Author Topic: salut  (Read 217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline silviu_23_s

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
salut
« on: Monday 11 October 2010, 11:33:18 »
am si eu nevoie de un mic favor , cine ma poate ajuta , as fi recunoscator . Am 22 de ani , ca studii am liceul cu diploma de bac , un atestat de tehnician in turism si unul de limba germana avansat , iar ca vechime am un an lucrat in constructii insa nu am carte de munca deoarece mi s-a spus ca nu se tiparesc , dar pot dovedi ca am lucrat prin acel contract, am si un unchi in quebec , ma intreb care ar fi sansele mele de a fi acceptat pt a emigra? multumesc

Offline chifu_alexandru

• new users
  • [Scrie un text beton aici]
Re: salut
« Reply #1 on: Tuesday 19 October 2010, 09:09:36 »
Pentru a afla ce sanse ai sa emigrezi in Canada poti sa-ti evaluezi dosarul trimitindu-l la diverse firme care se ocupa cu asa ceva. Mi se pare ca unele din ele ofera serviciul asta gratuit dar nu sunt sigur. Am pe cineva in familie care tot asa nu stia ce sanse are si a apelat la serviciile unei firme si macar si-a dat seama ca nu o sa ajunga prea curand in Canada. Vezi si tu  Love Canada. Mult succes. Alexandru

Offline norocel1962

• Hero Member
Re: salut
« Reply #2 on: Tuesday 19 October 2010, 10:56:18 »
« Last Edit: Tuesday 19 October 2010, 10:56:55 by norocel1962 »
"Funcţia idiotului e pozitivă, pentru că fără el n-am înţelege nici geniul, nici normalitatea. Păi, cum am cunoaşte noi un om pe care-l numim desăvîrşit, daca n-ar fi aştia, idioţii?" Petre Ţuţea