Author Topic: URGENT  (Read 1107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TCristian

• Newbie
  • *
URGENT
« on: Thursday 08 January 2004, 11:45:09 »
Programa analitica este suficient sa fie semnata pagina cu pagina de decan si stampilata numai cu stampila facultatii sau este obligatorie vizarea si stampilarea ei si de catre Rectorat?
Este vorba de Politehnica din Buc, Fac de Automatizari.
Aceasta programa analitica este in lb romana.Sa vin cu ea tradusa si legalizata de aici sau asta se face in Canada de catre traducatorii lor autorizati?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cristian

Offline Gabriel.Hoidrag

• Sr. Member
Salut!
« Reply #1 on: Thursday 08 January 2004, 12:26:47 »
Daca e nevoie si de stampila Rectoratului..cei de la secretariatul facultatii se ocupa de asta!
Nu inmaneaza destinatarului o programa analitica decat daca are toate stampilele!  

Daca facultatea ta are si o sectie de studiu in franceza se poate elibera DIRECT programa analitica in limba franceza!

Bineinteles...tzine si de bunavointa secretarelor.... :-x

Avand in vedere autonomia universitara....fiecare facultate/universitate are propriile ei reguli... :D

In cazu` asta nu esti pus pe drumuri... :eek:

Au ei alte motive sa te plimbe... :-(
Doamne`Ajuta!

Offline TCristian

• Newbie
  • *
...
« Reply #2 on: Thursday 08 January 2004, 13:11:03 »
Merci pt promptitudine si bunavointa insa postarea ta nu contine raspunsuri la intrebarile mele.Precizez ca programa costa 1 milion de lei platibili la Rectorat, varianta in limba romana.Mi-o poate oferi "gratis"(o mica atentie) fara stampila de la Rectorat.De asta intreb daca este neaparata nevoie de viza si implicit stampila Rectoratului?
In ceea ce priveste varianta in alta limba ...mi s-a comunicat ca nu este disponibila.

Offline ade777

• Hero Member
    • [move][b][glow=#C8BBBE,2,300][color=blue]Hai [/color][color=yellow]Rom[/color][color=red]ania![/color][/glow][/b][/move]
URGENT
« Reply #3 on: Thursday 08 January 2004, 13:30:06 »
Programa mea analitica are doar 1 singura stampila dela Rectorat ,pe prima pagina, si e OK....
Traducerea o faci mai bine direct aici. :eek:
Speranta nu moare NICIODATA. Sau, daca va trebui vreodata sa moara,atunci cu siguranta va muri dupa moartea mea...SUNT CONDAMNAT SA INVING

Offline Gabriel.Hoidrag

• Sr. Member
Re: ...
« Reply #4 on: Thursday 08 January 2004, 13:33:56 »
Quote from: TCristian
Mi-o poate oferi "gratis"(o mica atentie) fara stampila de la Rectorat.De asta intreb daca este neaparata nevoie de viza si implicit stampila Rectoratului?

Sincer ..nu cred ca cineva poate sa te asigure ca NU vei avea probleme daca programa analitica nu are stampila Rectoratului!

Gandindu`ma mai bine...hmmm...e vorba, totusi, de un teanc de foi fara prea mare valoare juridica!   Te ajuta doar ca sa poti detalia disciplinele studiate!

Nu cred ca cineva din Canada se va lega de faptu` ca are numai stampila facultatii si nu o are si pe cea de la Rector! Acolo folosesti programa analitica pentru a arata ce contineau disciplinele pe care le`ai studiat, nu?  :D

Nu e ca in cazul foii matricole care trebuie neaparat stampilata.

Cineva spunea ca daca incerci traducerea in Canada a unui document deja tradus in Romania...te costa mult mai putin decat daca ai face traducerea din romana.... :eek:
Doamne`Ajuta!

Offline ronym

• Full Member
URGENT
« Reply #5 on: Thursday 08 January 2004, 13:48:50 »
stai linistit...sa iti puna stampila pe prima pagina a cartii si e suficient...la noi asa a fost si nu am intimpinat nici un fel de problema...ba mai mult..am tradus noi programa analitica si le-am dat traducerea in engleza si cartea in romina ptr citeva zile si ei au zis ca e ok...draq sa ai ia dar cred ca nici nu a deschis cartea..ne0a luat pe incredere...asa ca traieasca canada..in ro trebuiea sa te duci pe la o mie de notari,traducatori si alte alea..
succese si o zii buna,
rony

Offline cristi_bm

• new users
URGENT
« Reply #6 on: Thursday 08 January 2004, 18:56:08 »
Cica mai nou univ. din Ca., ar cere direct de la facultatile din Ro. acesta programa in plic sigilat,pentru ca s-au tras multe tepe.Asta e ceea ce mi-a spus cineva de-acolo.

Offline ronym

• Full Member
URGENT
« Reply #7 on: Thursday 08 January 2004, 21:19:02 »
daca stai dupa ce auzi de la unii sa ude la altii..sincer o sa reusesti aici mult mai greu..deobicei oamenii ..si in special ramanii isi dau tare cu parerea..cel mai bine e daca nu esti sigur..scrie un email la facultate si sigur intr-o zi duoa o sa iti raspunda.
succese,
rony

Offline El Cid

• Newbie
  • *
URGENT
« Reply #8 on: Thursday 08 January 2004, 23:42:42 »
Chestia cu plicul sigilat este adevarata, dar nu pentru programa analitica, ci pentru foaia matricola; nu e valabil pentru toate facultatile.
"Some rise by sin and some by virtue fall" Shakespeare

Offline sergentul de serviciu

• Full Member
URGENT
« Reply #9 on: Friday 09 January 2004, 07:02:41 »
Cristian nu te mai complica inutil,da Kentu- ia-ti programa, ca o vei traduce aici ,nu va fi nici o problema cu stampilele ,sunt sigur. :cool:
Lumea nu‑i decat un Nicaieri universal. De aceea, n‑ai unde sa te duci niciodata..
 cioran

Offline Catalin Peptanaru

• new users
URGENT
« Reply #10 on: Friday 09 January 2004, 08:33:27 »
Nu stiu cum arata programa ta, dar la mine are o prima pagina pe care sa o vizeze ministerul (cica asa trebuie - mi-au spus cei de la facultate)