eu am trimis dosarul de 3 luni si n-am primit nici un raspuns. A mai asteptat cineva asa mult?
Noi am asteptat tot cam atat la primul dosar (toamna 2004), dar din cauza unor neintelegeri in ceea ce priveste taxele. In ziua in care am trimis dosarul la Viena, s-au marit taxele ce trebuiau platite, noi nu am verificat si am platit la banca taxele vechi, mai mici bineinteles. Dupa vreo 2 luni de asteptare am inceput cu emailurile la ambasada de la Viena, si dupa al treilea email am primit raspunsul cu gresala pe care o facusem, norocul nostru a fost ca am facut plata cu o zi inainte de trimiterea dosarului si de schimbarea taxelor, deci a fost oarecum scuzabil. Ne-au inteles si ne-au spus sa platim diferenta, ceea ce am si facut de urgenta si in vreo 5 zile am primit prin posta scrisoarea de confirmare.
Chestia ciudata a fost ca emailul de raspuns de la ambasada din Viena incepea cu o fraza cam asa: "Dupa cum v-am anuntat si in scrisoarea trimisa anterior.....", de unde am tras noi concluzia ca ei au incercat sa ne contacteze orin posta si sa ne anunte de problema noastra, dar undeva pe drum scrisoarea s-a pierdut, cel mai probabil la posta romana.
Sfatul meu este sa le trimiti un email (sau mai multe)si sa le explici situatia ta, poate vei primi un raspuns si vei sti exact ce se intampla.
Mult succes.