Author Topic: sfat  (Read 571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lungu

• new users
sfat
« on: Wednesday 14 January 2004, 15:05:28 »
Mi=am facut evaluarea pe internet si imi spune ca sunt ligibil, multa lume spune sa ma trec singur fara sotie care m-ar trage in jos virsta (48 ani) si profesiaMedic, ce ma sfatuiti? sa depun DCS, care il complectez ca nu voi fi insotit de nimeni?

Offline lerua123

• new users
sfat
« Reply #1 on: Wednesday 14 January 2004, 15:53:55 »
Pai , daca esti casatorit, cum sa pleci fara sotie.? De obicei familia nu te trage in jos, eventual iti dau ceva puncte, dar nu am auzit sa-ti ia Eu zic sa aplici  punand si sotia. Ea ce zice? :-)
Poate altii stiu mai multe

Offline marion

• Jr. Member
  • **
sfat
« Reply #2 on: Wednesday 14 January 2004, 16:05:16 »
uite aici la mine: sot de 46, medic. Asteptam vizele.
Fii serios, cum sa lasi nevasta!

Offline ronym

• Full Member
sfat
« Reply #3 on: Wednesday 14 January 2004, 16:10:49 »
aoleuu..am auzit-o si pe asta..auzi sa te traga in jos nevasta :sd:  nu te trage fii sigur..cistigati puncte ca sinteti casatoriti..si osa vada si aia ca nu ai o nevasta de la coperativa agricola..e doar medic nu? 8-)
succese si nu iti complica viata singur..in dsc-uri ce treci ca trebuie sa iti treci toti membrii familie..ce o sa le spui la interviu?..ca mergi sa te insori..sau o lasi pe ea sa aiba grija de catel :cool:
succese si sa va vedem cit mai curind aici,
rony

Offline jean

• Full Member
sfat
« Reply #4 on: Wednesday 14 January 2004, 18:00:15 »
Intr-o oarecare masura ai dreptate: baremul pentru calificare pentru un aplicant singur este de 60 puncte iar pentru un cuplu neste de 68. Dar nu cum ti-au spus si ceilalti nu ti se vor scade puncte datorita sotiei ci ti se vor adauga si nu sunt de neglijat punctele obtinute pentru studiile superioare ale sotiei si experienta profesionala. Daca ti-ai facut evaluarea corect inseamna ca esti intr-adevar eligibil si cand ai facut evaluarea ai trecut si datele sotiei, deci a fost luat in calcul si punctajul obtinut de sotia ta.
Depune actele impreuna cu sotia pentru ca altfel iti va fi foarte greu sa va reuniti. Procesul ar dura destul de mult.
Bafta! :eek:
"Ce este, este! Ce nu este, nu este!"

Offline marius25

• new users
sfat
« Reply #5 on: Thursday 15 January 2004, 02:09:17 »
nu iti lasa NEVASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Offline Gabriel.Hoidrag

• Sr. Member
sfat
« Reply #6 on: Thursday 15 January 2004, 02:22:28 »
Salut!

Daca nu merge bine in Canada..pe cine arunci vina?   :-)

Glumeam, desigur!
Man, nu lasa nevasta acasa!
Doamne`Ajuta!

Offline camelina

• new users
sfat
« Reply #7 on: Friday 16 January 2004, 02:41:43 »
Ma intreb cum gandesc cei care te-au indrumat sa-ti parasesti nevasta?! MAAAAAAAAAARE NEBUNIE!!! Mai ca nu m-am enervat!

Aplicati impreuna si va doresc o cale usoara de emigrare . Sa ajungeti in Canada cu bine si fit impreuna si la bine si la greu!

Pa. :-?