acesta isi dorea apropierea fizica a sotiei...Acest barbat este un inhibat...prada sigura pentru "obiectele" fara prejudecati...
"Tinerete la clasa a doua" imi aminteste de sutele de mii de familii de romani care abia se sustin de la o chenzina la alta...de aceea gasesc foarte inspirate culorile, lumina, umbrele...ca mijloc de exprimare a grijilor, problemelor din viata de familie...
"Intimate" #9...well, acesta este barbatul matur de care vorbesc...bratul lui ocroteste femeia...umarul lui este acolo, pentru ca ea sa-si reazeme capul...Dar de ce in sepia?...Adulthood este perioada cand "motoarele ar trebui sa mearga in plin"...daca nu esti plin de viata acum, atunci cand...mi-ar fi placut culorile si lumina de la "I want you" #7.
"Father" #5...fotografia aceasta este facuta cu multa dragoste...si este foarte expresiva