cred ca toata lumea merita felicitari pentru participare si pentru vacantele sau iesirile lor, care se regasesc in pozele trimise.
riri, cred ca poza ta nu a avut nici un vot pentru ca lumea nu stia ca e a ta, in primul rind.
in al doilea rind, fata de desenutzele tale cu paintul, care spun o poveste si au o incadrare care s-a stabilit ca face bine ochiului (subiect vs cadru, alte obiecte care ar putea sa iti distraga atentia de la subiect) asta cu crocodilii cred ca pur si simplu nu a stiut sa spuna nimic nimanui.
Zicea cindi mai sus ca felicitari pentru pus aparatul la ochi. Eu personal cred ca mai important este traitul momentului ala. I hate it, dar de f multe ori cind sint pe "facut poze" ca un facut...nu prea e nimic de zis, si atunci te concentrezi pe tehnicalitati, pui ceva in scena, faci un macro, faci poze la copii (cu astea nu dai gresh aproape niciodata, copii sint cute).
hm, nu stiu daca ma pot face inteles...Nu se vrea o critica destructiva, ci doar un bemol la o tendinta la heirupism si la "niponizarea" actului artistic..(se stie ca japonezii pe unde se duc sint mai preocupati sa faca poze decit sa priveasca cu ochiul liber frumusetile inconjuratoare). Cind trece prin simtire , fotografia tinde sa fie si bine incadrata si sa surprinda si ce trebuie.

) Ma alatur lui rufi in indemnul ca sa nu va opriti nici din tirit aparatul dupa voi, nici din postat fotografii ( ador si eu, ca toti ceilalti povestile pe care mi le spun pozele). Cu sau fara concurs..