Author Topic: CONCURS: "An Enjoyable Summer!" - ends Aug 15, 2009  (Read 5208 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline cinderella_QC

• Hero Member
  • I cares about ur problemz. Really.
Re: CONCURS: "An Enjoyable Summer!" - ends Aug 15, 2009
« Reply #80 on: Tuesday 25 August 2009, 14:01:24 »
As vrea sa multumesc celor care au votat pozele mele. Msdan a nimerit chiar toate pozele si culmea, in aceeasi ordine ca si preferintele mele :) Mersi, Dane!

felicitari, Rufus pentru castigarea locului intai si de asemenea, felicitari RNGade!

Felicitari tuturor care au pus aparatul la ochi vara asta si au dat click si au gasit timpul sa trimita poze pentru acest concurs! Frumoase toate pozele!
Demotivation - Sometimes the best solution to morale problems is just to fire all of the unhappy people.

Offline riri

• Hero Member
« Reply #81 on: Wednesday 26 August 2009, 08:58:16 »
felicitari si de la mine, cinde si baietii! :) cu cinde si rngade am votat si eu, noroc cu mine. ;) rufus, "refreshing sprint" e deosebita, dar sincer nu ma asteptam sa fie a ta, e foarte dinamica, iar in alte poze tu ai asa un stil mai pensive, sau poate mi se pare...
I loved you when you opened
Like a lily to the heat.
(L.C.)

Offline Rufus

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #82 on: Wednesday 26 August 2009, 09:25:43 »
cred ca toti participantii merita felicitati, insa o nota deosebita pt noile prezente (cred) la concursurile de pe forum. Ma refer la Cinderella_QC, RNGade si Hex care au avut poze super! Sper sa nu va opriti din facut poze, si mai postati aici imaginile pe care reusiti sa le surprindeti  :happy:
"Aquilla non capit muscas"

Offline parasuco

• Hero Member
« Reply #83 on: Wednesday 26 August 2009, 10:09:08 »
cred ca toata lumea merita felicitari pentru participare si pentru vacantele sau iesirile lor, care se regasesc in pozele trimise.

riri, cred ca poza ta nu a avut nici un vot pentru ca lumea nu stia ca e a ta, in primul rind. :)

in al doilea rind, fata de desenutzele tale cu paintul, care spun o poveste si au o incadrare care s-a stabilit ca face bine ochiului (subiect vs cadru, alte obiecte care ar putea sa iti distraga atentia de la subiect) asta cu crocodilii cred ca pur si simplu nu a stiut sa spuna nimic nimanui.

Zicea cindi mai sus ca felicitari pentru pus aparatul la ochi. Eu personal cred ca mai important este traitul momentului ala. I  hate it, dar de f multe ori cind sint pe "facut poze" ca un facut...nu prea e nimic de zis, si atunci te concentrezi pe tehnicalitati, pui ceva in scena, faci un macro, faci poze la copii (cu astea nu dai gresh aproape niciodata, copii sint cute).

hm, nu stiu daca ma pot face inteles...Nu se vrea o critica destructiva, ci doar un bemol la o tendinta la heirupism si la "niponizarea" actului artistic..(se stie ca japonezii pe unde se duc sint mai preocupati sa faca poze decit sa priveasca cu ochiul liber frumusetile inconjuratoare). Cind trece prin simtire , fotografia tinde sa fie si bine incadrata si sa surprinda si ce trebuie.

:) ) Ma alatur lui rufi in indemnul ca sa nu va opriti nici din tirit aparatul dupa voi, nici din postat fotografii ( ador si eu, ca toti ceilalti povestile pe care mi le spun pozele). Cu sau fara concurs..

Offline RNGade

• Jr. Member
  • **
« Reply #84 on: Wednesday 26 August 2009, 11:19:29 »
Dragilor, va multumesc, din suflet, tuturor si ma bucur ca v-au placut imaginile!

Multumesc Rufus, pentru initiativa si felicitari!! Multumesc Cenusareaso si, nu in ultimul rand, multumesc Ririsor!!...
Promit sa ma intorc, mereu si mereu, cu imagini pe care vi le ofer, din toata inima!
Fortis et Liber!

Offline msdan

• Full Member
« Reply #85 on: Wednesday 26 August 2009, 14:57:31 »
incepe sa sune a flickr/oscar... alintari si declaratii de dragoste la la fiecare postare, pentru mine e obositor... cred ca am luat boala de la ioana.. ia puneti voi poze cu copii

Offline cinderella_QC

• Hero Member
« Reply #86 on: Wednesday 26 August 2009, 14:59:26 »
cred ca toata lumea merita felicitari pentru participare si pentru vacantele sau iesirile lor, care se regasesc in pozele trimise.

riri, cred ca poza ta nu a avut nici un vot pentru ca lumea nu stia ca e a ta, in primul rind. :)

in al doilea rind, fata de desenutzele tale cu paintul, care spun o poveste si au o incadrare care s-a stabilit ca face bine ochiului (subiect vs cadru, alte obiecte care ar putea sa iti distraga atentia de la subiect) asta cu crocodilii cred ca pur si simplu nu a stiut sa spuna nimic nimanui.

Zicea cindi mai sus ca felicitari pentru pus aparatul la ochi. Eu personal cred ca mai important este traitul momentului ala. I  hate it, dar de f multe ori cind sint pe "facut poze" ca un facut...nu prea e nimic de zis, si atunci te concentrezi pe tehnicalitati, pui ceva in scena, faci un macro, faci poze la copii (cu astea nu dai gresh aproape niciodata, copii sint cute).

hm, nu stiu daca ma pot face inteles...Nu se vrea o critica destructiva, ci doar un bemol la o tendinta la heirupism si la "niponizarea" actului artistic..(se stie ca japonezii pe unde se duc sint mai preocupati sa faca poze decit sa priveasca cu ochiul liber frumusetile inconjuratoare). Cind trece prin simtire , fotografia tinde sa fie si bine incadrata si sa surprinda si ce trebuie.

:) ) Ma alatur lui rufi in indemnul ca sa nu va opriti nici din tirit aparatul dupa voi, nici din postat fotografii ( ador si eu, ca toti ceilalti povestile pe care mi le spun pozele). Cu sau fara concurs..

'ai ma para ca am trait din plin sentimentele pana am pus mana pe aparat. fotografierea este doar asternerea pe...hartie a sentimentelor, asa cum unul cand iubeste se apuca sa scrie poiezii. asta nu inseamna ca cei care nu scriu poiezii nu iubesc din toata inima. zau, iti faci prea multe griji pentru cei care au foto, cum ca nu ar fi patrunsi de moment.

ReNe, esti tot o inima, sufletistule. Asa sa faci, sa pui mereu imagini, asa ne mai clatim si noi mintea si sufletul.
Demotivation - Sometimes the best solution to morale problems is just to fire all of the unhappy people.

Offline cinderella_QC

• Hero Member
« Reply #87 on: Wednesday 26 August 2009, 15:00:28 »
incepe sa sune a flickr/oscar... alintari si declaratii de dragoste la la fiecare postare, pentru mine e obositor... cred ca am luat boala de la ioana.. ia puneti voi poze cu copii

cam greu pentru mine aici.... nu stiu de ce sunt cam reticenta la capitolul asta... dar sa vedem daca voi putea sa depasesc retincenta asta... : )

Offline msdan

• Full Member
« Reply #88 on: Wednesday 26 August 2009, 15:01:52 »
ia puneti voi poze cu copii

cam greu pentru mine aici.... nu stiu de ce sunt cam reticenta la capitolul asta... dar sa vedem daca voi putea sa depasesc retincenta asta... : )

nu ma asculta, era un pic de ironie in indemn :)

Offline Rufus

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #89 on: Wednesday 26 August 2009, 15:03:07 »
ok guys, Msdan are dreptate, haideti sa lasam felicitarile si sa mai facem ceva poze  :happy:

puteti posta poze si-n afara concursurilor, pe diversele topice de pe sectiunea asta   ;)
"Aquilla non capit muscas"

Offline riri

• Hero Member
« Reply #90 on: Wednesday 26 August 2009, 16:15:11 »

cum sa nu se stie, doar am strigat in gura mare ca am sa particip cu niste crocodili, ca se se stie, tu esti un dragut. :)

aici nu sunt absolut deloc de acord, poza e frumoasa si expresiva, dar au fost altele mai bune, de aia nu a castigat un punct macar, un fel de susan lucci la premiile emy or something (eu nu suport critica). :grin:
I loved you when you opened
Like a lily to the heat.
(L.C.)

Offline parasuco

• Hero Member
« Reply #91 on: Thursday 27 August 2009, 11:44:46 »
'ai ma para ca am trait din plin sentimentele pana am pus mana pe aparat. fotografierea este doar asternerea pe...hartie a sentimentelor, asa cum unul cand iubeste se apuca sa scrie poiezii. asta nu inseamna ca cei care nu scriu poiezii nu iubesc din toata inima. zau, iti faci prea multe griji pentru cei care au foto, cum ca nu ar fi patrunsi de moment.

cindi indemnul nu era pentru tine xox. Si nu era nici o generalizare cum zici tu. Evident ca NU toti care pun mina pe aparat Nu traiesc. Dar e posibil ca la multi sa le fie deturnata atentia de la trait, spre aparat. Nu o zic eu asta, este o realitate. Un om avertizat valoreaza cit doi. :)

Deci indemnul era  pentru cei impinsi de heirupism sa puna mina pe aparat. Daca tot era indemn eu i-am indemnat ca, fara sa lase aparatul acasa, sa se concentreze pe trait. Nu vad nika rau in asta.

Hi hi parca ne-am contrazice...:)