sugestii am avut mai demult si nu au interesat pe nimeni, din contra.
pai nu mai tin minte ce sugestii ai avut, spune-le din nou, si discutam ce se poate face
o chestie pe care am vazut-o la altii si pare "cu sens" daca te gandesti mai bine ar fi in loc de trei foto la o tema sa fie cate o singura foto la trei teme diferite in aceeasi perioada de timp.
well, ideea de a participa cu 3 poze de fiecare este pt a avea mai multe imagini care sa poate fi apreciate in legatura cu subiectul concursului. Daca s-ar posta numai o poza de catre fiecare user am avea numai cateva imagini la un concurs, pt ca nu suntem multi care sa ne preocupam de poze pe forum. Cu 3 poze de user cred ca vom avea o varietate suficienta de imagini care sa poate fi admirate.
legat de existenta mai multor concursuri in acelasi timp, ramane de vazut interesul userilor pt asa ceva. Ca parca n-as vrea sa avem concursuri la care nu participa aproape nimeni, pt ca userii n-au timp sa se preocupe de mai multe teme in acelasi timp. Sigur insa, in masura in care interesul pt concursurile foto va creste, vom putea aborda mai multe teme in acelasi timp